Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
k tam moja hemoglobina...a jutro juz wizyta u mojej gin....stresuje sie strasznie tak bym chciala by powiedziala mi ze bedzie dziewczynka naprawde a sie tak boje ze mi nie powie....boze jaki człowiek glupi....zyje nadzieja.....a potem tak latwo sie rozczarowac...ale tak jak :-(mowilam co ma byc to bedzie...:-(Silka jak odszedł Ci czop to masz już suche majtki, sorry ale nie wiem, bo wczesniej to śluz był ze szok i podpaska lub wkładka cała mokra a od kilku dni - chyba jak w tyłku mnie bardziej boli sucho i nic 0 upławów, czy to ok??????
moze tez tak macie???

super brzmi ja tez tak mam

to okropne
a potem sie dziwię że mam mdłości
wiecie co bierze mnie od paru dni raz dziennie taki ostry ból w krzyżu nie wiem do czego porównać jakby dysk wyskoczył cos podobnego aż nieruchomieje....albo może mam jakaś rwę kulszową
LADY nie no nie mogę poczucie mokra mamsuper brzmi ja tez tak mam
![]()
ja zjadłam loda i dwa pączki ale obiad za godzinę to musiałam co bym wytrzymała....:-):-):-):-) nie no żartuję ale mam jakieś napady głodu... żrem nie jem....non stop czuje się głodna nawet jak zjem....to okropne
a potem sie dziwię że mam mdłości
wiecie co bierze mnie od paru dni raz dziennie taki ostry ból w krzyżu nie wiem do czego porównać jakby dysk wyskoczył cos podobnego aż nieruchomieje....albo może mam jakaś rwę kulszową
![]()

fakt okresu nie mam od 9 miesięcy ale myślałam,że to zmiany hormonalne

i że to chwilowe i mi to przejdzie

LADY myślisz że to ciążafakt okresu nie mam od 9 miesięcy ale myślałam,że to zmiany hormonalne
i że to chwilowe i mi to przejdzie
![]()