elvie3
Fanka BB :)
Love - sorry, ale teraz to pojechałaś po bandzie.. Krytykę należy umieć przyjąć. Poza tym nie uważam, aby Aniam chciała źle zwracając Ci uwagę na układ forum. Postaraj się coś własnego wnieść to ludzie to docenią, bo po co im kolejne BabyBoom? BB już jest. Jeśli chcesz coś stworzyć to zadbaj o to, by było to Twoje własne. Poza tym za plagiat można słono zapłacić.myślę, że nie jest to Twoja sprawa....
Zauważyłam, że część z Was podzieliła się swoimi celami i marzeniami na 2012r. na odpowiednim wątku.
Nie chciałam wrzucać tam tego, bo i tak już sporo napisałam i mogłoby zostać źle przyjęte, ale tu wam mogę polecić bezpłatny kurs on-line, który rusza 15 stycznia. Prowadzi go moja znajoma Kamila Molińska do której jadę w sobotę na szkolenie i którą gorąco polecam, bo zna się babka na rzeczy.
Info i zapisy na kurs wytyczania celów tutaj: Bezpłatny kurs wytyczania celów

Małż w nocy się porządnie wypocił po lekach i dzisiaj wstał jak młody bóg i pojechał do pracy bo ma dyżur( i co z tego że dzisiaj święto
)
razem z Matim, żeby tego było mało wstałam niewyspana. Przeraża mnie to, w pierwszej ciąży było to samo, szłam spać po bajce, tylko wtedy nie miałam żadnych obowiązków, a teraz praca leży, a ja śpię!
Czekam na rozwój sytuacji...