reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
nie no konam ze śmiechu z tych dzieciaczkowych zdjęc, bo za każdym razem wychodzi inne dziecko w zależności od zdjęć, choć w gruncie rzeczy troche podobne do siebie. No to rudziutkie mnie rozbawiło na maxa:-D Ale ubaw. Muszę mojemu T. pokazać jak wróci z pracy.

Załączniki

• babywb201003010514&#52.jpg
    babywb201003010514&#52.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 47
  • babywb201003010519&#52.jpg
    babywb201003010519&#52.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 49
Ale fajne te foty wychodza he he moze potem tez coś zrobie bo zaraz wychodze . oczywiście jak potrzeba wyjść to moje dziecie kima jak zabite bo po co wstac a tak to się budzi po godzinie nie raz :) Nigdy się za nim nie trafi

dziewczyny co do imion to najwazniejsze zeby nam sie podobalo a reszta niech sie wypcha... mojej malej imie tez sie nikomu w polsce nie podoba i wisi mi to...mi sie tez imiona ktore moje kuzynki nadaly swoim corka nie podobaja i kogo to...mi sie podoba imie mojej malej, mojemu mezowi tez i tylko to sie liczy
a co do wygladu i duzego brzucha to tez ciagle slysze: jeju jak ci brzuch urosl, jeju jak przytylas.. no i co z tego? za rok bede wygladala jak wczesniej, albo i lepiej...a teraz niech mnie wszyscy gdzies pocaluja i zjem sobie cala czekolade
fajna ta zabawa ze zdjeciami

dziewczyny co do imion to najwazniejsze zeby nam sie podobalo a reszta niech sie wypcha... mojej malej imie tez sie nikomu w polsce nie podoba i wisi mi to...mi sie tez imiona ktore moje kuzynki nadaly swoim corka nie podobaja i kogo to...mi sie podoba imie mojej malej, mojemu mezowi tez i tylko to sie liczy
a co do wygladu i duzego brzucha to tez ciagle slysze: jeju jak ci brzuch urosl, jeju jak przytylas.. no i co z tego? za rok bede wygladala jak wczesniej, albo i lepiej...a teraz niech mnie wszyscy gdzies pocaluja i zjem sobie cala czekolade
fajna ta zabawa ze zdjeciami

A wlasciwie jak ma sie nazywac Twoja mala? Nie moge odczytac co tam sie tak blyszczy kolo suwaczka...

reklama
Jeny przebrnęłam... uffff

zabawa widzę przednia... sama się pobawię ale to troszeczkę później. Fajne wychodza te wasze dzieciaczki :-D

Co do wyglądu... w du** mam takie hasła... Przykład miałam wczoraj :-p Byliśmy wczoraj u mojej babci bo wypadala akurat msza 30 dniowa od śmierci wujka. No i potem wszyscy zjechaliśmy do mojej babci. Był kołacz i jakieś fajne ciacho z galaretka no to sobie podjadałam a co się bedę ograniczac jak mam smaka? W pewnej chwili żona mojego kuzyna stwierdziła w "żartach"... : "Ty nie jedz tyle bo cię rozerwie! i kto ten syf potem bedzie sprzątał??" A ja odpaliłam "To już nie mój problem... i... zjem jeszcze kawałek" He he he mina bezcenna bo faktycznie wsunęłam kolejny kawałek kołacza, popiłam trochę kola a zaraz potem sokiem :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry