reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam noworocznie.

kaca nie mam, śpiąca jestem, ale zadowolona...

my dzieciaki wywieźliśmy do babci, wieczór spędziliśmy w teatrze na komedii, a potem bawiliśmy u nas na domówce...były tańce, hulańce, swawole...o 4 było dość....dziś dogorywamy...
zamiast petard były w tym roku elvikowe balony szczęścia i powiem Wam - super było, poleciały do nieba z wieloma życzeniami do spełnienia :-)...

Ella, feminatal ok, ale ten z większą ilością kwasu foliowego, czyli na pierwszy trymestr...

reklama
monia - o widzisz..a ja o lampionach zapomniałam, gapa ze mnie:zawstydzona/y: Fajnie, że Wasze w niebo poleciały - niech się wszystkie marzenia spełnią!

Moje ciacho już w piekarniku, zaczyna pachnieć, więc za kwadrans zagonię M. do parzenia kawy;-) Wynalazłam jakiś przepis na mega szybkie ciasto,wrzuciłam na kulinarnym link do przepisu. Jak zjem to Wam napiszę, czy dobre:-D

Widzę, że domówki udały się wszystkim.
Lekarz zaliczony, ospa zdiagnozowana. Powinien przejść łagodnie, bo był szczepiony. Alicji jeszcze nie zdążyłam zaszczepić, więc jak się zarazi, a pewnie tak się stanie może być gorzej, no wiadomo najgorzej ze mną:baffled: Mam nadzieje, że jednak mnie ominie.
Zdrówka dla Helenki.

AnnA chyba w 72 h mozna się zaszczepić ale to chyba od kontaktu z zarażonym więc jest lipa . ale jakbyś nie złapała czego Ci życzę to wybierz się lepiej na szczepienie :tak:

U nas też ok choc mieliśmy jazdę z petarda która nie wystrzeliła jak powinna poszło po podłodze tarasu :wściekła/y::wściekła/y:
córa przyjaciółki dostała w nogę ale przez kozak na szczęście , reszta poszła w szybę .
Wina petardy :wściekła/y::wściekła/y:
ale ogólnie imprezka fajna .
SZymek padł po pierwszej dopiero , Ola o 22giej ale przy fajerwarkach się przebudziła , polazła do swojego łóżeczka i poszła spać dalej .
Mąz przyjaciółki przespał nowy rok bo chciał pić z moim J ale był po nocce do tego waży pół tego co mój mąż . Tak więc przespał biedny :-D:-D
dzieciaków było 6 szt więc w domu armagadon miałam . dziś było wielkie zbiorowe sprzątanie bo goście zostali na noc .
Ja też błogosławię swoją zmywarkę :-D:-D

No widze ze wszedzie bylo fajnie.U nas tez impreza udana.Amelia przetanczyla caly wieczor.Potem oczywiscie przywitala z nami Nowy Rok i padla o pierwszej.
Ja sie napilam wczoraj w koncu troszke.Juz nie pamietam jakie to bylo uczucie bo tak dawno nioe mialam alkoholu w ustach.Skonczylismy szalec o trzeciej.Poszlismy spac ale Amelia dzis nioe byla laskawa bo budzila sie co chwilke.Chyba za bardzo byla podekscytowana wczesniejszymi tancami.Nawzajem wstawalismy do szczura.

annaoj lagodnej ospy dla Igorka.

A i tez podobnie jak kamisia i aniam kocham swoja zmywarke.:-D

Magda nam chłopcy pobudkę urządzili już o 8

a my o 5:45 musieliśmy wstać, tzn tata musiał:-) a o 3 S sam sobie włączył tv, na szczęście dał się jeszcze uśpić
zdrówka dla Helenki!

Annaoj mam nadzieję, ze wszystko przejdzie łagodnie, zdrówka!

Elvie super, ze się Lenka usamodzielniła, masz chwilkę oddechu:-)

cieszę sie ze imprezki udane, oby cały rok taki był:-)

monia - o widzisz..a ja o lampionach zapomniałam, gapa ze mnie:zawstydzona/y: Fajnie, że Wasze w niebo poleciały - niech się wszystkie marzenia spełnią!

taaaa, tylko stary właśnie mi się przyznał, że jego wszystkie balony poleciały tylko z jednym życzeniem na ten rok: mieć SYNA.........ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :szok:

Ja też błogosławię swoją zmywarkę :-D:-D

A i tez podobnie jak kamisia i aniam kocham swoja zmywarke.:-D

ja bym kochała bardziej, gdyby program ekonomiczny nie trwał 3h, a np. 20 min. :tak:

Zdrówka dla chorowitków !

Monia ja nie wiem co ty za zmywarę masz ?
U mnie jest szybki ma 30 .
intensywny ma 130 min ( najwyższa temp )
taki ekonomiczny właśnie ma 90 :tak:
przez trzyh to Ci tam chyba nowe talerze produkuje

Ja zmywarke kocham nad zycie bo ten etat ma moj... maz. Mialam, ale w obecnym mieszkaniu miec nie bedzyemy, bo musialabym zmienic wysokosc okna, a to nie wchodzi w gre ;) zas w starym mieszkaniu do szalu doprowadzal mnie czas pracy ustrojstwa.

Monia mozemy Wam pokibicowac :P jak on te lampiony puszczal, to faktycznie moze mu sie spelnic, choc przypominam, ze nie ma gwarancji.

Elvie jak ciacho?

reklama
Witam i ja noworocznie :)

U nas też domóweczka w dwoje bardzo udana :) Uczcilismy Nowy Rok i nowości w naszym życiu :) Dzis bylismy u rodzicow i pochwaliliśmy sie że bedzie sie dzialo w tym roku :) ucieszyli sie. Ja tez co raz bardziej happy jestem.
Dobrej nocki a ja uciekam do mego jęczydełka co nie chce cos zasypiac ostatnio..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry