annaoj kce
08.06/04.10/09.13
wpadłam na chwilkę, strasznie niewyspana i już mne głowa od zgiełku boli. B mi zafundował namiastkę rodziny wielodzietnej, ugadał się z bartem na przygarnięcie jego dzieci. W związku z czym pokrzyżował mi plany wyjazdowe i żeby mnie udobruchać to wczoraj gorąco namawiał mnie na babski clubbig z mamami z przedszkola Igora. Było super, ale dzisiaj jestem strasznie padnięta. I jeszcze mięśnie mnie bolą.
U nas ślicznie pada, ja nawet się cieszę, bo na narty mnie ciągnie.
Zielona dasz radę, szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz, bo z twoją znajomością języków, pod warunkiem, że lubisz nowe wyzwania;-) (zdecydowałaś się wyjechać do meksyku, więc to odfajkowane) u mnie pewnie by sie coś znalazło. Chyba, że zmiany będą tak radykalne, ale jeszcze się łudzę, że jednak nastąpi cud.
Co do kolędy my dajemy 100, w kościele nie bywamy często, w zasadzie bardzo rzadko, więc to cała kwota dofinansowania.
jak dojdę troszke do siebie i zmniejsze ilość dzieci w domu, to też centymetr odnajdę i pomierzę, bo ja też chuderlaczek, jeśli o nogi chodzi i aż mnie to zaciekawiło.
uciekam
U nas ślicznie pada, ja nawet się cieszę, bo na narty mnie ciągnie.
Zielona dasz radę, szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz, bo z twoją znajomością języków, pod warunkiem, że lubisz nowe wyzwania;-) (zdecydowałaś się wyjechać do meksyku, więc to odfajkowane) u mnie pewnie by sie coś znalazło. Chyba, że zmiany będą tak radykalne, ale jeszcze się łudzę, że jednak nastąpi cud.
Co do kolędy my dajemy 100, w kościele nie bywamy często, w zasadzie bardzo rzadko, więc to cała kwota dofinansowania.
jak dojdę troszke do siebie i zmniejsze ilość dzieci w domu, to też centymetr odnajdę i pomierzę, bo ja też chuderlaczek, jeśli o nogi chodzi i aż mnie to zaciekawiło.
uciekam
;-)
ksiadz jasno powiedz, biedniejsi 200 zł , a tych co bardziej stac 400zł.

A ksiezulo nowe ubranka pewnie na allegro by przehandlowal.