Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie wyprałam i wyprasowałam koszule do karmienia i zrobiłam liste co musze zabrac. Jutro mam zamiar pochodzic po sklepach i poszukac kapci i szlafroka. Z tym szlafrokiem mam największy rpoblem, bo albo takie grube, albo krótkie, albo szmaty....no nic znaleźc nie mogę![]()

a chciałabym tak dwa tyg.przed....
i kazali brać w domu taką samą końską dawkę tego dziadostwa. Oczywiście niech się wypchają, ja się truć tym nie będę i zmniejszyłam sobie dawkę o połowę
.
.
popieram, calkiem stuknieta baba...Co za głupia pipa![]()
ja tez juz powoli spakowana, bo to nigdy nic nie wiadomo...a jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac

olapola - nie, nie jest niemieckie, anglo-amerykanskie, ale i tak wywodzi sie z arabskiego i oznacza wslawiona, najwyzsza, najbardziej egzaltowana, najlepsza hihi, nam sie podoba a najbardziej mojemu mezowi, my tez lubilismy ta piosenkarke i aktorke...