reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorkiem

Zombie kolorowych snów :tak: zdrówka dla H i M

Marta śmigaj jutro do lekarza bo z sercem nie ma żartów:no:

Zielona zdrówka dla Kostki

Aniez wycinaj te migdały, przyjedziemy do ciebie z lodami ;-) Zdrówka

Mój głos pomalutku wraca, ale kaszel mnie męczy i ciężko mi się oddycha no cóż człowiek odczuwa swoje 35 lat na karku :no: Zrobiłam sobie inhalacje i mam nadzieję że nocka będzie ok.

Pa

reklama
witam, oczka mi się już troszkę kleją, ale jutro z pracy nie dam chyba rady zajrzeć, a postanowienie noworoczne chce dopełnić;-)
Igor ma się już lepiej, tak naprawdę to ma 5 porządnych krostek, reszta to takie plamki, taką ospę to nawet ja mogłabym przejść, ale ma nadzieje, że jednak mnie ominie.

Alicja również miała fazę rozbierania się zwłaszcza w swoim łóżeczku jak szła spać albo rano jak wstaję, już kilka razy musiałam pościel zmieniać, w końcu poszła w ruch taśma klejąca. Ostatnio odpukać troszkę się uspokoiła, ale sypia w spodenkach i bluzeczce, bo pajaca z miejsca rozpina.

Mamusia cieszę się z dobrych wieści bardzo, teraz niech Malutka sił nabiera i za kilka lat o niczym nie będzie pamiętać. buziaki dla Weroniczki.

Gosia bardzo dobrze Emil się sam wybronił, a to jak niektórzy księża lub katecheci prowadzą zajęcia z religii, a raczej z katolicyzmu czasem pozostawia wiele do życzenia.

Aniez zdrówka! Ja, odpukać, odkąd wycięłam migdałki jeszcze nie chorowałam, więc uważam, że to bardzo mądra decyzja była.

Zdrówka dla Kostki.

uciekam do łóżka

hej dziewczyny,
podczytuję od 15, ale nie miałam kiedy odpisać. Właśnie skończyłam sprawdzać zeszyty! a jeszcze mi parę rzeczy zostało!
Aniez problemu nie zazdroszczę, ale faktycznie zanim antybiotyk powinnaś mieć jakieś badania zrobione!
Na temat NFZ się nie wypowiem, brak słów! na szczęście nie mam w rodzinie nikogo, kogo ten problem bezpośrednio dotyczy!
dziewczyny nie mam się komuś zwierzyć! tak się z moim starym przed świętami godziliśmy, że spóźnia mi się okres i prawdopodobnie jestem w ciąży (robiłam test i jest pozytywny). Nie nastawiam się jeszcze, bo parę miesięcy temu było to samo i po niespełna trzech tygodniach okres przyszedł! Miała któraś podobnie?

p.s.
zapomniałam o Emilu, zuch chłopak, pięknie się wybronił. Szczęście ma takich rodziców, co zabezpieczą go nawet przed takimi "siłami nieczystymi".
Ja również jak rozmawiam z moimi szkolnymi dziećmi i słucham o czym oni na religii rozmawiają, to trochę mnie to przeraża!

Ostatnia edycja:
gosia - ja też gratuluję!! U mnie @ nie przyszła, ani przy Lenie ani przy Maćku, ale wiem, że niektóre laski mimo ciąży miesiączkują nawet 2-3miesiące i moja mama raz tak miała:tak:

Dziewczyny dziękuję!
Tak Elvie wiem, ja mówię jednak o sytuacji, kiedy nastąpiła tzw. ciąża biochemiczna.
Lekarz mi powiedział, że miałam o tyle szczęście, że nie musieli mnie czyścić!
Tak mnie pobolewają jajniki jak przed okresem, dlatego na razie się nie nastawiam. Może po raz kolejny się spóźni!

Gosiu, jesli test wysszedl pozytywny, to raczej nie ma opcji pomylki.
Oby tym razem wszystko dobrze sie poukladalo , i dzidzia zamieszkala pod Twoim serduszkiem. Buziaki!

U nas male urwanie glowy, ale o tym moze kiedy indziej.
Poki co pozdrawiam cieplo, do spisania.

Gosienka dzieki :)))

Gosia no to &&& mnie przy obu ciazach na poczatku bolaly jajniki i w ogole mialam skok hormonalny bylam mega zolza, jak przed mega okresem ;) ale kazdy organizm jest inny. Zrob bete.

A co do wymazu, to powinni, jednak oni lecza z automatu. Ten antybol mega szybko zaskoczyl, ale nie jest jak poprzednie z grupy penicylin, wiec moze wybije dziadostwo, ale do laryngologa ide. Teraz musze sie do jutra postawic na nogi.

reklama
jeszcze trochę pomarudzę! zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywne. ( miałam podejrzenia i robiłam już w dzień sylwestra, bo alkohol, ale był negatywny). Dziś jest 31 dzień cyklu i wyszedł pozytywny, tak jak i wczoraj.
Zobaczymy, na jakiekolwiek badania poczekam, bo ostatnio szalałam niepotrzebnie i trochę mnie to zniechęca. Co ma być, to będzie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry