Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry
OOO ja dzisiaj pierwsza, córcia, po prawie dwu-tygodniowej przerwie poszła do przedszkola, a ja śniadanko, kawka i szykuje się na mały maratonik po sklepach i lumpkach
. Zobaczymy czy uda sie coś "złowic"
Pozdrowionka i miłego dnia;-)
powinnam przynajmniej zaliczyc apteke, ale jako, ze mam ja pod domem, to to malo atrakcyjny cel podrozy 

ja maratony odbywam głównie wieczorami jak mąż wróci z pracy, bo maraton z dwulatką na mój prawie 9 miesiąc jest dla mnie nie do odbycia...![]()

jakoś damy radę KochanaDlatego ja też czekałam, aż Weronika do przedszkola pójdzie. No i mogę powolutku, swoim żółwim tempem chodzic po sklepach. Jedno co mnie martwi to ten wiatr, a ja już się w żadną kurtkę nie dopinam![]()
Dziś już od nocy jestem oficjalnie ciociąSzwagierka urodzila synka 3840 wagi.
Dołączam do gratulacji!!Dziś już od nocy jestem oficjalnie ciociąSzwagierka urodzila synka 3840 wagi.
Wogole dziewczyny moj i jej lekarz to ten sam czlowiek i on praktykuje wywolywanie porodow, bo lubi byc przy kazdym a nie zawsze ma dyzur. No i jej tez kazal wstawic sie dzisiaj. biedna tak sie tym zestresowala, ze dostala skurczy w nocy. Ale mysle, że to bardzo dobrze, bo jezeli nie ma potrzeby to nie powinno sie ingerowac w takie rzeczy