Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuch rośnie w tempie zatraszającym , aptety szalony :-)
i to dwóch chłopców 
odorota wspinasz się ?? Jak to ?? Po czym ??
Chyba nie po skałach ?? W ciąży ??![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam Naszą wspinającą się przyszłą mamusię :-)

Czesc DOROTA, ja mam psa a dlaczego pytasz?:-)Hej
Jeszcze nie byłam u lekarza (oprócz badań krwi) i wg. kalendarzy internetowych to termin różnie od 1 - 8 kwietnia mi wyliczyły... Ja mam dość nieregularną miesiączkę, pewnie dlatego.
A wspinać, wspinam się po skałkach. Tzn. do tej pory się wspinałamW zeszłym tygodniu byłam na urlopie i też trochę połaziłam, ale bardzo lajtowo. Podobno na początku trzeba bardziej uważać, potem już łatwiej.
Wszystkie wspinające koleżanki wspinały się i to do dobrego szóstego miesiąca. Oczywiście trzeba uważać, wygodna uprząż, nie dać sobą szarpnąć itp.
A nudności odpukać nie miałam i może już nie będę miała, bo czuję się lepiej, tylko żeby mi się tak spać nie chciało
Czy któraś z Was ma psy?
Czesc DOROTA, ja mam psa a dlaczego pytasz?:-)

Ale jak takie bóle się powtórzą dzisiaj to chyba wybiorę się szybciej do lekarza... To moje pierwsze dziecko i nie wiem czy takie bóle to norma, czy już coś poważnego :-( Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze 
I mam zamiar założyć nowy wąteczek Brzuszki i się Wam pochwalę i Wy też mam nadzieje pochwalicie się swoimi uchowkami ;-)
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!! A jak będziesz miała bliźniaki ( do tego dwóch chłopców, to zostaniesz królową facetów ;-) ) A zaraz po Tobie ja też pędzę na Usg
Ja będę dokładniej wiedzieć w piątek za tydzień termin

;-) Uważaj na siebie !!!!!!!!!! Co do psa... Nie posiadam, więc nie pomogę :-(

Bo ja też mam sunię. Sporą. I tak się zastanawiam jak to będzie. Moja Mucha do tej pory była naszym maleństwem, wszędzie z nami a teraz będzie musiała być odsunięta na drugi tor.
A to będzie Twoja pierwsza dzidzia? Masz już jakieś doświadczenie z pieskiem i dzieckiem? My mamy kawalerkę, więc pies nawet nie będzie miał się gdzie schować (do łazienki się boi, bo tam jest zły prysznic ) To moja 3 dzidzia , zawsze w moim domu byly psy ja sie urodzila Martynka byla jedna amstafka , jak sie urodzila druga corcia dolaczyla do nas druga amstafka teraz mamy mala 6 miesiaczna cavalierke ..uwazam ze dzieci dobrze sie wychowuja z psami ...nie wiem jakim psem jest twoja Mucha czy lubi dzieci ? ... bo jezeli je lubi to nie powinno byc najmniejszego problemu przezyje to ze bedzie odsunieta na drugi tor i pokocha wasze malenstwo tak samo jak Was . Moje suki byly zakochane w dziewczynkach do tego stopnia ze jak wychodzilam do piskownicy z M i J to zawsze zabieralam astki , moglam spokojnie pogadca z kolezanka nie zerkajac co chwile czy moje dziewczyny sa w piaskownicy czy gdzies wywedrowaly ... psy nie spuszczaly z oczu dzieci siedzialy jak dwa sfinksy tylko oczy im chodzily , zreszta tam gdzie byly moje psy tam byly i moje dzieci ...:-)
odorota to mamy podobny termin porodu :-) chociaż pewnie i tak żadna z Nas nie urodzi w wyznaczonym terminie![]()
Jesteś jedyną osobą, która wspina się po skałach w ciąży![]()
;-) Uważaj na siebie !!!!!!!!!!