Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki temu mamusia i tatuś mieli bardzo romantyczny początek roku ;-)
Kochana żoneczka z ciebie że biednemu skacowanemu małżowi rosołek gotujesz ;-)

M. poszłam uspypiać o 22 ale zanim zasnął była 22:30. Pewnie jeszcze by dłużej buszował ale widać było że jest zmęczony i mu sie taka maruda włączyła ze głowa mała... J. wygoniłam spać koło 1 w nocy. Też by jeszcze balował ale rodzice mieli zamiar spełnić życzenia noworoczne jakie otrzymałam od mojego brata
;-) dzięki temu nowy rok zaczyna się zdecydowanie pozytywnie. Niestety M. spał potem bardzo niespokojnie... od 2 budził się co 30-40 minut
żeby o 5 stwierdzić że jest wyspany...zajęło mi 30 minut przekonanie go że jednak jeszcze nie pora...potem wstał o 9 ale ja wyglądam jak zombie ;-)
dzieci pospały do 9:00 (z doniesień babci), potem skupiły się na męczeniu dziadka :-) W nocy Bratek nawet nie drgnął, a ponoć mocno u nas strzelali, za to Kubuś się obudził i oglądał pokaz fajerwerków 

Natka wstala o 8, wiec my jak zombie chodzimy.
a za mną jakieś ciasto chodzi, bo mi Kamisia ochoty na szarlotkę zrobiła, więc chyba lecę na szybko coś upiec. Jabłka mam, półkruche to moment i przed 18:00 będziemy wcinać:-)