reklama

Kwietniówki 2010!!!

operacja się skończyła wszystko jest dobrze powoli i stopniowo będą ją wybudzać. Została jeszcze kosmetyka bo muszą zrobić Weronisi pępuszek :tak: ale to już za jakiś czas chyba
dzięki dziewczyny za wszystkie &&&& bardzo pomogły!:-)

reklama
jestem...witam...
przepraszam że nie nadrobię ale kurcze miałam mieć spokojny dzień a tu nici z tego... Od rana latam i załatwiam. Jeszcze obiad musze machnąć.
Mamusiu super że Weronisia ma juz najgorsze za sobą :tak:

zmykam bo mnie czas goni

hej
Wczoraj poczytałam wszystko co naskrobałyście ale ze noc mnie zastała to juz nie dłam rady odpisac.

Dziś mam wielkiego lenia i ta pogoda :szok: i na dodatek niezyt krtani, wiec znow sie dusze , zwłaszcza nocą.Jakas masakra, w takie zimno a ja stecze na balkonie by chociaz powietrza nabrac, bo tylko to pomaga na chwile.
Mały spi, K wraca z pracy, wiec bede miala chwike dla siebie od małego jak sie wybudzi.

Mysle ze dam rADE ODEZAC SIE WIECZOREM
pOZDRAWIAM.

mamusia super ze juz domkneli brzusio malej.Dzielna dziewczynka.

Zdrowka dla chorowitkow wszystkich naszych.
Nam dni jakos tak przeciekaja przez palce.Spimy dlugo potem spacer potem obiad i juz prawie wieczor.
Wczoraj sie spotkalam z polka co kiedys wam o tym pisalam.Bylo milo i mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy.Dzieciaki sie wyszalaly przynajmniej.
Lece po musze podlogi umyc poki moj szogun spi bo takie brudne ze szok.Ami wszystko wylewa i wyrzuca na podloge.Juz nie nadazam za nia sprzatac.

mamusiu - super, że już bliżej niż dalej i że niedługo Weronikę będzie mogła Kasia przytulić:happy:

Wróciłam z zakupów, nie kupiłam nic, M. też nic, bo ma uda za grube i jak w pasie spodnie ok to w udach za wąskie:-D Stwierdził, że miesiąc ostrej diety i ćwiczeń, ana zakupy pojedzie jak schudnie;-)

Zjedliśmy za to pyszny obiad i deser, młoda się wybawiła na planu zabaw z dzieciakami i teraz śpi.

Aha, nie wiem czy Wam pisałam, że sto lat temu zajmowałam się tipsami i żelowaniem paznokci. Postanowiłam odkurzyć sprzęt, dziś mi przyszły żele i inne niezbędne pierdoły, więc wieczorem się biorę do roboty, aby na sobotnie szkolenie pazurki ładne mieć:-) Mam nadzieję, że mi się uda, bo dużo lat minęło od ostatniego żelowania, więc trochę się boję, że coś w trakcie namieszam i jaja będą:-D

Elvie to ja mam pytanie dotyczące tipsów i żelowania... jak długo się to powinno trzymać??
Ja robiłam we wtorek po świętach czyli 27 właśnie tipsy i żel na to i miejscami zaczyna mi to powietrzem podchodzić (ale tylko na skrajach)

Język ma przy piętach a jeszcze goście się zapowiedziali na 17 więc zmykam bo dom w takim chaosie jak rzadko :no:

reklama
Elvie to ja mam pytanie dotyczące tipsów i żelowania... jak długo się to powinno trzymać??
Ja robiłam we wtorek po świętach czyli 27 właśnie tipsy i żel na to i miejscami zaczyna mi to powietrzem podchodzić (ale tylko na skrajach)

Język ma przy piętach a jeszcze goście się zapowiedziali na 17 więc zmykam bo dom w takim chaosie jak rzadko :no:
3 tygodnie minimum powinny Ci się trzymać a później uzupełniasz, wszystko zależy od tego jak szybko rosną Ci paznokcie, ja to nawet co 4tygodnie uzupełniam. Jeśli już teraz powietrzem podchodzą to źle zrobione i reklamuj i więcej do tej babki nie idź, bo nie warto.
Moja kosmetyczka najtańsza nie była (115zł), ale jak zrobiła paznokcie to one się trzymały aż odrosły - dosłownie - moja znajoma tak zapuściła sobie i zero odprysków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry