reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Justa imię Aaliah piękne tak samo jak piosenki Aaliah :) Ludzi go u nas po prostu nie znają, a co nowe to i na początku wzbudza niechęć,ale jak dla mnie baaaaaaaaardzo ładne :)

a ja nie spakowana, nawet torby nie mam :-D
dobrze, że zakupiłam te koszule chociaż
jakos nie mogę uwierzyć że to juz tak szybko ma być, jakos nie moge sobie uzmysłowić że to już końcówka i że nie będzie tego maleństwa we mnie i nie będzie mnie szturchało kopało itp...
ale czas zacząć brać się za przygotowywania pełną parą, tyle że mam tak cholernego lenia, że w głowie się nie mieśći.

a ja nie spakowana, nawet torby nie mam :-D
dobrze, że zakupiłam te koszule chociaż
jakos nie mogę uwierzyć że to juz tak szybko ma być, jakos nie moge sobie uzmysłowić że to już końcówka i że nie będzie tego maleństwa we mnie i nie będzie mnie szturchało kopało itp...
ale czas zacząć brać się za przygotowywania pełną parą, tyle że mam tak cholernego lenia, że w głowie się nie mieśći.

Ja tez nie mam torby ;) Na razie rzeczy malej sa przygotowane i leza spietrzone w jednym miejscu, a dla mnie jeszcze nic nie przygotowane :p A to co napisalas o tym, ze juz nie bedzie kopalo w srodku... faktycznie wydaje sie dziwne...

Ja tez nie mam torby ;) Na razie rzeczy malej sa przygotowane i leza spietrzone w jednym miejscu, a dla mnie jeszcze nic nie przygotowane :p A to co napisalas o tym, ze juz nie bedzie kopalo w srodku... faktycznie wydaje sie dziwne...

ja mam tylko ciuszki dla dziecia przygotowane a reszta nic .
No i koszule stwierdziłam ze nie kupuje nowych wygrzebałam te Szymkowe jedna w sumie średnio wyglada ale w nosie to mam nie będę kupowała nowych na raz a w domu łazić w tym nie mam zamiaru . A dzień jak byłam na patologi to przełaziłam w spodniach od dresu i wszystkie mi zazdrościły he he

Moja torba od tygodnia stoi prawie gotowa. Brak w niej tylko biustonosza do karmienia, szamponu i odżywki, dokumentów, telefonu ładowarki no i aparatu… A żeby sprawdzić co ci potrzebne to zorientuj się jak to u ciebie w szpitalu. U mnie nie ma takiej listy więc biorę to co pamiętam, ze mi się przydało za pierwszym razem. A posiłkuję się lista z netu…
Torba na wyjście też już gotowa i mam tam przygotowane rzeczy na cebulkę dla dziecka. W zalezności jaka pogota będzie tyle ubiore...

ja mam tylko ciuszki dla dziecia przygotowane a reszta nic .
No i koszule stwierdziłam ze nie kupuje nowych wygrzebałam te Szymkowe jedna w sumie średnio wyglada ale w nosie to mam nie będę kupowała nowych na raz a w domu łazić w tym nie mam zamiaru . A dzień jak byłam na patologi to przełaziłam w spodniach od dresu i wszystkie mi zazdrościły he he

hehe, ja też na przedporodowym w dresiku paradowalam, a na teraz po porodzie odgrzebałam koszule z pierwszego porodu. Jakoś nie mam przekonania. Dlatego poluję na jakąś sensowną piżamę, którą uznam za dobrą do karmienia, a ładną i wygodną. Żeby przy teściówce móc się pokazać, jak będzie u nas kilka dni ;-) Torbę zaczęłam pakować jak dziewczyny w szpitalach lądowały, ale stanęłam w połowie :-)

hehe, ja też na przedporodowym w dresiku paradowalam, a na teraz po porodzie odgrzebałam koszule z pierwszego porodu. Jakoś nie mam przekonania. Dlatego poluję na jakąś sensowną piżamę, którą uznam za dobrą do karmienia, a ładną i wygodną. Żeby przy teściówce móc się pokazać, jak będzie u nas kilka dni ;-) Torbę zaczęłam pakować jak dziewczyny w szpitalach lądowały, ale stanęłam w połowie :-)

ja mam fajną pizame z tesco : spodnie i bluzka ale ma rozpięcie z przodu więc do karmienia by się nadawała . A kupiłam za jakieś 30 zeta

reklama
A ja do mich koszul MUZZY mam zamiar dokupic jakies spodnie piżamowe albo cienkie dresowe(takie zeby pasowały) i bede miala piżamki:). Na razie szukam...hehehe

Do góry