reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dopiero mam czas tu cos naskrobac
Bal sylwestrowy udany. Tanczylam do upadlego do 24. Potem czekalam z niecierpliwoscia na fajwerki, niestety szalu nie bylo. Mgla wszystko przeslaniala, a nasze balowe zbyt spektakularne nie byly. Ja wrecz kocham na nie patrzec i caly rok czekam. No, ale nie bede nad tym ubolewac. Wybawilam sie. Przy stoliku byla nas 10tka, sami najblizszi znajomowi, wiec rewelacja. Im blizej 1:00 tymbardziej bylam zmeczona. Z uporem wytrwalam do 3. Na wyposazeniu lokalu ( tj remizy :-) ) byl tez kierowca, wiec nie bylo problemu z powrotem. Moj malż postanowil zostac do 5 :-)
Dziewczyny ile ludzi mnie zaczepialo i jak sie zachwycali brzuszkiem to nie do opisania. Tylu komplementow to ja za zycia nie slyszalam. Moze spowodowala to obcisla sukienka Kittkowej :-) Fakt,ze prawie nikt nie pytal, ktory to miesiac. Zapewne wtedy zdębieli by z wrazenia, ze juz taki wielki brzusio :-)

No i witam w Nowym RokU!!!
Poniedzialek rowniez zaczelam od wystrzelenia z lożka, bo tez niemal zaspalam do pracy. Mialam 30 min na ogarniecie siebie. Ponadto deszczowo i bol glowy trzyma od rana

mamusia
informuj nas jak dalsze postepy

Ella jeszcze raz gratki i w razie dola to my z Elvie Cie do pionu postawimy :-) Nie jestes sama :-)

Elvie jak bys moja biblioteczkę otworzyla, to bylabys mile zaskoczona. U mnie tylko takie ksiazki. Aby korzystac z tych wszyskich rad musialabym regularnie codziennie je czytac, bo euforia i stan taki dopingujący trwa u mnie ze 3 dni, potem spadek do zera. Co nie zmienia faktu, ze te poradniki sa wspaniale.

reklama
gosienka - a ja mojej małej próbuję czytać, ale ją to nie kręci zupełnie:no: Bajki ogląda chętnie, a książeczki to wybiórczo, czytanie od deski do deski nie wchodzi w grę, bo 2 minut na tyłku nie usiedzi.

Wrocławianki - zamówiłam dziś jedzonko na wynos i polecam Wam, bo tanie i bardzo smaczne. Pizzeria Bravo Wrocław - smaczna, ciepła i tania pizza na telefon we Wrocławiu. Dowóz gratis! mają 2 lokale, ja z Pl. Grunwaldzkiego zamawiałam. Za pizzę dużą Cosa Nostra (sos, ser, pieczarki, salami, kukurydza, oliwki), makaron z pieca Al forno Venezia (makaron świderki, filet z kurczaka, pieczarki, brokuły, beszamel, mozzarella) i makaron z patelni Tagliatelle funghi (makaron tasiemki z grzybami w sosie śmietanowym) wraz z dostawą do domu zapłaciliśmy 34zł. Makarony gorące dojechały, w takich foremkach z folii aluminiowej, pizza też gorąca i piękna i pyszna:tak: My jemy dużo a mamy to na dwa obiady i kolację, bo takie porcje, że po 1/3 foremki makaronu miałam dość.

Leniuszek już słodko lula, a my z M. czekamy na 22:00, bo odświeżamy kontakty za pomocą skype i dzisiaj łączymy się ze znajomymi z Toronto:-) Będzie wieczór we czwórkę, a właściwie to w piątkę, wliczając Maćka;-)

chyba nie da się jej nie usłyszeć bo na wielu stacjach radiowych leci :tak:

Aniam jaką ty masz tą zmywarkę bo moja też bite trzy godziny chodzi na programie ekonomicznym:sorry: mam tam jakiś krótszy ale to tylko do szklanek:-(

a

mam poprzedni model takiej
ZMYWARKA ELECTROLUX ESF46015XR KLASA A+ 45CM (2009591974) - Aukcje internetowe Allegro
bo moja już ma dwa lata

taaa, miałam taka co 90 min ekonomicznym myła, ale to był jedyny egzemplarz, miął inne wady więc zdecydowałam się wymienić...przy zakupie nowej już takich nie było, wszystkie 3 h ekonomicznie myją....oczywiście jest i program 20 min, ale nieekonomiczny, zdecydowanie :tak:

!

nie mam nawet jednego programu 3 godzinnego linka dałam wyzej . wszystko domywa nawet jak się na 30min wrzuci

dziękuje kochane za &&&
Weronika czeka na operacje w szpitalu na Marszałkowskiej ma się rozpocząć za godzinę ojeju dzisiejszy dzień jest strasznie emocjonujący i pełen strachu w pracy cały czas myślałam o dziewczynach oby wszystko się udało! zaraz wrzucę foto maleństwa i zmykam do szefa Kasi po jej RMUA potrzebne do wypisu. Pa jak będę miała jakieś nowe informacje to się odezwę

trzymam kciuki

operacja zaczęła się dopiero o 20 bo czekali na lekarza mówili że będzie trwała około 1,5h jak na razie mija druga godzina i operacja trwa. Co jakiś czas anestezjolog wychodzi i informuje że wszystko jest w porządku ale i tak siedzimy jak na szpilkach telefon aż czerwony od rozmów. Więc kciuki nadal potrzebne
przepraszam że wam nic nie odpisuje ale nie mam głowy na nadrabianie

edit: pozytywna wiadomość jest taka że tylko jelitka są na wierzchu a żołądek i wątroba są schowane

Ostatnia edycja:
no to nadrobilam:)

przedze wszystkim z calego serca gratuluje Elli fasolki:) Obyscie rosli/rosly zdrowo:)

Kittek ja ta piosenke uwielbiam hehe chodze i spiewam, teledysk mam nagrany i jak go wlaczam to Olka wyciaga rece zebym ja wziela i tanczyc chce:) uwielbiam takie rytmy, a ta piosenka wyjatkowo mi w ucho wpadla, nawet B juz sie udzielilo, a ja dzwonek wtelefonie mam juz nowy:D

No i tak jak Kittek pisala, moze w ferie uda nam sie spotkac, to moze ktos jeszcze chcialby dolaczyc?
28go zapraszam chetne na torcik urodzinowy:)

ja dzis mialam dzien roboczy, zalatwiam Olce terapie logopedyczna i psychologiczna w Ilawie, czekamy juz na wyznaczenie daty badania i wtedy zdecyduja ile godzin malej przyznac. zalatwilam tez neurologopedke i terapeute wczesnej interwencji :) jestem z siebie dumna bo tak dlugo meczylam ludzi o kontakty, bylam taaaaaaaaaaaka upierdliwa i taaaaaaaaaaaaaaaaka zawzieta, normalnie nekalam babki, ale prawdopodobnie sie udalo, chociaz jeszcze nie zapeszam:)

kurcze dni od Wigilii do dzis to mi przez palce uciekaly...swieta minely taaaaaaak szybko..Olka cale przechorowala wiec ja z nia w domu siedzialam...na szczescie Mikolaj trafil z prezentami dla niejwiec ni dawala czadu na tyle ile potrafi:) od nas dostala ta kuchenke z FP i to teraz zabawka nr!. super sie nia bawi a balam sie ze bedzie dla niej troche za trudna...dla mnie Mikolaj tez przyniosl piekny prezent, z tym ze bardzo drogi i musial po glowie dostac, za to ze tyle pieniedzy wydal, ale uslyszalam ze dla mnie wszystko wiec teraz z duma nosze piekny zegarek:)
Sylwestra spedzalismy w domu, wpadla znajoma, Olka byla mega towarzyska, w dzien juz zrezygnowala z drzemki, ale zachcialo jej sie spac o 22, pospala 30 minut po czym wstala i znowu towarzystwa dotrzymywala, obejrzala fajerwerki, chlapala szampanem i ostatecznie zasnela o 1.30 i spala do 10.30:)

mam wreszcie moj komputer naprawiony po kilku dooooobrych miesiacach wiec szczesliwa jestem. przegladam zdjecia Olki od urodzenia i sie wzruszam....eh ta moja iskierka...:)u

mamusiu i ja z calych sil zaciskam kciuki za Malutka!

Ostatnia edycja:
mamusia kciuki dalej zaciśnięte!
Marta super, że udało Ci się załatwić tyle zajęć Oli, gratuluję za upór. Czasami tak jest, jak nas nie wpuszczają drzwiami, trzeba wejść oknem!
Aniam a ja po raz pierwszy to słyszę! i coś mnie zaraziła, ale może trzeba kilka razy posłuchać!
Salamandra super, że imprezka udana!

Elvie nie kuś jedzonkiem bo ja od dziś jestem na diecie! dziś była głodówka i zjadłam tylko sałatkę, a teraz jestem głodna:crazy: już mąż dostał za zajadanie się kanapką, kiedy ja nie mogę! a co!
Idę spać zanim się na coś skuszę.
dobrej nocy

reklama
salamandra - to ja się muszę do Ciebie pouśmiechać i pożyczyć parę poradników, skoro masz i się kurzą;-) Fajnie, że Sylwek udany i super, że aż do 3:00 z brzusiem wytrzymałaś. I miałam Cię jeszcze pytać, czy coś Wam gin o płci już przebąkiwał? Bo ja trzymam kciuki za dziewuszkę:-)

mamusiu - to bardzo dobre info, często przy normalnych operacjach jelita są wyciągane, tak miała siostra M. jak jej się wyrostek wylał to jej wszystko wyciągali podobno i czyścili:szok: Miała wtedy 9lat, operacja była poważna, została tylko blizna i wszystko ok, więc trzymam kciuki by u Weroniki było wszystko super i daj znać, bo ja tu też jak na szpilkach siedzę i na wieści czekam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry