elvie3
Fanka BB :)
Moja mała menda dopiero poszła spać, no oszaleć już z nią można było, myślałam że z domu wyjdę, bo gdzie ogarnęłam to ta syf zrobiła, sama nie wiedziała czego chce, ściągała rzeczy z choinki, omal jej na siebie nie przewróciła
Niech sobie teraz nie myśli, że jej pospać dam i że później do północy będzie szaleć. Za 30minut pobudka;-)
magda - mnie ciąża bardzo motywuje. Poza tym jak robię coś i mi to sprawia przyjemność, daje satysfakcję, pieniądze i się udaje to mam ochotę robić to dalej. Rozpędziłam się, więc korzystam z dobrej passy, bo ta jak wiadomo nigdy długo nie trwa, a jak w maju urodzę to nie będę zapewne wiedziała, gdzie ręce włożyć, aby dzieciarnię ogarnąć

Niech sobie teraz nie myśli, że jej pospać dam i że później do północy będzie szaleć. Za 30minut pobudka;-)
magda - mnie ciąża bardzo motywuje. Poza tym jak robię coś i mi to sprawia przyjemność, daje satysfakcję, pieniądze i się udaje to mam ochotę robić to dalej. Rozpędziłam się, więc korzystam z dobrej passy, bo ta jak wiadomo nigdy długo nie trwa, a jak w maju urodzę to nie będę zapewne wiedziała, gdzie ręce włożyć, aby dzieciarnię ogarnąć

. Sama zaklada leginsy, spodnie, spodnice, skarpety, usiluje zalozyc rajstopy. Kilkakrotnie zalozyla sobie sama pieluche :-) Rozklada pieluche, kladzie sie na niej i lapie przod pampka, i zaciaga go na brzuszek. Jak jej sie poda te koncowki z rzepami, to zapina i gotowe 

Jeden element do wymiany, bo klepanie i malowanie nie ma sensu.