lene55
Fanka BB :)
ufff, znalazłam
widzę, że też trochę myślicie o zoo, dzięki Kachurek za info. A jza czytałam trochę i jeśli chcecie coś więcej na ten temat to na stronie
Poród bez bólu / Poród / Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
jest sporo na ten temat. Bardzo ciekawie napisane. Z tym Poznaniem to szok, ale myślę, ze tak robią w większości szpitali, kręcą ile się da i na czym się da. Ja idę rodzić z moim małżem, a on wie, że ja jestem cienias jesli chodzi o ból, więc myslę, że sam będzie walczył o to znieczulenie dla mnie, nawet, jak trzeba bedzie zapłacić. buziole.
widzę, że też trochę myślicie o zoo, dzięki Kachurek za info. A jza czytałam trochę i jeśli chcecie coś więcej na ten temat to na stroniePoród bez bólu / Poród / Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
jest sporo na ten temat. Bardzo ciekawie napisane. Z tym Poznaniem to szok, ale myślę, ze tak robią w większości szpitali, kręcą ile się da i na czym się da. Ja idę rodzić z moim małżem, a on wie, że ja jestem cienias jesli chodzi o ból, więc myslę, że sam będzie walczył o to znieczulenie dla mnie, nawet, jak trzeba bedzie zapłacić. buziole.
A powiedz mi byłaś na ktg? I co będziesz robiła w piątek jak sie nie urodzi? Idziesz może na ktg czy usg?
pytalam w szpitalu to "niby" dają wszystkie znieczulenia bezpłatnie ale pielęgniarka powiedziała "że jakbędzie taka potrzeba"
wiem że będzie bolało ale łudzę się myślą że dam rade
) nic sie nie dzialo, takze szalej ale ostroznie

(tego Wam zycze na dzisiaj
)
mam nadzieję, że pani pediatra dzisiaj coś pomoże.