A
ada04
Gość
A weź Kasiu jakaś depresja mnie dopadła chodzę nie zadowolona jak księżniczka i co tu pisać.....sama nie wiem czego chcę....co za baba....ludzie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kuźwa nie wiem czy ona była świadoma tego co mówi do mnie bo nie zdaję sobie sprawy co jej grozi jak mi tak znowu powie w ponidziałek.....jeszcze baba dziś do mnie w sklepie oooo....brzuszek nisko widzę ale nie urodzi pani jeszcze ja też rodziłam po terminie....popatrzyłam i poszłam czy jest sens do kretynki sie odzywać......
Ehh to przez niecierpliwość i bezradność, każda już by chciała mieć swoje słonko przy sobie.... a tu ociężałe, narzekające, ospałe, z bólami i tak by wymieniać i wymieniać
Jeszcze chwila chwilunia kochane i bedziemy tulić dzidzie 

i tu podziekowania dla płci brzydkiej bo od chłopa to niegdy takiego czegoś nie słyszałam
a zdaje sie kobieta powinna zrozumiec ze pod koniec ciazy to juz kazdy dzien jak masakra
ale Ada pociesze cie ze Izie też tak ktoś mówił i rach ciach nei wiadomo kiedy przytuliła córcię 

a właśnie facte tak nie powie a baba drugiej babie...jej mam nadzieję,że żadnej ciężarnej tak kiedyś nie powiem....
Moja mama to mnie na szczescie pociesza, choc sama urodzila trójke dzieci i każde 14 dni po terminie to daje mi nadzieje ze ja już na dniach urodze