Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SILA synuś uroczy...cudny.....nie idzie się napatrzeć na te nasze śliczne maluszki.....
no chociaż jedna mi mówi,że najpóźniej juto....spoko w najgorszym wypadku za tydzień w czwartek do szpitala a co zawsze marzyłam o wywoływanym hardcorowym porodzie
takiej ostrej jeździe....
![]()
Ja zdychałam w nocy myślałam,że mi kręgosup wyrwie i brzuch i jeszcze się porzygałam....nie no uroczo...no wiesz do następnej wielkanocy nie ale może do bożego narodzenia....
spoko kiedyś to nastąpi....w miarę się czuję więc mogę jeszcze łazić....albo się kulać....dam radę....nie jest najgorzej nawet zaczyna mi się podobać i chyba od razu se walne drugię bo będę tęsknić....jakaś głupawka mnie bierze podejrzewam jak to mówi nasza Renia,że mam chyba objaw depresji...
![]()

, no ja to miedzy skurczami nawet haftowalam takze......
, i nie chce byc wredna ale cos bys hardcorowego porodu nie miala bo niby czemu Tobie sie maja marzenia spelniac

, naprawde
, ma cos takiego wesolego w tej buzce jak Ty, no wiesz taka sympatyczna mordka
;-)- sliczny
, placze tylko wtedy jak nakupcia bo szczoszki mu nie przeszkadzaja
- czekamy na kolejna (Adus
)Asiu to skoro on będzie to na izbie powiedz że miałas się stawic do doktora ....na badanie i ktg więc Cię zawiozą:-):-):-)
A jak już sobie będziesz leżec na ktg to masuj suteczki a nóż wywołasz poród:-):-)

no wiesz nie chcesz spełnienia mych marzeń....:-):-) spoko przede mną długa droga....zobaczycie że przenoszę...ale w końcu urodzę i to się liczy....
cos czuje ze przetrzyma mnie moja laleczka do konca 14 dni 
jakby co to mow ze idziesz do lazienki i uciekaj hahaha