reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
dopiero się zwlekłam z łóżka.

gosienko - nie przeziębiłam się, ale dobudzić się nie mogę, zupełnie jak Ty:-)

Ella - oszczędzaj się i obserwuj, ja nic takiego nie miałam, ale może być tak jak napisała Gosienka. Rowerek sobie do wyjaśnienia odstaw profilaktycznie;-)

Wlazłam w nocy na wagę i się przeraziłam, koniec ze słodyczami, bo zjadam nieprzyzwoite ilości:zawstydzona/y:

M. poleciał po bułki a ja biorę się za szykowanie śniadania i po nim prowadzę Lenkę do klubu malucha. Ostatni raz była tam w połowie września. Mam nadzieję, że pozna panią i się szybko zaklimatyzuje.

Miłego poniedziałku!

reklama
Witam

Wpadlam na chwilke powiedziec ze trzymanie kciukow pomoglo kolejne 2 do przodu :-)

Lece obiad gotowac i posprzatac troche, potem musze jeszcze jakas kolacj sypnac na te nasza rocznice druga heheh :-) Tosia pojdzie spac to bedziemy swietowac hahah, a szampan caly od sylwestra stoii hehehe :-)

Do jutra

Bartolini czuje sie dobrze i wlasnie probuje mi zajumac tel.z ktorego pisze. W nocy podawalismy mu ibum. Rano pediatra i skierowanie na mocz. Pluca czyste, gardlo na razie tez. Jutro powtorka. Moczu szukalam 2,5 h. Latal z woreczkiem i golymi stopami, co chwila pil i nic. Co 20 min.zmienialam woreczwk, ten ryk... W koncu wsadzilam go z tym woreczkiem do wanny z odrobina wody. Z dzikiej radosci od razu nasiural i maz polecial do laboratorium. Wynik o 15.00.

Ella ja miałam plamienie tak koło 9 tygodnia (2dni) doskonale to pamiętam, bo bardzo się martwiłam przyczyny mi wtedy nie podano takie to plamienie bez żadnego zagrożenia. Jednakże myślę, że każde plamienie należy skonsultować.

Lenka w Pajdokracji, wysłałam ją dziś tylko na 2h, ale od lutego wykupię pakiet 5-godzinny.
Swoją ulubioną panią-ciocią, która jest właścicielką klubu poznała i pobiegła się przywitać, poznała też Nataszę. Druga opiekunka się zmieniła, ale ta nowa na bardzo sympatyczną wygląda, od razu zaczęła Lenie nowe zabawki pokazywać i mała nawet nie zauważyła, kiedy ja wyszłam. Teraz siedzę i myślę, co tam moja pchełka porabia. Jakby zaczęła płakać to pani ma dzwonić, więc zerkam na telefon, ale póki co cisza:-)

aniez - kciuki za wyniki Bartusia!

isabela - gratulacje i powodzenia na kolejnych zaliczeniach, ile jeszcze?

Elvie- Jeszcze trzy :-)

Kupilam W na rocznice gacie z jajcarskim wzorkiem przed chwila jak bylam na zakupach i niech sie cieszy ze ma :-) Zawsze kupuje prezenty w dzien dawania, zawsze mi sie przypomni w ten sam dzien chcociaz mysle o tym o 2 tygodni.

Gnidka spi :-) Moge pobuszowac

Ella a ja nie pomoge bo nigdy zadnych nie mialam plamien w ciazy nawet najjasniejszych.

Edit mialam nie wlaic a i tak mnie przyciagnelyscie
Edit 2 i Tosi zabkow dodalam, nadrabiam zaleglosci :-)

Ostatnia edycja:
Ella- przede wszystkim powinnaś się oszczędzać (wiem, że przy starszaku to trudne) i wydaje mi się, że najlepiej na IP podjechać, no a potem do gina. Ja jestem panikara i bym nie czekała.

Elvie- a po co Ty w nocy na wagę wchodzisz? Bez sensu :-)

Przed 12:00 moje pongo bawi się pięknie, gada, śpiewa, ja go dotykam a on piec... termometr... 39,5... no to sru... rozebrałam do samej pieluszki, ibum do buziaczka, mokra pielucha na glowe i kark i po 30 minutach bylo 38... cos sie kluje :-( Tylko poza goraczka to po nim nie widac, ze cokolwiek mu jest... eh...

aniez - jak to po co? w ciąży wagę też trzeba kontrolować, szczególnie jak się pochłania tabliczkę czekolady albo paczkę kwaśnych nimm żujków albo je lody po północy - jak ja:zawstydzona/y: Nie zamierzam 30kg przytyć. Ostatnio byłam 18 na plusie i dwa mi zostało. Teraz nie chciałabym przytyć więcej, więc muszę odstawić słodycze, słodkie soki i jeść więcej sałatek;-)
Oby gorączka B. minęła szybko..

Dziwnie mi z tą ciszą w domu.. Niby spokojnie można pracować, wysyłkę szykować, dzwonić, ale jakoś tak pusto bez Lenki. Jeszcze 45minut i po nią lecę:-)

Isabela gratki za zdane egzaminy za pozostałe trzymam kciuki.Udanej rocznicy życzę :tak:;-)

Aniez no coś się Bartusiowi rzeczywiście wykluwa :-(Zdrówka dla niego

Elvie no my matki tak mamy że jak dzieciaki w domu to czasami mamy już dość a jak ich chwile nie ma to już tęsknimy.

Kurcze przypomniało mi się że na 17 do dentysty z Mańkiem muszę jechać i to do Jeleniej , mam tylko nadzieję że tam nie ma za dużo śniegu.

reklama
Hej
Mały po dlugim saneczkowaniu i po obiedzie spi juz ok godz.
Ja nadrabiam i nadrobic nie moge bo ciagle ktos cos chce ode mnie przez tel.

ELLA-nie martw sie, może to jest z powodu zagnieżzania tak jak pisze Gosieka.A jak cos to kontaktuj sie szybciutko z ginem.In ie przemeczaj sie zbyt, na tycj spacerkach, i rowerku w domu.
Elve- matko to moze i faktycznie po tak kalorycznych przekaskach trzeba sie kontrolowac.Ja naszescie caloą ciąze ogurasy wpierdzielałam.Wiec przytylo mi sie tylko 13kg.
Izabella- gratki za egzaminy.Czadowy prezent.;-)

Dzieciaczki zdrowka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry