reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Czesc z rana

LADY GRATULACJE DLA CIEBIE I MALZA I BUZIOLE DLA SYNKA:-)

Ada to chyba tylko ty zostalas na polu boju:-D

Renia pisz jak tam Bartus

Silka ty tez cos skrobnij o Alanku

Gdzie Luckymama sie podziewa;-)pewnie jej T juz w domku:-)

KASIU no tak dziękuje za pocieszenie....:laugh2::-D ty mi tu zamiast powiedzieć dziś rodzisz w najgorszym wypadku jutro to orzekasz że tylko ja zostałam no ładnie:laugh2::-D aż mi lżej:laugh2::-D ty kozo jedna....

a tak LUCKY z T siedzie happy od piątku.:-)...

stwierdzam fakt Adunia hihi.. ale nic sie nie martw teraz klikamy a za godzine mozesz jechac do szpitala wiec glowa do gory do nastepnej Wilekanocy chodzic z brzuchem nie bedziesz:-)
ze starej gwardi tylko ty nam pozostalas??? w dwupaku:-)

Ja zdychałam w nocy myślałam,że mi kręgosup wyrwie i brzuch i jeszcze się porzygałam....nie no uroczo...:laugh2::-D no wiesz do następnej wielkanocy nie ale może do bożego narodzenia....:laugh2::laugh2: spoko kiedyś to nastąpi....w miarę się czuję więc mogę jeszcze łazić....albo się kulać....dam radę....nie jest najgorzej nawet zaczyna mi się podobać i chyba od razu se walne drugię bo będę tęsknić....jakaś głupawka mnie bierze podejrzewam jak to mówi nasza Renia,że mam chyba objaw depresji...:laugh2::-D:laugh2::-D:rofl2:

Hej :-)

LADY OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem na chwilkę, bo mój synek zasnął :laugh2: Dziś w nocy nawet też pospał, bo tylko 4 razy się obudził... A zaraz muszę się wziąć za sprzątanie, bo bałagan... Ciężko jeszcze ogarnąć to wszystko :baffled: Ale nie jest źle. Zaraz mama przyjedzie, to się chociaż wykąpię :-D:-D:-D:-D

Kasiu coś o Alanku mówisz :-) Ali grzeczny, karmię Go tylko cycem, nie marudzi, kochany jest :-)

Adulka, ja Ci mówię, że dziś najpóźniej jutro Ciebie weźmie :tak: Czuję to w kościach :-D

Chciałam wstawić zdjęcie... Mam nadzieję, że mi się udało, bo coś mi Fotosik nie chodzi, więc próbuję przez forum.
No i postaram się chociaż trochę podczytać co u Was, póki synuś śpi :-)

SILA synuś uroczy...cudny.....nie idzie się napatrzeć na te nasze śliczne maluszki.....

no chociaż jedna mi mówi,że najpóźniej juto....:laugh2::-D spoko w najgorszym wypadku za tydzień w czwartek do szpitala a co zawsze marzyłam o wywoływanym hardcorowym porodzie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: takiej ostrej jeździe....:-D:-D:-D

Ada, u mnie jak się zaczęło, to od razu dostałam takiej biegunki, że między skurczami w kiblu siedziałam cały czas, to może u Ciebie tak drugą stroną się zaczyna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

o to może sie rozkręci bo tą druga stroną to schodzi od tygodnia :laugh2::-D no i czop spełza powoli....spoko ja czuję że kiedyś urodzę nie czuję kiedy ale czuję że w ogóle urodzę zawsze to coś co nie...:-D:-D ale mi się śmiać chcę...obłożyłam się poduszkami jak princesa i siedzę zadowolona....

reklama
Co za wieści :-)
Lady słońce gratulacje ! Poród ciężki ale Sebastianek napewno wynagrodzi ! Niech chłopak rośnie zdrowo :tak:
Sila cudeńko z twego Alanka :tak:
Ada żeby nie było tak mokro to ja bym już chyba z tej desperacji naprawde wzięła namiot i śpiwór i pod szpital :sorry2:
Asiu to ładnie no i u ciebie już czop dchodzi a u mnie ni widu ni słychu, wycieram codziennie i wypartuje ale ja mam tylko upławy, czasem troszke tego więcej ale raczej to nie czop :-( Jak bedziesz jechac na porodówke daj znać może mnie coś weźmie jak sie zepne :-D

Witam reszte słoneczek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry