LADY czułam,że coś się dzieje,bo za długo Cię nie było....może urodzisz wcześniej....ja od dwoch godzin mam straszne parcie na pęcherz latam co chwilę no nie mogę.....a nic nie idzie mi z siusianiem....może mały się obniżył tylko ale czuję parcie....no nic....nie martw się jakbys nwet teraz urodziła to już dla dzieciaczka dobrze.....
Ty to zawsze Adus masz nosa!!!!!!!!!! kurde miałam ciezka noc przez wieksza czesc jej maialam skurcze macicy ale takie ciagle jakby bardziej mnie cos bolalo niz skurcze....i sie meczylam bo sen non stop przerywany a na zegarek czy regularne wierz mi juz mi sie patrsec nie chcialo i pomyslalam sobie ze szkoda nocy ide spac..co ma byc to bedzie jak skurcze sie nasila to pewnie spac mi nie dadza a ze daly juz nad ranem kolo 4 to przysnelm jak kamien i wstalam kilka minut przed 9 umylam zabki i sie melduje byscie nie myslalay ze na poroduwie.....
Iza hejkaNo juz myślałam ze ja pierwsza
Fajnie że idziesz na ktg, mi mąż zapowiedzial po moim marudzeniu że wszystkie macie ktg, że mnie zabierze w niedziele :-)
Tylko powiedzcie mi dziewczyny, a raczej chyba Silka czy Lady wy to macie już przygody ze szpitalami, czy wy placilyscie za ktg jak poszlyscie na izbe przyjec?? czy was lekarze wyslali?? bo ot tak sobie to pewnie sie placi, ale chyba mam prawo isc bezplatnienp. jak powiem ze mam skurcze czesto, albo coś tam innego ;-)
Iwonka mnie lekarka wziela do swojego szpitala i nie dawala zadnego skierowania i nc nie placilam ale sie pytalam jej to mowila ze w kazdym szpitalu mi zrobia ktg..wiec smialo idz nie wywala Ciezarnej kobiety hihihi
i jesli jestes ubezpieczona to ta usluga bedzie za free :-)Ogólnie czuje sie fajnie tylko jeszcze ziewa mi sie.... i tak mysle czy dzis bedzie replay?jeju ja nie chce takich skurczy przedpowiadajacych..one mnie wykoncza przed samym porodem masakra....
Fajnie że idziesz na ktg, mi mąż zapowiedzial po moim marudzeniu że wszystkie macie ktg, że mnie zabierze w niedziele :-)
, nic sie nie dzieje takze w tym miesiacu nie rodze
;-)
, moze cos sie dowiem
, moze po wizycie sie poprawi;-)
na mnie tez czeka sterta naczyn w zlewie-niecierpię
!!!!mężuś przed chwilką wrócił z pracy i śpiuńka sobie, a j anie wiem co ze sobą zrobic
jak siedze to mi sie wydaje ze mam caly czas napięty, choć czasem tak bardziej