• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Asiu to ja trzymam dalej kciuki i mam nadzieje ze wszystko jest ok, tego z całego serca życze!!!! I masz racje, nie martw się już tak mocno, dobrze że lekarze zadziałali szyko i zaczeli wyjaśniać co i jak

reklama
Asiu a ja już myślałam że może już masz malutką obok siebie.
Dobrze że wszystko się skończyło tak a nie inaczej i nie było to groźne tylko czemu tak niby późno u Ciebie wykryte jakby co miało być nie miałaś wcześniej objawów czy co, ehh najważniejsze że wszystko dobrze się zakończyło.

Ania mi rano intermnistka powiedziała ze sie zaraziłam ospą (wtórne zarazenie - w formie półpaśca, sie wykluwa długo chyba przeszło 2 tyg.) i przenika przez łożysko, dla dziecka moze być groźne, bardzo groźne

No ja mówiłam że z tym moim ginem to lipa, ale sama myslalam ze to faktycznie poprzednia wizyta osttania bo juz nawet nei mam ochoty do niego isc :baffled: ale faktycznie cos mi sie wydaje ze po terminie to jakos sie powinno co kilka dni zajrzec czy wszystko ok, w koncu placimy kurna podatki, zusy, srusy, ubezpieczenia a infz dostaje :crazy::crazy::crazy: ehhh... no nic może coś sie rozkreci do piatku a jak nie to w sobote, bo maz pracuje w piatek, to podjade do szpitala i powiem ze tak mi ginio kazal sie zglosic i wsio. najwyzej zrobia profilaktycznie ktg czy cokolwiek i jak nie beda mnie chcieli to odeślą :-(

Asiu to jak to w końcu z ta ospą wyjaśnione? czasem jest tak że co lekarz to opinia, ja życze żeby wszystko na 100% było ok :tak: i napewno bedzie!

Tak ale cały dzień z tym walczyliśmy, jedna powiedziała ze złąpałam (nie wiem skąd bo siedze w chacie cały czas ale moze kolega syna czy ktoś mnie zaraził myślałam) a trzech ze nie, tzn ginio sie kazał konsultować i wyszło ze ok, ale lepiej dmuchać na zime i sprawdzać choć wkuta jestem ze mnie tak ta piewsza przestraszyła

Asiu najważniejsze że to fałszywy alarm i się dobrze skończyło a niunia będzie zdrowa:-):-)

Iwonko myślę że jak podejdziesz do szpitala i powiesz że miałaś sie stawić to Cię przebadają w weekendy jest spokojniej w szpitalach niż w tygodniu.

ja jutro będę wiedzieć co i jak i normalnie jak głupia odliczam dni od wizyty do wizyty już się doczekać nie mogę hahah:-):-):-)

Dobra dziewczynki ja się chyba położę cosik słabo się czuję plecki pobolewają i tak jakoś.
Jutro się melduję a teraz miłego Wam:-):-)

reklama
laseczki, dopiero sie ogarnelam w domku, ale wlasnie synek sie obudzil :-) chcialam co nieco poczytac, ale nie wiem czy mi da, bo cosik wyglada na wkurzonego :-D

gratuluje wszystkim rozwojonym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry