• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada, Iwonka i reszta kobietek - spójrzcie ile z nas urodziło przed terminem, to chyba się może też wydarzyć każdej z Was!!! A nie słuchacie jakiś domorosłych znachorek hehe, lepiej się naszych kobietek pytajcie co już w marcu się sypały jak ulęgałki :)

reklama
IWONKA bo ta baba rodziła po terminie:-D:-D:-D głupia pipa....:-D:-D:-D i to nie omieszkała mi powiedziec jakby jej opowieści z krypty mnie interesowały by....:laugh2:

LADY jak mi wody odejdą na mieście to ja natychmiast pobiegnę do szpitala z radości tym to sie nie przejmuje...a zemdlec to moge sama w domu i co.....a na mieście to może ktoś nawet podniesie mnie:laugh2: ale serio to aż tak za dużo nie chodzę może 20 minut dziennie więcej to ja się nachodzę do lodówki....:-D

:-D Ada i moje spacerki ostatnio ograniczają się do pójścia do lodówki :-D:-D choć przyznam szczerze że więcej spacerków jest do kibelka hahahha :rofl2: i za każdym razem mam taką nadzieje ze może jakaś krewka bedzie na papierze, czyt. czop odejdzie, ale to jak zwykle nadzieja....

IWONKA ja tego czopa wyczekuję jak pomylona....:-D:-D:-D:-D a mi się wydawało zawsze,że jak jest małe rozwarcie to czop odchodzi a to nie tak mozna miec rozwarcie a czop siedzie czy jak....

Ingrid spryciulo jedna haha fajnie że sprawnie poszło :tak: Choc zauwazylam ze nasze kwietnioweczki to wszystkie mialy szybki porod :-)
Ada z czopem to różnie, tak jak ze wszystkim :sorry2: niektorym odchodzi 2 tygodnie, niektorym tuz przed porodem, rozwarcie na centymetr moze tez byc przez kilka tygodni i nic a moze sie zaczac i juz zaraz bedzie po wszystkim, a skurcze? mi mowili ze przepowiadajace na dwa tyg przed porodem a ja to juz z 3 minimum mam a porodu brak :szok:

IWONKA chodziło i o to czy jak odchodzi czop to jest rozwarcie czy np ,może tak byc że jest rozwarcie a czop nie odszedł...bo nie wiem za bardzo.....

INGRID wisi na cycu teraz....hehehe:-)

reklama
Właśnie wyczytałam na wątku przed porodem,że objawy porodu mam od 3 marca...hahahaha...a to człowiek głupi się nakręca nie mogę....:-D:laugh2::-D:laugh2: a ja dziś dostałam paczką firaneczki i se wyprałam i powiesiłam i jak skończyłam dostałam telefon od mej mamy tylko nie wieszaj sama firanek....:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry