Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Info dla wszystkich:
BEZ PROBLEMU ZREALIZOWAŁAM RECEPTĘ Z REFUNDACJĄ, WIĘC TO NIE JEST TAK, ŻE SIĘ NIE DA... Tylko, że u mnie kupa aptek... nie wiem, czy to wynika z ich ilości, czy z podejścia do przepisów, jedynie w aptece poprosili o dowód ubezpieczenia i wpisali na receptę (bo lekarz oczywiście nie zaznaczył stopnia refundacji, ale co ja mogę).
Także Aniam- pchaj teściową do apteki! Zawsze możesz do aptek podzwonić, ja byłam w 2, bo w pierwszej nie mieli tego antybiotyku, co mam brać, ale w obu była refundacja... politykierska rodmuchana bańka mydlana pod wyborców. Mi tam Arłukowicza szkoda, bo prawa nie zmienia się prykstnięciem paluszkami (prawda Ewcia???)...
I Ewka ma rację- wg ustawy lekarz ma obowiązek wypisać receptę zgodnie z ustawą... ja też z przepisami nie dyskutuję nawet, jeśli uważam, że trzeba je zmienić.. wg lekarzy oczywiście najprościej kosztem pacjenta... Bez komentarza!
operacja się skończyła wszystko jest dobrze powoli i stopniowo będą ją wybudzać. Została jeszcze kosmetyka bo muszą zrobić Weronisi pępuszekale to już za jakiś czas chyba
dzięki dziewczyny za wszystkie &&&& bardzo pomogły!:-)
hej dziewczyny,
nie weszłam wczoraj na BB, bo poszłam spać o 20.30razem z Matim, żeby tego było mało wstałam niewyspana. Przeraża mnie to, w pierwszej ciąży było to samo, szłam spać po bajce, tylko wtedy nie miałam żadnych obowiązków, a teraz praca leży, a ja śpię!
Kochane dziękuję wszystkim za gratulacje, tylko cii, bo jeszcze nikt nie wie![]()
Nie spieszy mi się ogłaszać tego światu, ostatnio sie pochwaliłam i później musiałam się wszystkim tłumaczyćCzekam na rozwój sytuacji...
Ella dziękuję, wychodzi mi na 10.09.2012r. Czyli blisko ciebie, może, tak po raz kolejny urodzimy tego samego dnia! ale byłby numer! uważaj na siebie i nie przesadzaj z rowerkiem. Poważnie,kiedy idziesz do lekarza? ja się umówiłam na 13.01, ale nie wiem czy nie za wcześnie, może się jeszcze przerejestruje. Doczekać się nie mogę!
Monia zdróweczka dla małej kokoszki! biedulka!
Salamndra jedz, żebym cię nie przerosła
Zielona Mati ma to samo, on jeszcze czasami krzyczy "boję", ale go przytulę i się uspokaja!
kasuj , kasuj
nie jest to plagiat
amen
magda ciosek - jak już swój teren ogarnęłaś to może do mnie wpadniesz posprzątać? Kuchnia czeka, a ja Ci gwarantuję pyszną herbatkę i duży kawałek sernika;-)

może też być czerwiec bo Mateo się wtedy urodził ale sierpień to już nie taki fajny zwłaszcza jak cały lipiec był mega upalny

:-)