reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
SMS od Mamusi: "Już po operacji tak długo trwało bo nie spodziewali się że wątroba jest na wierzchu. Lekarze mówię że wszystko jest dobrze kolejny zabieg będzie miał na celu domknięcie brzuszka. jak będziesz na bb to przekaż info dziewczynom. Buźka"

Ona mi to wysłała o 22:43:31 - sorry, że dopiero teraz wklejam, ale jak rozmawiałam przez skype to wyciszyłam dźwięki w telefonie i dopiero teraz zauważyłam SMS-a:zawstydzona/y:

Cieszę się, że już po operacji, jeszcze niech tylko małej Weronice brzuszek zamkną i niech się wszystko szybko goi. Taka kruszynka a już tyle musi przejść:-( Bidulka:-(

Uporałam się z wysyłką i idę spać, M. już chrapie. Zaraz go chyba na balkon wyrzucę:wściekła/y:

hej dziewczynki malutka przeszła operację dobrze zużyła tylko 40% tlenu,oddała w trakcie mocz, teraz przez około 2 doby będzie w śpiączce farmakologicznej. Okropnie się denerwowałam że to tak długo trwa ale lekarze myśleli że to jelitka są na wierzchu a się okazało że to wątroba. Teraz powoli będą domykać brzuszek bo za mało skórki jest żeby można było to zrobić od razu.
Dziękuję dziewczyny że cały czas nas wspieracie i trzymacie kciuki!

Mamusia- jak ja się cieszę :-) Maleńka musi być zdowa, juz niedługo bedzie szaleć, zobaczysz ;-)

Gosia Zielona prawdę mówi, głodówka do luftu, bo efekt jo-jo prawie w 100% gwarantowany. Polecam zacząć dzień od porządnego śniadania, potem jabłuszko/ jogurcik, potem obiad (zupa np. pożywne i mało kalorii), potem np. suróweczka, albo kefir+ jakieś jarzyny, potem kolacja (pieczona ryba, albo jakaś niskokaloryczna sałatka... no w zimie trochę ciężko, bo mało świeżych warzywek... o jarzyny z mrożonki pod jogurtem z jajem są super! Po 19:00 już nic (albo 2 h przed snem, bo, jak ktoś idzie spać o 24:00 to bez sensu chodzić głodnym przez 5 h... jakiś serek wiejski można zarzucić.

To powiedziałam ja... co się wiecznie odchudza ;)))

Witam i ja :)

Mamusia wieści super- kcuki za Weoniczke nadal zaciśniete i zdrowia dla kruszynki!

Gosia- podpisuje si epod Aniezowa- absolutnie nie glodowka bo bedzi emasakra- wierz mi przechodzilam to wielokrotnie :/ 1dzień max- na skorczenie zolądka ale potem już tylko ruch i troche ogranicz kalorycznosc jedzenia. Ja tym razem pierwszy raz schudłam 15kg tylko ruchem! teraz mineło poł roku a ja przytyłam tylko 1kg- po swietach slodyczach i braku ruchu wlasnie bo mala byla chora i pogoda do bani i spacery mi odpadly.
Teraz na tyle ile ciaza pozwoli tez zamierzam utrzymac rozsądną dawkę ruchu spacerowego albo na rowerku stacjonarnym :) Oczywiście bez zagrozenia dla kropka!

U nas ok- dziś do pediatry ide z młoda na jakieś ważenie mierzenie i przydałoby sie wreszcie zainteresowac jej szczepieniem na pneumokoki- ostatnią dawką, którą miała mieć jesienią, ale przez ciągłe przeziębienia małża bałam się ją szczepić.
Może mi też lekarka poda namiary na jakiegoś fajnego gina w osrodku bo mi si enie chce jezdzić na drugi koniec miasta :/

Zmykam karmić niejadka :)

reklama
mamusia kciuki dalej zaciśnięte!
Marta super, że udało Ci się załatwić tyle zajęć Oli, gratuluję za upór. Czasami tak jest, jak nas nie wpuszczają drzwiami, trzeba wejść oknem!
Aniam a ja po raz pierwszy to słyszę! i coś mnie zaraziła, ale może trzeba kilka razy posłuchać!
Salamandra super, że imprezka udana!

Elvie nie kuś jedzonkiem bo ja od dziś jestem na diecie! dziś była głodówka i zjadłam tylko sałatkę, a teraz jestem głodna:crazy: już mąż dostał za zajadanie się kanapką, kiedy ja nie mogę! a co!
Idę spać zanim się na coś skuszę.
dobrej nocy

to taka piosenka imprezowo biesiadna :-D
ale racja trzeba kilka razy posłuchać . nie jest to dla mnie jakiś szał ale łatwo wpada w ucho . to taki hit co i za 15 lat będą to na weselach np puszczać :tak:

mamusia dobrze ze wszystko się udało .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry