reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
kamisia śliczne te łóżeczka.
Nasz mały został już od 2 dni przeniesiony na łóżko i bardzo mu sie podoba, bo rano szybciutko przylatuje do mnie i się wtula.
Mati też mało mówi słów za to bardzo dużo po swojemu. Tak jak Borys ciąga za rękę i pokazuje co chce.

Hejka

Pomiarów sobie nie zrobię bo centymetra w domu nie mam.Małż się śmiał że mam sobie papier toaletowy dookoła uda owinąć a potem zmierzyć linijką ;-) Uda mam jakie mam i pewnie przydało by się parę centymetrów stracić ale weny brak :zawstydzona/y:

Aniez zdrówka dla Bartoliniego

Aga mam nadzieję że jutro Janek poczuje się lepiej

Helenka też małomówna ale wszystko rozumie więc jeszcze za bardzo się nie martwię, chociaż jej bracia w jej wieku to słownictwo mieli bardzo bogate:tak:

Pa

Witam wieczornie niedzielnie.

Padam dziś...śpiąca jestem nieziemsko więc napisze tylko dobranoc, do jutra i...

Filonka
- włos się jeży jak przeczytałam o tych waszych datkach na kościół- tożto istna paranoja jakaś:szok::wściekła/y: chyba bym sie 'wypisała" kategorycznie z takiego kościoła!:confused2: obłęd. sic!

Wronia i Magda- Julisia też nie gada. Pokazuje co chce i używa prostych słów w swoim jezyku, ale o łaczeniu wyrazów mogę na razie tylko pomarzyć. Cóż- czekamy cierpliwie...;-)

papa

Aniez pytałam z ciekawości bo moja kuzynka nie byla chrzczona ( ciocia jest buddystką ) ale chyba pod wpływem dzieci i tego co się działo w szkole ( kazdy chodził na religię itp ) chciała iść . I poszła . Ciocia dała jej wybór . choć dla mnie 8 latek raczej nie podejmie świadomej decyzji w tej sprawie .

Wronka chłopaki później gadają . SZymek zaczął nawijać jak miał ponad dwa lata wcześniej też tylko wszystko pokazywał palcem i kilka słów mówił

aniam, wiem, dlatgo się nie spinam heheheh. Ja nawijałam bardzo szybko, a moj o 5 lat mlodszy brat (taka sama rożnica jak u moich dzieciaczkow) zaczął mówic coś po 2 urodzinach:-D

Aniam... no to u mnie ta teoria padła... Kuba chłop jak się patrzy i w wieku Bartka gadał jak nakręcony, pełnymi zdnaiami, zrozumiale dla 'obcych'. Bartek coś tam mówi... ale niewiele... chociaż i na niego przyjdzie pora :-)

Podaliśmy szkrabince panadol i za 4 h podamy ibuprom, nie bedziemy ryzykowac... maz juz nastawil budzik :-)

Moja pchła chyba zasnęła, myślałam że z siebie wyjdę, bo strajkowała ile wlezie.
Do tego M. mnie zatrudnił do pisania jego zadania domowego, które dziś do północy musi wysłać by dostać certyfikat. No i pisałam to zadanie z marudzącą Leną w tle:no: Teraz się biorę za cięcie filmu o Wellness na który znajomi czekają już 5 dni:zawstydzona/y:

Nas przed szczepieniem pediatra zapytała o słownictwo małej i stwierdziła, że jak potrafi dwa słowa pod rząd powiedzieć to jest ok, więcej po ukończeniu 2 lat należy niby od dziecka wymagać. Lenka jakby zrozumiała pytanie i na zawołanie powiedziała "mama-tata" to się lekarka uśmiała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry