• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonka kochana ja wczoraj tak zajrzałam przypadkiem do szklanki z herbatą i tam w fusach stało jak byk, że Ty jeszcze 2 miesiące będziesz z brzuszkiem chodziła hihihi :)

Jaka tam słonica, zaraz i Ty sie sypniesz dziewczyno. I to szybciej niż myślisz, bo pewnie Cię nie będą trzymać do 14 dnia po terminie tylko szybciej będą próbować wywabić Natalkę do mamusi. Chyba że spryciula sama zechce wyjść szybciej. Ale to nie wiadomo - tak jak z Lucy. Wczoraj razem z Wami marudziła że to jeszcze nie teraz a teraz to już ma Mikołajka :) Więc wszystko będzie dobrze, na pewno. Na razie Silki chyba żadna z nas nie pobiła w oczekiwaniu na bejbuska :)

reklama
SILA nasza miała termin na 1 kwietnia a urodziła 9 kwietnia....dziś może wyjdą już ze szpitala....Alanek żółtaczkę przechodził...więc czekam z utęsknieniem na wieści od nich......

Ja piernicze zaczęłam sprawdzać czy mam wszystkie wyniki badań potrzebne do szpitala i nie mogę znaleźć wyniku grupy krwi...no ja pierniczę ale mam nerwy...mam tylko wpisane przez ma lekarkę w kartę ciąży a musi to być....i co ja teraz zrobię....no wkurzyłam się musiałam chyba gdzies to zgubić ale mam nerwa nooooooooooooooooooooo.....

WITAMY SILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale fajnie,że juz wróciliście...;-):-):-D:laugh2::happy::-) super...........!!!!!!!!!!!!!

LUCY GRATULACJE!!!!! MIKOLAJKU WITAJ WSROD KWIETNIOWYCH DZIECIACZKOW!!!:-):-):-):-)

Silka witajcie w domku- NARESZCIE:-):-), Czekamy na relacje:tak:

Dzien doberek dziewczynki:-)
No juz coraz mniej kwietnioweczek:tak:

My dzisiaj zaliczylismy 20 minutowy spacerek:-) (po ogrodku :-D bo mama dalej nie moze:-D), piekna pogoda no i wozio cza bylo przetestowac;-).
U nas tez byla polozna Bartus ma zoltaczke:-(, ale narazie to wyglada jakby byl po pierwszym solarium:-D;-), takze narazie do obserwacji:tak: a poza tym jest ok

Dziewczynki nie smutajcie sie tak, porodzicie juz nie dlugo:tak:

Adus a ciebie jeszcze troche i trzeba bedzie dzwigiem z lozka sciagac:-D;-), jesz i lezysz:rofl2:, (lez lez na zdrowie Ci;-):tak::-))

reklama
RENIU :-D:-D:-D:-Ddźwigiem no wiesz.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ja ci dam..... a nie mam co robić.....to se leżę i musze iść do sklepu ale do sklepu to ja idę już od 12.00 godziny..hehehe....dzis dojdę sklep czynny do 21.00 a ja sie dziwię że mi się we łbie kręci i chodze pijana a tu człowiek gniję jak krowa....i już macie pierwszy spacerek za soba ale super.....

KATJA maleńka uroooooooooocza jest.....:-):happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry