• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
MASIU i nic sobie nie wyrzucaj jesteś po prostu zmęczona do tego hrabia płaczliwy....i na pewno jest ci ciężko jak tak mały płacze a nie wiadomo czemu najedzony przebrany wykupkany a tu płaczę....

Tak AN to najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe to najwazniejsze....a która pierwsza to nieistotne obyśmy nie hodziły za długo i sie nie meczyły....

Asiu przy znieczuleniu zzo do porodu siłami natury to można chodzić, bo to znosi tylko ból ale nie czucie. A to co Ty miałaś to pewnie takie jak do cesarki , że się nic nie czuje od pasa w dół i wtedy rzeczywiście się jest parę godzin unieruchomionym. A do porodu sn to się normalnie łazi z wenflonem w plerach.

adus szczerze nie wiem o co mu chodzi, po butli długo też nie spał, jakiś nerwowy znowu nic mu nie pasuje, a już najbardziej się wścieka jak mu założę czapeczkę, ale muszę bo marznie :baffled::crazy: dzisiaj przyjdzie pani pediatra ok13moze cos na hrabiego podziala

kurcze nie wiem co ci doradzić bidulko....zobaczysz co ci pediatra powie...może dlatego jak pisałas wcześniej że przyszedł na świat troszeczkę wcześniej i to sie po protu unormuję....

Masiu może rzeczywiście się nie najada z cyca. Czytałam trochę język niemowląt i tam pisze że najpierw z cyca leci rzadsze mleko, takie żeby Mały się napił a dopiero później pojawia się mleko bardziej kaloryczne. Dlatego ta babeczka radzi żeby podczas jednego karmnienia karmić tylko z jednej piersi i budzić jak przysypia w trakcie jedzenia, żeby mleko osiagnęło wszystkie fazy. I są też opisane różne rodzaje płaczu. No dla mnie to na razie sucha wiedza ale może coś z tego się Tobie przyda. Ciężko się wymądrzać jak się nie ma doświadczenia.Można ta ksiażke też ściągnąc w wersji elektronicznej Tracy Hogg język niemowląt.
http://www.torun.mm.pl/~wakietka/jnth.pdf

A co do zzo jeszcze wklejam link.
Znieczulenie zewnątrzoponowe – prawdy i mity / Poród / Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry