e.salamandra
Mama pełną parą
Jak ja uwielbiam kołacz!!! Normalnie tęsknię za tym smakiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeny przebrnęłam... uffff
zabawa widzę przednia... sama się pobawię ale to troszeczkę później. Fajne wychodza te wasze dzieciaczki
Co do wyglądu... w du** mam takie hasła... Przykład miałam wczorajByliśmy wczoraj u mojej babci bo wypadala akurat msza 30 dniowa od śmierci wujka. No i potem wszyscy zjechaliśmy do mojej babci. Był kołacz i jakieś fajne ciacho z galaretka no to sobie podjadałam a co się bedę ograniczac jak mam smaka? W pewnej chwili żona mojego kuzyna stwierdziła w "żartach"... : "Ty nie jedz tyle bo cię rozerwie! i kto ten syf potem bedzie sprzątał??" A ja odpaliłam "To już nie mój problem... i... zjem jeszcze kawałek" He he he mina bezcenna bo faktycznie wsunęłam kolejny kawałek kołacza, popiłam trochę kola a zaraz potem sokiem
![]()

Reszta wyglądała na zdegustowanych jej wypowiedzią za to na moja ripostę był dziki kwik radości... i stwierdzenie że w razie czego się podejmuja sprzatania a ja skoro mi smakuje mam sobie jeszcze dołożyć ciacha

a jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac
a jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac
ja szczerze mowiac torba spakowalam juz kilka tyg temu (a tak naprawde to mi cala walizka wyszla, a nie torba) bo ja z tych, co to wszystko zaplanowan lubia mieca jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje tak na wszelki wypadek bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac

ja wlasnie skonczylam prasowac koszule i pizamyJa na razie wyprałam i wyprasowałam koszule do karmienia i zrobiłam liste co musze zabrac. Jutro mam zamiar pochodzic po sklepach i poszukac kapci i szlafroka. Z tym szlafrokiem mam największy rpoblem, bo albo takie grube, albo krótkie, albo szmaty....no nic znaleźc nie mogę![]()
ja mialam taka mega wypasiona walize ostatnio to wszystkie polozne i salowe mnie wzrokiem mierzyly albo pytaly czy na wczasy przyjechalamja szczerze mowiac torba spakowalam juz kilka tyg temu (a tak naprawde to mi cala walizka wyszla, a nie torba) bo ja z tych, co to wszystko zaplanowan lubia miec
Ale musze to przepakowac i podzielic na rzeczy, ktore musze zabrac ze soba i te, ktore mi Sz doniesie dzien pozniej czy jakos tak, bo naprawde duuuzo tego wyszlo![]()