Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ty mi tu zamiast powiedzieć dziś rodzisz w najgorszym wypadku jutro to orzekasz że tylko ja zostałam no ładnie
aż mi lżej
ty kozo jedna....
no wiesz do następnej wielkanocy nie ale może do bożego narodzenia....
spoko kiedyś to nastąpi....w miarę się czuję więc mogę jeszcze łazić....albo się kulać....dam radę....nie jest najgorzej nawet zaczyna mi się podobać i chyba od razu se walne drugię bo będę tęsknić....jakaś głupawka mnie bierze podejrzewam jak to mówi nasza Renia,że mam chyba objaw depresji...

Dziś w nocy nawet też pospał, bo tylko 4 razy się obudził... A zaraz muszę się wziąć za sprzątanie, bo bałagan... Ciężko jeszcze ogarnąć to wszystko
Ale nie jest źle. Zaraz mama przyjedzie, to się chociaż wykąpię 

Czuję to w kościach 

spoko w najgorszym wypadku za tydzień w czwartek do szpitala a co zawsze marzyłam o wywoływanym hardcorowym porodzie

takiej ostrej jeździe....

no i czop spełza powoli....spoko ja czuję że kiedyś urodzę nie czuję kiedy ale czuję że w ogóle urodzę zawsze to coś co nie...
ale mi się śmiać chcę...obłożyłam się poduszkami jak princesa i siedzę zadowolona....