A
ada04
Gość
Muszę brykać byk bryk....bo mój kochany wraca z pracy....wczoraj go olałam to dziś będę miła.....
DOBREJ NOCKI I SPOKOJNEJ......:-)

DOBREJ NOCKI I SPOKOJNEJ......:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

choć nic tego nie zapowiada :-( pogoda do dupki, mala nie daje znaków wyjścia na świat... ale jeszcze cały dzień przed nami :-) a moze znow niepotrzebnie sie łudze
yh
a jak nie to nie wierze już w te wszystkie rzeczy które niby przyspieszają poród i nie wierze w żadne syndromy przepowiadające ooo 
wypije chyba kawe zmelkiem bo apapu nie mam a do sklepu nie pojde
wiesz ja to jakąs mam presje, mama wziela prawie miesiac wolnego zeby sie wnuczka naceszyc a tu tydzien jest i wnusi nie ma :-( pozatym brat przyjezdza z anglii zeby ochrzcic moja córunie i bedzie musial wyjechac na poczatku maja wiec chcemy zdążyć :-( poza tym u nas swieta 27 kwietnia wiec do tej pory wolalabym byc juz w formie, a tym bardziej w domu a nie w szpitalu... nie moge zmusić malej zeby wyszla z brzusia ale takbym sie cieszyla zeby juz tu byla...Wiecie, mój maluch chyba rzeczywiście się dziś obniżył bo czuję ucisk, ból, rozpieranie między nogami...pół minuty właśnie wstawałam z kanapy (z pomocą męża) tak boli przy ruszaniu się i chodzeniuI ciągle parcie na pęcherz. Proszę, powiedzcie, że w takim wypadku to juz tuż tuż
Heh, noo maksymalnie 17 dni.

Dzien dobry
Mam nadzieje ze dla mnie i Kachurka bedzie naprawde "DOBRY"choć nic tego nie zapowiada :-( pogoda do dupki, mala nie daje znaków wyjścia na świat... ale jeszcze cały dzień przed nami :-) a moze znow niepotrzebnie sie łudze
yh
Dzis z rana byl mały sexik na wygoneinie mojej księżniczki, może coś daa jak nie to nie wierze już w te wszystkie rzeczy które niby przyspieszają poród i nie wierze w żadne syndromy przepowiadające ooo
![]()

ja chyba też nie wierzę w żadne wywoływacze porodu, bo u mnie zaden seksik z rana ani wysiłek nic nie pomaga, ale tak jak pisze Lady, pewnie organizm jeszcze nie dojrzał i tyle.