Bratka25
Kwietniówki 2008
Heej Laski,
z tymi objawami to jest naprawde różnie, ja mam rozwarcie na 1 cm już od 3 tygodni
szok
, poza tym nic, żaden czop, żadne skurcze, zupełnie nic.
Przez te 3 tyg. miałam sie oszczędzać, dużo leżeć, a od dziś mogę już podobno robić "wszystko" bo dzidzia może się już rodzić, chociaż nie sądzę żeby to szybko nadeszło
póki co pakuję torbę do szpitala, wieczorem jadę na zakupy jeszcze (Boże dzięki za te całodobowe Tesco
) no i pozostaje mi tylko czekać :-)
pozdrawiam Was wszytskie:-)
z tymi objawami to jest naprawde różnie, ja mam rozwarcie na 1 cm już od 3 tygodni
Przez te 3 tyg. miałam sie oszczędzać, dużo leżeć, a od dziś mogę już podobno robić "wszystko" bo dzidzia może się już rodzić, chociaż nie sądzę żeby to szybko nadeszło
póki co pakuję torbę do szpitala, wieczorem jadę na zakupy jeszcze (Boże dzięki za te całodobowe Tesco
) no i pozostaje mi tylko czekać :-)pozdrawiam Was wszytskie:-)
, a teraz ide kapac piesa
;-), aparatko;-), i nie boli cie bebenek?

,ewentualnie przy takim naciaganiu mozna sobie wiazadla ponadrywac, i tak na poczatku grozi to poronieniem a pod koniec, moze i nie ma szalonego wlpywu ale se wyobraz jakie to przeciazenie gdzie ty sie naciagasz do gory a dzidzia z calym domkiem ciagnie w dol (bo to troche wazy), no i moze cos w tym jest, ja sie przekonalam na wlasnej skorze a firanek wysoko nie mam bo wszedzie same zazdroski