reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień dobry słoneczka!!!
Wielkie buziole dla Aluni i Sebastianka!!!!!!!!!!!!!, to się dziewczyna zawinęła, nie wiedomo kiedy, a ja kiedy, buuuuuuuuuuuu:-(:-(:-(:-(
Ja po badaniu, ale mnie dziś wkurzyli, nie mogli znaleźć tętna przez pól godziny a potem stwierdzili, ze słyszą dwa!!!!!!!!!!!!!!!! i zaczęli mnie straszyc bliźniakami, ale w koncu przyszedł mój gin i jakoś to badanie poszło- ok. To ja wczoraj do 1 w nocy walczyłam, zeby wygolić elegancko podwozie przed badaniem (gimnastyka wyczynowa) a ten baran mnie nie zbadał nawet!!!! tylko cisnienie, waga i do piatku- w piatek sama się rozbiorę i wejdę na fotel! Powiedziałam mu o tym, ze podałam mu ostatni a nie pierwszy dzien ostatniej miesiączki i termin porodu mam na 26 kwietnia, zawsze to parę dni wczesniej. Później pojechalismy z mężem do mnie do pracy zanieść zwolnienie lekarskie i tam mnie dopiero wkurzyli, jest jakaś reorganizacja i tak mnie przegonili, ze zrobiłam chyba z 5 kilometrów, myslałam, że urodzę. Pięć razy wracałam w to samo miejsce. W sumie to dzien mielismy zakupowo-urzędowy. Dopiero weszłam do domu, a wyszłam z niego o 7.00. I przez to latanie to coś mi w tyłek weszło i boliiiiiiiiiiiiiiiiiii:-(:-(:-(jak nie wiem co!
zeby mi chociaż jakiś czop zaczął schodzic, a tu nic, kompletna cisza!!!

Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu WIELKIE GRATULACJE WSZYSTKIE KOZY MOJE KOCHANE:happy::happy::happy:

Jestem dopiero dzis nie przez T, ale przez mojego cholernego neta, co mi go zabrali przez jakąś awarię na 3 dni:crazy: Ale juz jestem a tu taki piiiiiiiiięęęęęęękny wysyp!!!!:-D:-D:-D

Boziu no ciesze się bardzo!!!
Ide oglądać nasze dzieciaczki prześliczne!!!

A jeszcze jestem 2 w 1. Czyli lipa wielka. Ada jak sie dziś?? No i co wiesiołek nam zostaje co??:-p:-D:-D:-D

No buziam Was wsie:happy::happy::happy:

Hej Kobietki!
W pt 11 kwietnia o 22.55 przyszla na swiat moja NINA :))) wreszcie!! jestesmy cale i zdrowe, w pon wypuscili nas do domku
3610 g, 57 cm - kawał baby ;)
Tatus byl obecny przy narodzinach Baranka :) bardzo mi pomogl!
Zalaczam pierwsza fotke :D 1.jpg

MASIU spoko to jutro albo po jutrze dasz radę..:tak::-)

LUCKY nie wiesz że złego nawet licho nie bierze...:-) wiesiołek powiadasz kurczę musiała bym iść po niego do apteki a chce mi się:-) ee...chyba poczekam...na pewno się rozkręci w końcu....

właśnie se posprzątałam co nie co i jestem dumna z się....teraz jeszcze zakupy jakieś....coś kupic trza....

Dziekuje Dziewczyny :)
szczerze powiedziawszy czuje sie teraz gorzej niz tuz po porodzie (powilam malą w 3,5 h)
- dostalam immunoglobuline (roznica grup krwi) i okazalo sie, ze mam na nia alergie :( jestem cala w pokrzywce
- szwy z kazdym dniem coraz bardziej ciagna, juz sie nie moge doczekac zdjecia w pt...
Poza tym zero babybluesa, chodze juz nie jak pingwin i mala jest aniolem, caly czas spi a jak sie obudzi to jakie oczy robi wielkie na ten swiat :D

reklama
Hejka Mila :)

Cudna ta Twoja córcia - i faktycznie wygląda na dużą kobietkę :) A męża Twego podziwiam, że mu całkiem to zdjęcie wyszło, i nie trzęsły mu się łapki hehe. Mój dopiero jak mnie pozszywali, opatrzyli i przynieśli Pati do karmienia miał głowę do robienia jakichkolwiek zdjęć. Niby jego drugi poród, ale córcia wymarzona - no i troszkę odleciał hihih. A zwykle taki chłodny, logiczny, potrafi się w córcię zapatrzeć i zapomnieć o świecie całym :)

Jeszcze raz wielkie gratki!

A ja moje dziewczę dziś wietrzyłam... ale niezbyt jej się to podobało. Mam nadzieję, że jak wyjadę z wózkiem na spacer to mi nie włączy takiej syreny alarmowej. Teraz śpi w najlepsze bo się nakrzyczała heh.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry