reklama

Kwietniówki 2010!!!

oooo Monia, mówisz, ze na wrzesień bedzie bobo;-)

Mamusiu trzymam kciuki! musi być dobrze!

ależ mi się nic nie chce, jakoś tak mnie ten nowy rok rozleniwił na maxa:-) no, jest jedna rzecz którą mi się chce, SPAĆ...

reklama
hejka, witam z pracy w ramach przerwy sniadaniowej

mamusia kciuki zaciśnięte, musi być dobrze!!
Monia no nic Ci nie pozostaje jak spełnić życzenie mężą;-)

Kittek z tego co piszesz to imprezka się super udała.

Wczoraj chyba jakieś złe fluidy były w powietrzu, bo ja też się z B pokłóciłam i nie gadam chwilowo, bo ja za długo nie umiem wytrzymać.

Igor ma się ogólnie dobrze, chodzi w białych kropkach jak biedronka, wiadomo swędzi go, ale samopoczucie ma świetne, więc nie jest źle. w nocy tylko jedna pobudka i wykopałam męża z łóżka:eek:

uciekam pracować

SMS od Mamusi: "Jest już Weroniczka 52cm, waży 2670 stan ogólny dobry czekają teraz na transport do szpitala Kasia czuje się dobrze":-)

Kciuki nadal zaciskamy!!

No to kciuki dalej trzymamy. Ale trzeba przyznac że Weronika śliczna dziewczynka 52 cm i 2670 to ładna waga :tak:

M. zaczyna coraz więcej mówić!! postęp jaki zrobił w ciągu ostatnich 2 tygodni jest niesamowity!! A od wczoraj potrafi powiedzieć JAŚ i chodzi dumny i mały że może brata zawołać i duży bo młody potrafi go zawołać :-D
Dzisiaj w nocy jak sie obudził i popłakiwal to nie musiałam nawet go pytać a on sam powiedział "mama am"... normalnie duma mnie rozpiera bo w końcu potrafie się z nim dogadać a nie tylko domyslac co chce...

Hej ho w nowym juz roku.
Ja jeszcze dzis do siebie dochodze po Sylwku, strasznie mnie muli na spanie, bo mały w nocy marudzi i spać nie daje. Na imprezie było super, wybawilismy sie z K niesamowicie do 5 rano., Az wszyscy pytali na nasepny dzien czy nas nogi nie bola hheheh. ogólnie było suprer.

Ale czytajac Was widze ze u Was tez zabawa sylwestrowa udana, ciesze się bardzo.

Dzis mój K narszcie w pełni poszedł do pracy, jak on na to czekał hehe
Niestety Kacperek niebedzie tak zadowolony, ze tatusia bezie tak mało znów w domu.Teraz łobuz juz spi z godz a ja poczytam inne watki.

Agnieszka - jak Ci sie M. rozgada to gadulstwa nie opanujesz:-D

filonka - to porządnie zabalowaliście skoro do dziś do siebie dochodzisz;-)

Moja pchełka pospała 2h, wstała, zjadła lane kluski na rosole i teraz lalę ubiera.
Mnie się gotować dzisiaj nie chciało to zamówiłam pizzę i dwa makarony na wynos, za 30min. powinny dojechać i będziemy jeść:-)
W ogóle to słodyczy na Sylwka nakupowałam i już prawie wszystko zjadłam:zawstydzona/y: Muszę to jedzenie czekoladek ograniczyć koniecznie.

reklama
hej, ja już po pracy:-):-)
mamusia kciuki dalej zaciśnięte!
Kittek nie przejmuj się ja się z moim starym notorycznie kłócę! zawsze zaczyna się niewinnie, po czym urasta do rangi wojny domowej! mam nadzieję, że się dogadacie!
Potwierdzam Elvie zawsze zorganizowana, zadbana, zawodowo spełniona, przykładna. Perfekcyjna pani domu!
Gosienka gratuluję dotrwania do poniedziałku. Ferie też wytrzymasz:rofl2:

pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry