A
ada04
Gość
ASIU jak to dobrze że wszystko ok....i że to nie ospa....a nie przechodziłaś ospy????? najważniejsze że to nie ospa.....więc głowa do góry i teraz spokojnie czekamy na nasze dzidzie...:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, kuruj sie bidulo :-(IWONKA biorę namiot i czatuję pod szpitalem co bym miała szybciej...![]()

Normalnie jakby to bylo do mnie;-)
;-)
, zes Ty mi wczesniej pomyslu nie podsunela
;-)

, a ja se buszuje po BB
Witam,
dawno mnie tu nie było, dlatego gratuluję wszystkim i każdemu z osobna nowonarodzonych dzieciaczków. :-)
Moja córeczka Zuzia urodziła się 08.04.2008 o godzinie 14.20 - 3300 g i 58 cm.
Wybrała sobie najcudowniejszy dzień, bo urodziła się dokładnie w moje 30-ste urodziny.
Niestety lekki cień na tym wspaniałym wydarzeniu położył fakt, że nie mogła ze mną wyjść ze szpitala, tylko musiała zostać na oddziale intensywnej terapii neonatologii z powodu infekcji bakteryjnej najprawdopodobniej wynikającej z wystąpienia zielonych wód.
Termin jej wyjścia do domu jest ciągle przesuwany, choć widać, że maleństwo czuje się coraz lepiej i totalnie nie daje się chorobie.
Jeszcze raz pozdrawiam już rozdwojone mamusie i życzę jak najlżejszych porodów kwietniówkom jeszcze oczekującym swoich maleństw.