Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem co On tam wyprawial, ale czulam sie, jakby mi wnetrznosci przekrecil na lewa strone i jeszcze miejscami pozamienial Bolalo mnie wszystko w brzuchu (ale nie macila, tylko cala reszta) i przy kazdym ruchu syczalam z bolu. Jesc nie moglam, bo po wszystkim wymiotowalam wiec o wodzie zylam od poludnia. na szczescie dzis juz ok i mam nadz, ze tak zostanieKatik tutaj mozesz zobzczyc symulacje wygladu babla:-) MakeMeBabies - What will your baby look like? Make babies with partner, friends and HOT celebs!
zaraz zrobie swoja dzidzie:-d
buahahahahahhaha zrobilam, ale jakos Mala Polusia nikogo z nas nie przypomina hahahahah
Zobacz załącznik 220020
Dagsila, ale numer z tym programem. Wrzuciłam moje zdjęcie jakieś w sepii i mi wyszła mała murzynka
M. aż monitor ze śmiechu opluł![]()
Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."

ciotka super taktowna 

Na pewno rodzicom nie bylo milo, ale to co napisalas jest bardzo zabawne jako anegdotka