reklama

Kwietnióweczki 2008

Iza hejka :) No juz myślałam ze ja pierwsza :-p Fajnie że idziesz na ktg, mi mąż zapowiedzial po moim marudzeniu że wszystkie macie ktg, że mnie zabierze w niedziele :-)
Tylko powiedzcie mi dziewczyny, a raczej chyba Silka czy Lady wy to macie już przygody ze szpitalami, czy wy placilyscie za ktg jak poszlyscie na izbe przyjec?? czy was lekarze wyslali?? bo ot tak sobie to pewnie sie placi, ale chyba mam prawo isc bezplatnie :-D np. jak powiem ze mam skurcze czesto, albo coś tam innego ;-)

reklama
Iza "nr 2" ?? :-D:-D:-D ale ten w kibelku? no ja jak przez cala ciaze mialam zaparcia i co kilka dni nawet odwiedzalam tron to teraz jakos o wiele czesciej, 2 razy dziennie napewno ;-) o ile o to ci chodzi :-p:-D:-D

:)) no o ten w kibelku mi chodzi :) Ale tematyka z rana, nie ma co heh...

A na ktg idę, ale dopierooooo w poniedziałek.... łeeee.
Raz byłam na izbie z hemoroidami, miałam skierowanie od lekarza z pogotowia i zrobili mi ktg bezpłatnie.
I myślę, że spokojnie jak powiesz że Mała mniej kopie to Ci bez gadania zrobią... :) Nie mogą tego zlekceważyć.

Tak się właśnie zastanawiam, czy się nie wybrać częściej na to ktg, naściemniać, że skurcze lub mniej ruchów itd... Ale też wtedy ryzyko, że zostawią na dłużej w szpitalu i co? :szok:

No możliwe że zostawią, ale też możliwe że taki teraz nawał rodzących że wyślą do domu. Ja bym chciała zrobić, bo mam te skurcze no i malusie rozwarcie, a na twoim miejscu to z niecierpliwości już dawno bym poszła :laugh2:choc w sumie jak sie nic nie dzieje to nie ma co oszukiwac i do poniedzialku spokojnie sobie poczekaj, spędź weekend z mężem, synkiem i psiakiem :tak:

HEj DZIEWCZYNKI!!!!

Widzę, tu poranne ptaszki....ja też cos spać nie mogę...jakaś niespokojna łeże od wczoraj kurczę musze jechac do księgowej do warszaway ale mam zapał......

Cześć Adunia!

Jak miło Cię tu z rana widzieć :) Bo kiedyś to tylko wieczorkami i to późnymi... ja już dawno spałam jak zabita zwykle...

Szkoda, że księgowa nie może do Ciebie przyjechać z racji tego, żeś w ciąży :)

Aaaaaa...bo mam już neta w domu:-):-):-) a coś spać nie mogę dziwnie się czuję tzn ok ale tak jakoś mi dziwnie....ale pogoda sie wstrętna zapowiada.....:baffled:

Iwonkablaz ktg na izbie przyjec w kazdym szpitalu wykonuja bezplatnie. Nie trzeba miec zadnego skierowania, tylko wazna legitymacje ubezpieczeniowa.
Badanie trwa ok 30 min, warto polozyc sie na boczek, bo na plecach na twardej kozetce ciezko wylezec:)

reklama
Aaaale sobie dogodziłam przed chwilką w łazience :) Kąpiel, regulacja brwi, smarowanie całego cielska, fryzurka.... jeszcze tylko tapetę położę i będzie git :)

Fajnie poprawia samopoczucie takie zadbanie o siebie...
Wtedy nawet Aduś pogoda zza okna niestraszna :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry