• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Wiem RENIU sam widok takiej kruszynki po porodzie i jej pierwszy krzyk to po prostu ogromne przeżycie sama se nie wyobrażam tego...a że te nogi tak latają to nie wiedziąłm no ale rodze pierwszy raz to skąd mam wiedzieć przy moim 10 dziecku z kolei to będę mądra....

ciekawe jak tam nasza SILA i ALANAEK.....

reklama
Ja sobie pojadłam dobrego i ostrego dzisaiaj na mieście z rodziną i polatałam na sklepie i nic, brzuchol jak był tak jest twardnieje jak mu sie zachce i mnie ma w tym prawidłowości. ......... kuź,,,, bede w tej ciązy chyba zawsze. A sobie dzisiaj uprzytomniłam ze trza syna na komunie opkupić: jaki garnitur buty czy co??? kiedy moze lepiej nie rodzić jeszcze...............

Ide poleżeć ......
buziole

Ja tam też latałam jak kot z pęcherzem... A jednak położna powiedziała, że główka wstawiła się w kanał rodny dopiero na łóżku porodowym. Kazała leżeć na lewym boku z nogą do góry, żeby główka właśnie zeszła i jak już zeszła to się zaczęły totalne parte.

Lucy - mi też się tak wydawało, że jestem słonicą, ale natury nie oszukasz, przyjdzie kryska na matyska :) i urodzisz swoje Maleństwo.

Kurcze własnie mąż zadzwonił, że znowu oblał prawko... On tak się spina i stresuje, zwraca uwagę na szczególiki, żeby nie oblać... i przez to za każdym razem na czymś poważnym polega... Żal mi go, bo to dla niego duży stres... Ale i podziwiam że się nie poddaje.

A Silka kiedy powiła Alanka? Znamy już jakieś szczegóły?

A tam Ada po 10 po pierwszym juz bedziesz mogla ksiazki pisac;-):-D

No ogladam fakty i szlag mnie trafia, no jak mozna katowac dziecko:crazy::crazy::crazy:, i w takich chwilach jestem za kara smierci:crazy::crazy::crazy:

RENIU co takiemu sadyście kara śmierci ja bym go tak samo torturowała powoli skutecznie cięła i sypała solą i nie wiem co jeszcze a kara śmierci potem po tych męczarniach,żeby poczuł to samo co to dziecko

No najwiekszy:-)
Ja tam wiekszego niz 3kilo nie rodze;-)

A teraz ide dzieciaczki z dworu sciagnac, bo szaleja, a wlasciwie najpierw tate bo jak on nie przyjdzie to one tez nie beda chcialy:-D:-D

Zajrze potem;-)

reklama
No Silka ponosila, ponosila i Alanek zdążył nieźle wyrosnąć :tak:Urodzić i tak się urodzi, może większe ciężej, ale później to takiego większego lepiej pewnie pielęgnować a z kruszynką to sie bać można :sorry2:
Iza fajnie że tak czesto zaglądasz, Patrycja chyba grzeczniutka dziewczynka :-)
Lucy u każdej inaczej, ja to mialam tak, że pierwsze miesiące nie biegałąm, później biegalam jak szalona, poźniej znów się ustatkowało a teraz też często (w nocy raz albo dwa bo ciężko sie sturlać z łóżka :-D) ale 1 papier toaletowy dziennie mi idzie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry