• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hej Silka - masz chyba 6 zmysł - właśnie o Tobie dzisiaj mówiłyśmy. Jak tam Twój chłopiec słodki?

Katja - Twoje małe szczęście rozkoszniutkie!

Urodziła Mila - ma córeczkę Ninę, niestety nie znam szczegółów, pewnie sama poda jak się odezwie na BB.

Uciekam bo mnie mąż wygania od kompa :)

ja czekam wciąż na przesyłkę wózia miało być 7 dni i co....a potem się dziwić,że synek nie chce sie rodzić....ide dziargnę majla do gościa....to na pewno przez niego synek nie chce sie rodzić.......

Dziewczyny które rodziły powiedzicie mi jak to z tym czopem czy go jest dużo bo mi odchodzi i odchodzi tak pomału....już chyba tydzień....

ja czekam wciąż na przesyłkę wózia miało być 7 dni i co....a potem się dziwić,że synek nie chce sie rodzić....ide dziargnę majla do gościa....to na pewno przez niego synek nie chce sie rodzić.......

Dziewczyny które rodziły powiedzicie mi jak to z tym czopem czy go jest dużo bo mi odchodzi i odchodzi tak pomału....już chyba tydzień....

Adus mi zaczol w poniedzialek a w piatek skonczyl, i nie bylo go duzo, ze dwa razy przy podcieraniu wiecej pozniej ciut, i ten ostatni raz byl obfitszy:tak:, a reszte juz znasz:-), a czysty Ci schodzi?

MILA GRATULACJE!!!

Jejku co zajrze to kolejny bobo:-)

A Lady co tak malo dzisiaj:szok:?

Czysty mi schodzi czasami zabarwienie takie nie wiem lekko żółtawe tzn taka galareta ale tego jest malutko tak myślę,że mało bo mi się wydawało,że jest dużo....

LADY miała miec dzis dzień zalatany z czego co pamietam.....

reklama
No masz rację co będę marudzić najważniejsze,że w ogóle jest:-D:laugh2: a co z naszą Kozuchą sie dzieje...martwię sie o nią noooooooooooo.....

KASIU gdzie jesteś jak możesz nas tak zostawic.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry