reklama

Kwietniówki 2010!!!

myślę, że nie jest to Twoja sprawa....
Love - sorry, ale teraz to pojechałaś po bandzie.. Krytykę należy umieć przyjąć. Poza tym nie uważam, aby Aniam chciała źle zwracając Ci uwagę na układ forum. Postaraj się coś własnego wnieść to ludzie to docenią, bo po co im kolejne BabyBoom? BB już jest. Jeśli chcesz coś stworzyć to zadbaj o to, by było to Twoje własne. Poza tym za plagiat można słono zapłacić.

Zauważyłam, że część z Was podzieliła się swoimi celami i marzeniami na 2012r. na odpowiednim wątku.
Nie chciałam wrzucać tam tego, bo i tak już sporo napisałam i mogłoby zostać źle przyjęte, ale tu wam mogę polecić bezpłatny kurs on-line, który rusza 15 stycznia. Prowadzi go moja znajoma Kamila Molińska do której jadę w sobotę na szkolenie i którą gorąco polecam, bo zna się babka na rzeczy.
Info i zapisy na kurs wytyczania celów tutaj: Bezpłatny kurs wytyczania celów

reklama
Witam długoweekendowo:-)

Moja starsza królewna już wstała, na kanapie pod kołderką bajkę ogląda, zaraz pewnie i Zochna się odezwie. Pogoda do d....., czyli cały dzień w domu, kurczę szkoda, bo P się z Olą szykował na Starówkę na Orszak Trzech Króli, a w taką pogodę nie będę ryzykować przeziębienia

Ostatnio nastrój do bani, weny do pisania zero, od paru dni kłócę się z P, sama nie wiem o co, @ się zbliża więc hormony buzują, zła jestem, bo przez ostatnie tygodnie taka sielanka była aż miło, a tu ciche dni teraz

Gosia ale numer:-), gratulacje:-)

MamoPaulinki udanej randki życzymy:-(

Ella nie forsuj się na tym rowerku, jeszcze trochę i wiosenne spacerki powrócą:tak:

Monia bidna Hanulka z tymi oczkami, zdróweczka

Zauważyłam, że część z Was podzieliła się swoimi celami i marzeniami na 2012r. na odpowiednim wątku.
Nie chciałam wrzucać tam tego, bo i tak już sporo napisałam i mogłoby zostać źle przyjęte, ale tu wam mogę polecić bezpłatny kurs on-line, który rusza 15 stycznia. Prowadzi go moja znajoma Kamila Molińska do której jadę w sobotę na szkolenie i którą gorąco polecam, bo zna się babka na rzeczy.
Info i zapisy na kurs wytyczania celów tutaj: Bezpłatny kurs wytyczania celów

Elvie, dzięki...ja lubię takie bajery, więc może się skuszę :biggrin2:

Witam się,

dziękuję dziewczyny za życzenia zdrówka. Bardzo się przydają :biggrin2:...dziś widać już oczy H, więc może będzie lepszy dzień :tak:

my buszujemy od 6:15, reszta familii śpi...ale im dobrze...

Dzieńdoberek

Ledwo żyję całą noc przekaszlałam i płuca mam na wierzchu :-(Trole oczywiście wstały o 7 bo wiadomo do szkoły nie trzeba iść to po co sobie pospać :no:Małż w nocy się porządnie wypocił po lekach i dzisiaj wstał jak młody bóg i pojechał do pracy bo ma dyżur( i co z tego że dzisiaj święto :wściekła/y:)
Zła jestem, chora i pogoda do bani więc zapowiedziałam dzieciakom aby omijały mnie szerokim łukiem ;-)ale synuś nie chciał mnie posłuchać i zrobił mamusi herbatkę z cytryną :tak:

Monia fajnie że oczka Hani mają się lepiej, Helenki oczka też już super ale my mieliśmy krople i maść na noc dodatkowo poleciła też przemywanie zieloną herbatą ( wcześniej przemywałam rumiankiem ale ona stwierdziła że lepsza herbata)

Magda wiesz nastrój świąteczny cały czas nie będzie działał, czas wracać do rzeczywistości :-(ale masz rację przed @ też jestem jak osa ale mój małż wie co ma wtedy robić- buzia na kłódkę ;-)

MamoPaulinki mam nadzieję że z nogą lepiej.Udanego spotkania z koleżanką, mam nadzieję że dzieciaczki się wybawią:tak:

Marta jak ty się czujesz ? masz jeszcze te bóle serca?

Czas zwlec się z wyrka bo dzieciaki głodne :tak:

Miłego dnia

myślę, że nie jest to Twoja sprawa....

skoro się tu reklamujesz ( a za reklamę się płaci ) więc na dobrą sprawę mogłabym tego posta ja albo Wronka skasować , to myślę że to moja sprawa .
MOże wkleję linka aniaslu to Ci napisze co o tym sądzi ?
Jak napisała Elvie zrób coś własnego a nie kopiuj czyjeś .
Bo widać że jest na żywca skopiowane :no:
JUz jedna dziewczyna z BB założyła swoje forum - pawimi , forum jest malutkie i zupełnie inne . i sama na nim czasem z nimi pisałam bo dostałam zaproszenie .

Gosieńka zdrówka .

hej dziewczyny,
nie weszłam wczoraj na BB, bo poszłam spać o 20.30:szok: razem z Matim, żeby tego było mało wstałam niewyspana. Przeraża mnie to, w pierwszej ciąży było to samo, szłam spać po bajce, tylko wtedy nie miałam żadnych obowiązków, a teraz praca leży, a ja śpię!
Kochane dziękuję wszystkim za gratulacje, tylko cii, bo jeszcze nikt nie wie:-D
Nie spieszy mi się ogłaszać tego światu, ostatnio sie pochwaliłam i później musiałam się wszystkim tłumaczyć:blink: Czekam na rozwój sytuacji...

Hahaha :-) Witam zatem kolejną wrześniówkę 2012 :-D Brawo Gocha!!! Mnie wychodzi na 8.09 a Tobie Gosiu?
tak w ogóle to GRATULACJE!!!!! :-D Skoro 2 testy wyszły pozytywnie to tylko pogratulować :) My tez się tak godziliśmy że Kropek w drodze :-p

W ogóle to cześć Mamuśki.
Sorki za ciszę ale wczoraj weny brak.
Z resztą u mnie nic takiego. CHoć dziś przyszedł zamówieony rowerek stacjonarny- planuje, żeby utrzymać spokojną formę w ciąży. Jka małżon wróci z zakupów to bedzie składał sprzęt tortur :P zartuje- nie bójcie sie nie zamierzam się przemęczać ale przy tej pogody nie zawsze mogę isć na spacerek a troche ruchu się przyda :)

Mmusia- wieści cudowne o Weronisi! To teraz zdrówka dla niej zeby jak najszybciej mogła być juz z mamusią :tak:

Miłego wieczoru- lece karmić psotnice małą :)

Ella dziękuję, wychodzi mi na 10.09.2012r. Czyli blisko ciebie, może, tak po raz kolejny urodzimy tego samego dnia! ale byłby numer! uważaj na siebie i nie przesadzaj z rowerkiem. Poważnie,kiedy idziesz do lekarza? ja się umówiłam na 13.01, ale nie wiem czy nie za wcześnie, może się jeszcze przerejestruje. Doczekać się nie mogę!

Mamusiu, zdrówka dla malutkiej Weronisi !

hehe, Elvie daj znać ile Ci to czasu zajęło :-)...piszę bo kiedyś też się w to bawiłam, potem jak H się urodziła, to raz spróbowałam...po 3ech godzinach miałam mega nerwa i nie taki efekt jak chciałam...wniosek - wyszłam z wprawy. żele wyrzuciałam z nerwów, sprzęt do szafy schowałam i mam spokój :tak:...ale Tobie kibicuję :-)

się porobiło...H ma taaaakiego wirusa, że nic na oczy nie widzi, spuchnięta na buzi, oczy jak u chińczyka i wiecznie załzawione, nochal czerwony i spuchnięty, gardzioło boli...jeszcze czegoś takiego nie widziałam...szkoda mi jest mojej kokoszki bardzo...

L wróciła z balu karnawałowego, wymalowana na Lady Gagę :-), ale przebrana była za hiszpankę:-)...hitem na zabawie było przebranie za Jamesa Bonda, czyli garnitur z komunii :-):-):-)...
Monia zdróweczka dla małej kokoszki! biedulka!
mamusiu fantastycznie. Teraz czekamy na relacje z powrotu malej do domku ;-)
Gosia ja Ci będe kibicowac :-) wiec kciuki zacisnięte.
Elvie ja kupilam w biedronce pieczywko ciabatte, wrzucilam w piekarnik i takie cieplutkie z maselkiem czosnkowym przed chwila skonczylismy palaszowac.

Wygladam juz jak wieloryb, ale mam takie napady glodu, ze sama sie dziwie, iz wchodzi we mnie tyle samo porcji co w mojego malża. Jutro zreszta pokazę Wam brzuch. Na oko 6 msc :sorry:
p.s. lody jeszcze mnie kusza z zamrazarki

moniu zdroweczka dla H. Bidulka meczy sie z tym zapewne
A James Bond pomyslowo i tanim kosztem hehehe

Salamndra jedz, żebym cię nie przerosła:)

Zdrowka dla Hanki!
Ciuchy komunijne to prawdziwy hicior na balach przebierancow :tak:

Nie wiem co sie dzieje z Konstancja. Od kilku nocy wola przez sen MAMA i zachowuje sie, jakby sie czegos bala. To chyba koszmary ja mecza.

Zielona Mati ma to samo, on jeszcze czasami krzyczy "boję", ale go przytulę i się uspokaja!

reklama
kasuj , kasuj
nie jest to plagiat
amen
To się teraz laska popisałaś i sama wystawiłaś sobie super świadectwo:no:

Witam Kwietnióweczki,
u nas za oknem szaro, buro, pada, ale Lenka lula, M. na treningu, więc mam czas dla siebie i zaraz do pazurków zasiadam.
Trochę się nawściekałam rano, bo jutro z M. na szkolenie wyjeżdżamy i się dowiedziałam, że moja mama jednak do Leny nie przyjedzie, a wczoraj potwierdzała przyjazd. Słów brak.. Całe szczęście, że ukochana ciocia nie ma jutro zajęć na uczelni i nam uratuje sytuację, bo w przeciwnym razie M. musiałby zostać w domu, a za szkolenie już 1,5 miesiąca wcześniej zapłaciliśmy.

gosienko - zdrowiej szybko kobieto! Synka masz cudnego - obstawiam, że to Emilek taki herbaciany;-)

monia - jak H? Mam nadzieję, że lepiej. Ja też takie kursy lubię i już się zapisałam:tak:

aniam - nie kasuj, żeby cały obraz sytuacji został;-)

Zajrzę do Was później,bo czas nagli, Lenka pośpi jeszcze z 1-1,5h więc się streszczać z pazurami muszę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry