reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
przepraszam, ze mnie nie ma... ale naprawdę nie mam czasu, aby solidnie przysiąść i was poczytać.
Melduję, że żyję i jestem zarobiona... do tego muszę zrobić Kubusiowi badania krwi... niepokoi nas ilość spożywanych przez niego płynów w nocy... znajomi mieli taki problem... okazało się, że to cukrzyca, a Q wypija 3-4 pełne kubki w nocy. W dodatku jak nie ma picia obok to wpada w taki ryk, że szok... w nocy nie nadążam go przebierać... codziennie muszę mu suszyć pościel i prać pidżamkę bo wszystko jest mokre tyle sika...

hejka witam się szybciutko przy śniadanku

Gosia gratuluję i trzymam kciuki

Kici zrób Qbkowi badanie moczu i posiew. Mój Igor też dużo pił, ale lepiej zrobić badania i spać spokojnie.

uciekam robotać.

Kici synek mojej kolezanki, starszy o tydzien od Olki, ma tak samo, do tego robil luzne kupy, przebadali Filipka wzdluz i wszerz miesiac temu i maly ma nietolerancje glutenu...

Ja sie melduje z drogi, matko co za okropna pogoda...

Dzieńdoberek

Padam, pół nocy przekaszlałam i spałam w pozycji półsiedzącej :no:Muszę coś z tym zrobić bo jakoś trzeba funkcjonować.

Gosia to trzymam kciuki za fasolkę :tak:

Kici Emil w nocy pije 1,5 wody zawsze tak było od kiedy odstawiłam go od cyca, morfologię ma ok.Zresztą moje wszystkie trole dużo piją ale tylko wodę.
Jeśli cię niepokoi taka ilość picia u Kuby to rzeczywiście zrób badania i wszystko się wyjaśni.
Wpadaj do nas częściej :tak:

Aniez jak tam gardło dzisiaj?

Anna miłej pracy

Idę robić inhalacje :tak:

Witajcie dziewczyny :-)
Nawet nie będę samej siebie oszukiwać że nadrobię :-( Bo nie dam rady, zaraz muszę się brać za allegro, potem faktury do fundacji, paczki naszykować....
Odwołałam dziś SI bo sobie kolano nadwyrężyłam (jak wnosiłam we wtorek wózek do autobusu) i teraz kuleję, a do ośrodka z przystanku mam ok 2 km. Do tego wieje i leje...
Gosia trzymam kciuki aby fasolka zagościła w Twoim brzuszku.
Mamusia również trzymam kciuki
U nas wszystko ok. Paula się rozgaduje (nie bardzo ją rozumiem ale co tam;-)), rozmawia z reniferkami na choince np. :-D
Dobra, muszę uciekać, bo allegro samo się nie zrobi :zawstydzona/y:

Zdrówka dla wszystkich :-)

reklama
Witam,
średnio wyspana, bo śluzówki w nosie mam mega suche i się budziłam przez to i ciężko mi było oddychać. Inhalację zrobiłam i trochę mi lepiej. Liczę na to, że zakupy na które zabiera mnie M. skutecznie poprawią nastrój;-)

Wrocławianki - w factory jest rewyprzedaż -80%, jadę dzisiaj zobaczyć co mają fajnego, bo M. jeansy musi kupić a mnie się marzy fajna, czarna torebka:-)

kici - zrób młodemu badania. Czytałam na facebooku, że nadal macie problem z biciem. Udaj się do psychologa po radę, bo to co Ci tam laski odpisały aby oddawać nie wydaje mi się dobrą metodą:no:

mamusiu - kciuki zaciskam najmocniej jak potrafię!

Lecę, bo czuję smród w powietrzu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry