iwonkablaz
Fanka BB :)
Asiu to ja trzymam dalej kciuki i mam nadzieje ze wszystko jest ok, tego z całego serca życze!!!! I masz racje, nie martw się już tak mocno, dobrze że lekarze zadziałali szyko i zaczeli wyjaśniać co i jak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asiu a ja już myślałam że może już masz malutką obok siebie.
Dobrze że wszystko się skończyło tak a nie inaczej i nie było to groźne tylko czemu tak niby późno u Ciebie wykryte jakby co miało być nie miałaś wcześniej objawów czy co, ehh najważniejsze że wszystko dobrze się zakończyło.
i napewno bedzie!
ale faktycznie cos mi sie wydaje ze po terminie to jakos sie powinno co kilka dni zajrzec czy wszystko ok, w koncu placimy kurna podatki, zusy, srusy, ubezpieczenia a infz dostaje 

ehhh... no nic może coś sie rozkreci do piatku a jak nie to w sobote, bo maz pracuje w piatek, to podjade do szpitala i powiem ze tak mi ginio kazal sie zglosic i wsio. najwyzej zrobia profilaktycznie ktg czy cokolwiek i jak nie beda mnie chcieli to odeślą :-(Asiu to jak to w końcu z ta ospą wyjaśnione? czasem jest tak że co lekarz to opinia, ja życze żeby wszystko na 100% było oki napewno bedzie!