Witam wszystkie kwietnióweczki!
Wczoraj była piękna pogoda, a dziś masakra, wieje jak na Uralu, w nocy kilka razy się budziłam bo taka wichura była. Sen miałam tak zakręcony sensacyjno-komediowy, że stwierdziłam,że jak by film nakręcono to oskara byśmy dostali na bank.
Pogoda zaserwowała mi więc dziś dzień kanapowy. Po południu jedziemy do szkoły i na małe zakupy.
A że dzień kanapowy to na allegro pobuszowałam. Rezultat później na zakupowym:-)
Aga dasz radę, jeszcze tylko troszkę, więc nosek do góry:-)
Wczoraj była piękna pogoda, a dziś masakra, wieje jak na Uralu, w nocy kilka razy się budziłam bo taka wichura była. Sen miałam tak zakręcony sensacyjno-komediowy, że stwierdziłam,że jak by film nakręcono to oskara byśmy dostali na bank.
Pogoda zaserwowała mi więc dziś dzień kanapowy. Po południu jedziemy do szkoły i na małe zakupy.
A że dzień kanapowy to na allegro pobuszowałam. Rezultat później na zakupowym:-)
na razie ratuje się no spą do gina ide w tym tygodniu to go spytam... nawet leżenie nie daje ulgi dopiero jak łaskawie zasnę... a jeszcze jak się młody stawia do potęguje ból...
Aga dasz radę, jeszcze tylko troszkę, więc nosek do góry:-)
Tja...a potem zale i lamenty do niebios,ze w wypadku dziecie zginelo,albo ze doznalo obrazen etc...A najgorsze sa te baby,ktora dzieci przez okno wystawiaja "bo to dla niego taka swietna zabawa"...O ZGROZO!!!

. Wiem,że pewnie nie chciala mnie urazic, ale lepiej by brzmiało gdyby powiedziala,że miała mniejszy brzuch czy cos podobnego. Generalnie zaczynam stronic od imprez rodzinnych i zapowiedzialam sobie,że już się nigdzie do nikogo nie wybieram, po co mam się stresowac. Wogóle to mam wrażenie,że jak sie z kimś spotykam to wszyscy tylko patrza jak wyglądam
Jakby to było najważniejsze.