Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kittek no ja nie wiem co ty małżowi mierzyłaś 

;-)
ksiadz jasno powiedz, biedniejsi 200 zł , a tych co bardziej stac 400zł.
i koniec gadki bo jak nie to bedzie odnotowane.
Witam niedzielnie.
K w kościele, my z małym robimy obiadek.
Co do datków na kolede, my dalismy 100 zł to min, tesc 50 zł , ze sam.
u nas slub koscielny wyszedł 1200zł (ksiadz, grajek i koscielny), za chrzest co łaska bo to juz inny kosciól i inne obyczaje, a w moim kosciele gdzie wczesniej byłam zawsze sumy były kosmiczne. Bo inaczej ci tam czegos nie udzielili, trwaja remonty, nie powiem kosciól ze zwyklego zrobuil sie piekny, ale rodzice teraz na kolede maja zaplacic wedle remontów ok 400 zł.ksiadz jasno powiedz, biedniejsi 200 zł , a tych co bardziej stac 400zł.
i koniec gadki bo jak nie to bedzie odnotowane.
Zdrówka dla chorowitków.
.
. Już ja bym na kolędę dała, może zaświadczenia o dochodach powinno się dostarczyć, żeby sami zakwalifikowali czy mam dać 200 czy 400. Od zawsze dajemy 20-30 zł, z tego co wiem wszyscy dokoła też w tych granicach. Za chrzest zapłaciliśmy 150 zł.
a jaki był oburzony bo mu sie coś butów trzymało i spaść nie chciało! Mało tego! Coś z nieba leciało i kurteczkę, czapkę i rękawiczki miał od tego!
;-) tylko eeee eeee bylo i pokazywał że mu sie to nie podoba... no boki zrywać można było...sanki go przerażały na początku... jakoś im nie ufał...tez pierwszy raz siedział na sankach...