elvie3
Fanka BB :)
Witam,
kuzyn miał okienko w zajęciach i postanowił nas odwiedzić, dzwoni domofonem a my w łóżku
dobrze, że chrześnica go usłyszała i ochoczo pobiegła do przedpokoju, bo ktoś dzwoni;-) także szybko pospolite ruszenie i uff.. już po wizycie, więc się za śniadanie bierzemy a na 13:00 jadę do firmy filmy o Wellness kręcić. Namówiłam do tego 3 koleżanki i 1 kolegę. Trzymajcie kciuki, bo nie wiem, jak nam to wyjdzie, a ma być publicznie puszczane.
mamusia - kciuki za Weronikę nadal zaciskamy
Dobrze, że Twoja parkingowa przygoda mniej kosztowna od naszej. Skąd się tacy idioci biorą? Nudzi im się?
kamisia - oby gardło przestało boleć!
Mykam, bo się nie wyrobię.. Miłego dnia!
kuzyn miał okienko w zajęciach i postanowił nas odwiedzić, dzwoni domofonem a my w łóżku
dobrze, że chrześnica go usłyszała i ochoczo pobiegła do przedpokoju, bo ktoś dzwoni;-) także szybko pospolite ruszenie i uff.. już po wizycie, więc się za śniadanie bierzemy a na 13:00 jadę do firmy filmy o Wellness kręcić. Namówiłam do tego 3 koleżanki i 1 kolegę. Trzymajcie kciuki, bo nie wiem, jak nam to wyjdzie, a ma być publicznie puszczane.mamusia - kciuki za Weronikę nadal zaciskamy
Dobrze, że Twoja parkingowa przygoda mniej kosztowna od naszej. Skąd się tacy idioci biorą? Nudzi im się?kamisia - oby gardło przestało boleć!
Mykam, bo się nie wyrobię.. Miłego dnia!
) Podszedł do księdza i mu powiedział ,że on się piekła nie zamierza bać bo ma całe życie jeszcze aby robić dobre uczynki a tylko ludzie bardzo źli trafiają do piekła i że jeszcze rodzice mu powiedzieli że ma wyjątkowe szczęście bo ma w niebie przyjaciółkę Zosię która na pewno się za niego modli . Normalnie zatkało mnie jak to usłyszałam.