reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Moja tez przed chwilą wstała a jak kazałam się jej połozyć to zrobiła minę cierpiącą i ryczeć zaczęła :no:
Mamusia świetne wieści :tak: Dobrze, ze tak się skończyło.
Zdrówka dla Hani, bidulka musi ją strasznie męczyć :no:

Mnie noga spuchła, jak wciągałam we wtorek wózek do autobusu to musiało coś się popsuć... starość nie radość, już się wszystko psuje :sorry:
Wystawiłam ok 30 aukcji w 3 godz i mam dość na dzisiaj.
Jutro wychodzę w gości... normalnie nie wierzę, że wychodzę z domu. Oczywiście z małą, bo to jest jej randka z naszym forumowym wcześniaczkiem ale mamy tez sobie muszą poplotkować :-D
Dobrej nocy wszystkim.

Hej laski!

Oj brakuje mi was strasznie!
Usłyszałam tylko dziś super informację od Gosieńki,że Gosiek jest zafasolkowana więc zajrzałam na chwilkę.

Gosiu gratulacje ogromne! Dbaj o siebie i o małą kruszynkę!

monia - zdrówka dla Hani! Hitowy strój balowy niezły:-D kreatywne dziecko albo rodzic;-)

salamandra - mnie też brzusio urósł, w sobotę na szkoleniu będą nas focić to Wam pokażę jak wyglądam.My ostatecznie wybraliśmy się do reala i tam się okazało, że chodzą za mną kasztanki i kwaśne żujki nimm:zawstydzona/y: ale po powrocie zjadłam zdrową kolację z chlebkiem orkiszowym:-)

gosienka - moja właśnie zasnęła, Helcia też już pewnie śpi, co?

marta - może przez pogodę się Oli pozmieniało, życzę szybkiego powrotu do dobrych zwyczajów.

mamoPaulinki - mam nadzieję, że bawiłaś się dobrze. U nas M. miał znajomość z allegro i też zawsze wystawiania nei znosił, ale później maile w stylu "sprzedałeś przedmiot.." jakie miłe są:-) Powodzenia!

kittek - fajnie, że choć na moment wpadłaś, tzn. zajrzałaś do nas;-)

Paznokci nie żelowałam, jutro to zrobię jak mała w południe pójdzie spać, bo po ciemku to nie robota, poza tym M. mi obiecał romantyczny wieczór, więc szkoda czasu na pazury:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry