reklama

Kwietnióweczki 2008

Asiu to skoro on będzie to na izbie powiedz że miałas się stawic do doktora ....na badanie i ktg więc Cię zawiozą:-):-):-)
A jak już sobie będziesz leżec na ktg to masuj suteczki a nóż wywołasz poród:-):-)

reklama
ALUNIA OGROMNE GRATULACJE, WRACAJ SZYBKO DO SIEBIE I CZEKAMY NA WAS!!! SEBASTIANKU WITAJ NA SWIECIE!!:-):-):-)

SILA synuś uroczy...cudny.....nie idzie się napatrzeć na te nasze śliczne maluszki.....

no chociaż jedna mi mówi,że najpóźniej juto....:laugh2::-D spoko w najgorszym wypadku za tydzień w czwartek do szpitala a co zawsze marzyłam o wywoływanym hardcorowym porodzie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: takiej ostrej jeździe....:-D:-D:-D

Ja zdychałam w nocy myślałam,że mi kręgosup wyrwie i brzuch i jeszcze się porzygałam....nie no uroczo...:laugh2::-D no wiesz do następnej wielkanocy nie ale może do bożego narodzenia....:laugh2::laugh2: spoko kiedyś to nastąpi....w miarę się czuję więc mogę jeszcze łazić....albo się kulać....dam radę....nie jest najgorzej nawet zaczyna mi się podobać i chyba od razu se walne drugię bo będę tęsknić....jakaś głupawka mnie bierze podejrzewam jak to mówi nasza Renia,że mam chyba objaw depresji...:laugh2::-D:laugh2::-D:rofl2:

Adus ja u Ciebie definitywnie stwierdzam ostatnia przedporodowa depresje:-D:tak:, no ja to miedzy skurczami nawet haftowalam takze......:tak:, i nie chce byc wredna ale cos bys hardcorowego porodu nie miala bo niby czemu Tobie sie maja marzenia spelniac:-D:-D:-D

Silka jak Zobaczylam Alanka to on cala mamusia:rofl2:, naprawde:tak:, ma cos takiego wesolego w tej buzce jak Ty, no wiesz taka sympatyczna mordka:-D;-)- sliczny

Kasia Bartus je , spi, sra :-) jak nie spi to sie paaaaatrzy jakby wiedzial o co w tym wszystim chdzi:-D:-D, placze tylko wtedy jak nakupcia bo szczoszki mu nie przeszkadzaja:-D

No to ile Was zostalo ze 3??:szok:- czekamy na kolejna (Adus:rofl2:)

matko tyle tego, że nie jestem w stanie ogarnąć.
wczoraj ledwo wróciliśmy do domu jak się burza rozpętała
i coś z siecią porobiło bo nie miałam w ogóle netu:/
spróbuję trochę nadrobić a i mam prośbę
piszcie mi na PM kto kiedy urodził tak bym mogła powpisywać na listę

Asiu to skoro on będzie to na izbie powiedz że miałas się stawic do doktora ....na badanie i ktg więc Cię zawiozą:-):-):-)
A jak już sobie będziesz leżec na ktg to masuj suteczki a nóż wywołasz poród:-):-)

Ania tyle ze nie za bardzo, bo jeszcze z Polnej na Lutycką musiałabym uciec :-) jeszcze by mnie gonili,

RENIU o nie ja taka szybka nie będę jeszcze się pomęczę,bo zaczyna mi się podobać....:laugh2::laugh2: no wiesz nie chcesz spełnienia mych marzeń....:-):-) spoko przede mną długa droga....zobaczycie że przenoszę...ale w końcu urodzę i to się liczy....

MASIU jak dobrze,że się pojawiłaś bo się martwiłam o Cię....:-)

Ada ja to już specjalistka od przenoszenia :-D cos czuje ze przetrzyma mnie moja laleczka do konca 14 dni :sorry2:
Asiu to jak ty pojdziesz na ktg i badania na polna i jeszcze tam lekarz twoj bedzie to cie tam zostawia i co ja biedna sama na lutycka pojde? :dry: jakby co to mow ze idziesz do lazienki i uciekaj hahaha :-D

IWONKA nie wiem czy zauważyłaś ale kwietniówki chyta z nienacka także wsio przed Tobą....głowa do góry i proszę sie nie poddawać NIGDY W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To prawda Ada wszystkie bierze z nienacka:-D, jedynie Kasia sie zameldowala przed porodowka:tak::-D, nooo ja tez chcialam nawet juz bylam zalogowana:-D:-D:-D

Iwonka daj spokoj pod koniec cizy nasze przeczucia moga byc wadliwe;-):tak:, wiem po sobie:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry