• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Hehehe KACHURKU nie zły przekręt....a potem nie chce leczyć ludzi bo niby pacjenci wyciągaja kasę a tu proszę wiadomo o co chodzi....sami robia przekręty a potem płaczą....że nie maja kasy....

reklama
cześc Kobitki

Mam za sobą w miarę przespana noc, nie licząc tego że nie mogę się przewracac bo kości mam jakby zdrętwiałe bola jak cholera i skurcze łydek-maskra dzis to prawie wyskoczyłam z wyrka, a małż do mnie "Kochanie co się dzieje" a ja"skurcz" to on już gotowy do jazdy heheh a ja mówie nogi;):-D
ale skurczyki tez mam nieregularne no i brzunio mi się napina i te bóle krzyżowe ehh.
A co do bóli głowy to cos w tym jest od zeszłego tygodnia mnie zaczeła bolec a w piatek pojawiły sie inne dolegliwości wiec pewnie niedługo przyjdzie kolej na mnie. Jutro idziemy na ktg zobaczymy co tam w trawie piszczy:-)
Już bym chyba chciala urodzic.

Życzę Wam miłego dnia :-)

Witam z zimnego miasteczka.
A wiec krzyz aobolewa,wiesz Reniu tez bym nie chciala byc majowka bo mam komunie i coruni,a ile jeszcze z ym przygotowan.
Mlodsza chora na rumien zakazny,a starsza zmiany krtaniowe siedzimy w domku w ta okropna pogode.
Piszcie cos o tym znieczuleniu zzo, bo tez jestem ciekawa jak to bedzie w tym szpitalu co ja rodze wszystkim daja.Jak dam rade do niego dojechac.
Trzymajcie sie do potem
Sila jak fryzurka??????
A Kucher ma racje nie zle przekrety z tym znieczuleniem tylko kto sie odwazy o tym powiedziec,kazda chce urodzic w spokoju i do domciu.
A dzisiejsza noc byla nie zla wczoraj popralam swetry,kurtki, bo taka ladna pogoda,co wyschlo zebralam ,a kurtki swoje zostawilam ,ok.3 nad ranem wiatr i deszcz spwodowal ze kurtek brak na balkonie,i maz latal w nocy i szukal szok.
Reniu sliczne dzieciaczki widze ze prawie w tym samym wieku co moje,przydalo nam sie te trzecie bo pewnie narzekalas na brak zajecia jak ja (ha,ha,ha).
Widze ze jeszcze An do nas dolaczyla,w trminie porodu.

Dziewczyny zoo jest ok (miałam 2 razy ale nie przy porodzie tylko innchych zabiegach) i tylko to wkucie mnie przeraza ze w te plecy ale samo nie boli, tylko potem nie wolno sie ruszać i przede wszyskim głowy podnosić, bardzo na to zwracają uwage, jak za pierwszym razem rodziłam to w szkole rodzenia ostrzegali że jak za szybko wstaniesz to możesz przez jakiś czas miec takie straszne migrenowe bóle głowy.

Ja sie na zoo tez nie zdecyduje, kase wole na małą wydać i myśle że dam rade, wytrzemam.

Wiecie co na śniadanie zrobiłam se gofry z nutella pycha (trza se pojeść bo zaraz nie bedzie mozna )

do zaś

jestem nie wiem ile da mi odsapnąć. nie wytrzymałam i dałam butlę ile można siedzieć na cycku. je 20 minut spokój i po nie całej godzinie nerw, dałam mu cyc znowu pojadł 20minut i chwile spokojny położyłam go na leżaczku by sobie trochę popatrzył ryk, przewijam, tulę, bujam nerw. W końcu nie wytrzymałam dałam mu butle, przewinęłam, utuliłam i co śpi..... złośliwy czy co.
wczoraj koncert zaczął już przed przyjściem położnej, ta go tylko szybko obejrzała, zważyła i uciekła. nie powinnam ale mam dość.
wolałam go jak siedział w brzuszku

cze kobietki,jestem mamusia pazdziernik2007, miałam znieczulenie zewnątrz oponowe, zapłaciłam 500zł,
wkuwanie to koszmar, Emiluchy to moje pierwsze dziecko wiec zaczęli mi wkuwać jak miałam rozwarcie ma 7cm!!!!!! przy takich skurczach zaczęli mi wkuwać gruba igle!!!!! i nie mogłam sie ruszac, myślałam ze nie wytrzymam, masakra............... po 10minutach od wkucia zaczęło działać i było juz git.........................
tylko ze przy rozwarciu 9cm zatrzymała sie akcja porodu.............. mój maluszek miał główkę stożkową i nie mógł trafić w kanał rodny................... i skończyło sie cesarka, dostałam znieczulenie chyba podpajeczakowe tak to jakos sie nazywa?(przez ta igle) widziałam cale krojenie, od pasa doł byłam sztywna...................... czułam szarpanie i jak mnie czyścili....................... bol do zniesienia, to znieczulenie jakie dostalam nie oddzialyalo na mojego bobasa... trzymał gloke ysoko jak mi go pokazali, znieczulenie ogolne oddziałuje na dzieciątko, narkoza to narkotyk..............
zatem sa plusy i minusy ,juz niedługo przytulicie swoje malenstwa, zdecydujecie sami.................. pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego..... ps. po3 miesiacach nie pamieta sie juz bolu porodu:)

ps nie zycze nikomu, bolów krzyżowych ja je miałam cala noc i dzień, poszłam jeszcze do biedronki jakieś 7km, i pojechałam na pogotowie a tam rozwarcie 0 cm a buuu podobno 1 na 10 je ma!!!!!!!!!!!!

reklama
KINDZIA dzięki za opinie:-):-):-):-) pozdrawiam

MASIU a może Leoś se nie dojada z twej piersi co...skoro po butli szybko poszedł spać albo nie chce mu sie ciągnąć twego cyca za leniwy jest a zbutli szybko mu poszło....a jakie mu mleko dajesz?????Czy mleko daje lekraz czy ja np sama moge kupic w aptece i dokarmic co....?????

AN może zrobimy zakłady jest Katja,renia ty i ja....hehehe obstawiamy...hehehe....

KATJA to nie źle z tym wiatrem a chociaż znalazł te kurtki....u mnie też od nocy wieje....a dziś lepiej u Cie....jak chce słoneczko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry