reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziękuje kochane za &&&
Weronika czeka na operacje w szpitalu na Marszałkowskiej ma się rozpocząć za godzinę ojeju dzisiejszy dzień jest strasznie emocjonujący i pełen strachu w pracy cały czas myślałam o dziewczynach oby wszystko się udało! zaraz wrzucę foto maleństwa i zmykam do szefa Kasi po jej RMUA potrzebne do wypisu. Pa jak będę miała jakieś nowe informacje to się odezwę

reklama
Gosienko, dzieki. Wizyta ok, ale bez fajerwerkow, bo kiepsko sie czulam i caly czas spedzilam z Kostka w lozku. W Tlaxco tak zimno, ze mala nawet za bardzo nie protestowala i spala duzo. Duzo tez sie bawila ze swoim siostrzencem i z psami.

Kittek, he he, nocna warta jest moja, masz racje :tak:

Ja czuje sie kiepsko, choc i tak lepiej niz w sobote.

Mamusia kciuki za Weroniczkę cały czas zaciśnięte:tak:

Monia jaki małż dowcipny hehe, może jednak dasz się skusić?:-p

Anna dobrze że Igor tak dobrze tą ospę znosi, żeby ci się młoda nie zaraziła, bo maraton będziesz miała

Agnieszka gratki dla Mareczka, Zosia niestety nadal głównie yyyy yyy, ale dogadać i tak się można, ale ten brak gadania coraz bardziej mnie martwi:-(

No właśnie Elvie podziel się wiedzą tajemną jak ty to robisz, bo też pełna podziwu jestem:tak:

Dieta rozpoczęta, P po odpowiednie żarełko poleciał, dziś była galaretka z kurczaka z pomidorkiem, jabłuszko i Avtivia w pracy, a domciu cycek grillowany i hektolitry wody i herbaty. Oczekuję spektakularnych i błyskawicznych efektów. A i jeszcze 40 brzuszków zrobiłam, a planie jeszcze 60.

Wiecie co jest największą atrakcją dla moich dzieciaków?
Wrzucanie śmieci - każda wyprawa do zsypu odbywa się we trójkę, każda musi mieć swój worek, radocha jak nie wiem co. Śmieciary moje:-)

Dzień doberek :)

U nas piekna wiosna tej zimy- słońce i +10st-szok:szok::tak: No to nie myśląc długo zywlekłam dziecię i kropka w brzuszku na 2,5h spacer;-) fajnie było. Tyraz siedze i odpoczywam.
Jeju, ponoc każda ciąża jest inna ale u mnie jest identycznie poki co jak z Julka- juz rano zwlec sie z lozka nie moge a wieczorami poszlabym spac o 20:eek::sorry: oby dalej jednak ciąza wygładała inaczej bo jak mi przyjdzie leżeć przez poł roku to oszaleje:baffled::wściekła/y:
Poza tym z każdym dniem dociera do mne bardziej i cieszę się strasznie:-D M też, tylko wystraszony bidus jak to bedzie:sorry:

mamusia &&&&&&&&&& za Weroniczkę!

Annaoj
-zdrowia dla smyka

Agnieszka-to super, że M tak zaczął nawijać :) U nas tylko pojedyńcze słowa ale łączenia wyrazów brak...

Elvie- jedz jedz na zdrowie Tyś taka dżaga jest że Ci słodycze nie zaszkodzą :) W ogóle podpisuje sie pod tym co mówią dziewczyny- nie dość, że taka elegancka i zadbana to jeszcze wspaniala matka, żona, pani domu i buziness woman- hoho- jesteś miom guru! :D

Monia-a to męzuś sobie marzenie wymyślił :D to bądz dobrą wrózka i spełniaj marzenia :P to sie obie na wrzesniowkach2012 potem zalogujemy :D

Skłóconym z mężami życzę szybkiej zgody, a chorowitkom zdrówka :)

Miłego wieczorku Moje Drogie foremki

Hej... mozecie mi "pogratulowac"... wstalismy dzis o 8:30... wszystko fajnie- pieknie, ale ja mam do pracy na 8.00... no... ladnie sie nam rok zaczal ;)

Mamusiu &&& nadal zacisniete!!!

Mamusiu, Weroniczka cudna. Zdroweczka dla niej, i dla Mamusi tez.

Annaoj, zdrowka dla Synusia.

Rozleniwilam sie przez ostatnie dni, i mysl, ze jutro znow do pracy mnie dobija. Polka przestawila sie ostatnio na nocny tryb, wiec kiepsko widze jej jutrzejsza pobodke do zlobka.
No nic, zobaczymy.

Ja czuje sie kiepsko, choc i tak lepiej niz w sobote.

Zielona, zdróweczka na ten Nowy Rok !

Wiecie co jest największą atrakcją dla moich dzieciaków?
Wrzucanie śmieci - każda wyprawa do zsypu odbywa się we trójkę, każda musi mieć swój worek, radocha jak nie wiem co. Śmieciary moje:-)

buahahaha, najtańsze hobby jakie znam :-)

Hej... mozecie mi "pogratulowac"... wstalismy dzis o 8:30... wszystko fajnie- pieknie, ale ja mam do pracy na 8.00... no... ladnie sie nam rok zaczal ;)

Brawa dla tej Pani. "Gratulujemy :-):-):-)"

Rozleniwilam sie przez ostatnie dni, i mysl, ze jutro znow do pracy mnie dobija.

Katik, tulam. Ja też już mam doła, jak stąd do UK, wierz mi, bo jutro ide do pracy. :-(:-(

Wróciliśmy z Ikei. Pokoik będę H robić. Szukam fajnych naklejek na ścianę, zbieram pomysły :-) (na zakupowym poproszę).

Pozdrawiam wszystkie mamy, które od jutra zaczynają podwójny etat :-(

mamusiu - kciuki za Weronikę nadal zaciskam. Są już jakieś wieści??

aniez - i tak mnie ze spaniem nie pobiłaś, ale ja nie zaspałam;-)

Laski jeśli chodzi o organizację to ja mam kalendarz i bez niego jak bez ręki. Wszystko w nim piszę i wykreślam, co zrobione. Najpierw robię to, czego mi się najbardziej robić nie chce, a przyjemności zostawiam na deser. Nie zawsze mi się to udaje, ale staram się;-) No i dużo poradników motywacyjnych czytam, na mnie działają:tak:

reklama
Witam wieczorkiem

Helenka dopiero padła, gardło mnie boli od czytania "Bambo" i "Słonia Trąbalskiego " ale to jest właśnie u nas na topie, Emil przerabia teraz "Oto jest Kasia" jak byłam w jego wieku to uwielbiałam tą książkę :tak:

Mamusia Weroniczka boska, mam nadzieję że operacja udana i kciuki nadal trzymam:tak:

Monia, Katik gdybym mogła to zafundowałabym wam jeszcze miesiąc wolnego:tak:

Zielona zdrówka

Magda małe śmieciarki mnie rozbawiły, każda pomoc jest na wagę złota ;-)

Filonka to nieźle zabalowaliście :-p

Aniez jak szaleć to szaleć ;-) jutro będziesz w pracy przed czasem :-D

Anna zdrówka dla Igora Biedronki

Ella dacie radę z dwójeczką nie ma innej opcji.Odpoczywaj kochana bo najwidoczniej twój organizm tego potrzebuje:tak:

Elvie ale smaka tym makaronem narobiłaś ;-)

Agnieszka brawo dla małego gaduły :-)

Lecę brzuszki robić bo po świętach trza się wziąć za siebie :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry