reklama

Kwietniówki 2010!!!

Moja mała menda dopiero poszła spać, no oszaleć już z nią można było, myślałam że z domu wyjdę, bo gdzie ogarnęłam to ta syf zrobiła, sama nie wiedziała czego chce, ściągała rzeczy z choinki, omal jej na siebie nie przewróciła:no:
Niech sobie teraz nie myśli, że jej pospać dam i że później do północy będzie szaleć. Za 30minut pobudka;-)

magda - mnie ciąża bardzo motywuje. Poza tym jak robię coś i mi to sprawia przyjemność, daje satysfakcję, pieniądze i się udaje to mam ochotę robić to dalej. Rozpędziłam się, więc korzystam z dobrej passy, bo ta jak wiadomo nigdy długo nie trwa, a jak w maju urodzę to nie będę zapewne wiedziała, gdzie ręce włożyć, aby dzieciarnię ogarnąć:-D

reklama
czytam :
Dziewczyny kurze wycierają
i zastanawiam sie, co one tej kurze wycieraja i dlaczego. ;-)

Elvie, moja sama sie rozbiera. Nie potrafi sciagnac bluzki zakladanej przez glowe, ale w nerwach zdarza sie jej taka tez sciagnac :tak:. Sama zaklada leginsy, spodnie, spodnice, skarpety, usiluje zalozyc rajstopy. Kilkakrotnie zalozyla sobie sama pieluche :-) Rozklada pieluche, kladzie sie na niej i lapie przod pampka, i zaciaga go na brzuszek. Jak jej sie poda te koncowki z rzepami, to zapina i gotowe :-D

he hehe Zielona no z pieluchą mnie Kostka rozbroiła :tak:
M. ubiera rajstopy, skarpety, spodnie, buty, czapkę. Zdjąć potrafi tylko to co na zamek ma zapięte czyli jakaś bluza lub swetr.

Ide do rodzinki ...

PS. Popatrzcie na społecznościówkę...

Kostka z tym pampersem wymiata:-D Moja pampki to ewentualnie lalce zakłada;-)

Kurcze, M. poszedł śmieci wyrzucić i przy okazji zauważył, że ktoś nam auto na parkingu stuknął:wściekła/y::angry::crazy: Jeden element do wymiany, bo klepanie i malowanie nie ma sensu.

Jestem czytam,ale dzis przepadlam w kuchni.Rano sie wzielam za golabki takie bez zawijania.Myslalam ze beda jakies inne niz te tradycyjne,ale duzej roznicy nie ma.Najadlam sie jak glupia.Amunia tylko nie chciala cos jesc.
Nie spala dzis w dzien i teraz mi mowi baja.No to wlaczylam jej na kompie odeszlam na dwie minutki,a ona usnela na fotelu.Matko o ktorej przyjdzie mi dzis isc spac.

Zdolne te wasze dzieciaki.Rozbieraja sie i ubieraja.Moja sciagnie tylko spodnie i rajtki,a ubrac nic nawet nie probuje no bo po co jak wtedy mozna sie drapac do bolu jak nozki gole.Wczoraj nie moglam jej ubrac do spania.Krew poleciala na nozkach bo juz jej nie utrzymalam.Masakra jakas z ta skora.

mamusiu dobrze ze z niunia dobrze i z mamusia.

aniam masz racje z tymi lekami.Ich nie obchodzi czy ktos dostanie dzis leki czy nie i czy komus moga uratowac zycie czy nie.Oni interesuja sie tylko wlasnymi tylkami i iloscia pieniedzy ktore je tam sobie wsadza.Normalnie masakra.Sledze wiadomosci polskie i widze co tam sie teraz dzieje w aptekach i u lekarzy.

Ostatnia edycja:
Zielona, swietna masz core :-D:-D:-D

Mamusiu, &&& nadal zacisniete. Super, ze Weroniczka taka dzielna. Buziak dla malego Skarba.

Faktycnie, jak od wczoraj slucham co to sie z tymi receptami wyrabia, to masakra.
Jak zwykle w Polsce nie potrafia niczego zrobic porzadnie od a do z.
Tutaj jest receptowa rewelacja.
Kazda recepta kosztuje 7.20 funta. Bez wzgledu na to, czy lek kosztuje 1.20 czy 99 funtow. Do drozszych panstwo doplaca, do tanszych- pacjent.
Do tego jest cos takiego jak karta znizkowa- dla osob o niskich dochodach, i na te karte wszelkie leki sa za darmo. Tak samo rok po uordzeniu dziecka wszystkie leki naleza sie za darmo. No i na dziecko chyba do 14 roku zycia tez jest znizka calkowita.
Dlatego lekarz czesto przy wipysywaniu lekow pyta czy placi sie za recepte, bo jak nie trzeba placic, to przepisuje na recepte wszystko. A jak sie placi- to wtedy na recepte zapisuje tylko to co trzeba, a takie 'dodatki' jak paracetamol czy inne duperele, ktore nawet funta nie kosztuja- poleca wykupic bez recepty by nie doplacac.
Proste, nie??????
Ale widocznie nie dla polskiego rzadu.

hej dziewczyny dopiero udało mi się usiąść przy komputerze, nienawidzę wtorków!
Mati jeszcze nie śpi, więc nie wiem czy uda mi się posta dokończyć! ostatnio wpada w taką histerię jak mu się czegoś zabroni, że aż mnie przeraża! mój stary mówi, że znajdziemy się w następnej serii super niani.
dziękuję za troskę w sprawie mojej wczorajszej głodówki! ja wiem, że nie powinnam się głodzić, żeby schudnąć! To była jednodniowa głodówka w celu zmniejszenia objętości żołądka, po świętach wyglądam strasznie. Muszę się odchudzić!
Zielona brawa na Kostki za samodzielność!! Mateusz coś tam próbuje, ale generalnie od pasa w dół! uwielbia ganiać z gołym tyłkiem.
gosiek u nas takie gołąbki nazywają się po meksykańsku! uwielbiam....
Mamusia kciuki dalej trzymam!

idę położyć małego szoguna spać!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry