reklama

Kwietniówki 2010!!!

Która ze mną wypije bo mam takiego nerwa na mojego pierworodnego że :angry::angry::angry::angry::angry:
Dwa tygodnie wakacji zrobiły swoje i odstawił taką histerię bo mu się lekcji nie chce odrabiać i jaki to on nieszczęśliwy bo jego koledzy to nic nie muszą a ja to oczywiście jestem matką sadystką:wściekła/y:
Jednak istnieje bunt 10 latka :crazy:

reklama
Gosienka

aa.jpg

Witam się po pracy,

Maja zapytana jak było w przedszkolu mówi: SIUPEL! Na pytanie co jadłaś mówi: Mięśko jadłam.
Zapytana czy była grzeczna mówi: NIE. Doszłam do tego,że się z dzwiewczynką o zabawkę kłóciła.
Jak pytałam co robiła to mi powiedziała: Tańciłam.
No i jak pytam czy płakała, to mi powiedziała: Tak, mamusia wołałam.

Mama mi powiedziała,że w drodze jej mówiła,że płakała,ale z przedszkola nie chciała wyjść tylko się z dziećmi do spania szykowała.
Będzie chodziła w poniedziałki, wtorki i w piątki,ale w tym tygodniu jeszcze przez spaniem ją mama będzie zabierać bo się chce nią nacieszyć. W środy muszę ją budzić po 6tej więc do przedszkola i tak by nie mogła pójść bo póki co jak wstanie po 6tej to idzie o 9tej spać i później jeszcze raz.
Teraz jednak nie odstępuje mnie na krok, i woła mnie gdy tylko wyjdę z pokoju.

Kamisia miałam takie same wątpliwości jak ty, zerknij na moje posty z 21-22 grudnia. Maja wprawdzie szybko się odzwyczaiła,ale był jeden dzień kryzysu w dzień,a w nocy to się długo budziła. A powiedz czy Antoś pije jeszcze mleko z butelki bo Maja właśnie wtedy też butelkę odrzuciła.
A i jeszcze jedno! Maja dostała wtedy zabawkę i powiedziałam jej,że teraz będzie z owieczką spała zamiast smoka. Wprawdzie teraz od owieczki woli lalę,ale spróbuj z Antosiem wybrać coś zamiast smoka.

Gosieńka co na ten obiad wyczarowałaś. Jejku jak ja ci zazdroszczę możliwości poświęcenia Helence całych dni :tak: Co do czytania przy siusianiu to u nas jest to samo:-D

Nata u mnie to samo, wieczorem razem z T płakaliśmy, w nocy nie mogłam zasnąć. Jeszcze o Elli myślałam i do 24tej smsowałyśmy. Dziś w aptece byłam po leki na sen...bezsenność wróciła:-(

Monia, Annaoj dołączam do Was, też mi się marzy błogi relaks. jejku tak fajnie było w ferie. Jak gdzieś jechałyśmy do dla przyjemności albo na zakupy, a tak w domku sobie siedziałyśmy i na spacerki chodziłyśmy.

Elvie wiesz co myślę,że ta przeprowadzka do Wrocka wyszła Wam na dobre. Wszystko macie pod nosem, super z tym klubikiem,że masz go tak blisko. Ja do głupiego sklepu muszę autem jechać bo tego wiejskiego nie lubię.
No chyba,żeby mi małż z niego jak Gosieńki bułeczki co rano przynosił, hehe

Isabela gratuluję zdanego egzaminu!!! Co do indeksu do mi studenci przynoszą często indeks zbiorowo może poproś kogoś aby ci do wpisów wziął?

Martuś tulę i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!

Zmykam pobawić się z moją pszczółką a jak zaśnie to zabieram się za pracę. Zajrzę nocą.

Cześć dziewczyny....

Kittuś przepraszam, że Cię budziłam w nocy :( Mam nadzieje że spokojne noce wrócą...dziękuję za wsparcie i smsy.
Zazdroszcze Majeczce tego gagania :) Julis ciagle tylko pojedyncze slowa i dogadac sie z nia nie sposob.

Gosieńka- chyba istnieje bunt kazdego-latka ;) mam nadzieje ze młody buntownik sie uspokoi

Marta 3mam kciuki za Olke.

Elvie-zdrowia dla was wszystkich i cierpliwosci.

Ella ja i tak nie spałam :tak: Ja noce kiedy nie mogę zasnąć mam niestety często..:-( niech wam Gosieńka powie o której ja często usypiam. Nawet winko mnie nie usypia....za dużo myśli mi krąży po głowie...

Dziewczyny które mieszkają we Wrocku. Tak sobie pomyślałam,że może któraś z Was będzie kiedyś mogła rodzeństwu Michałka załatwić (nie wiem może przez znajomości) jakiś wypad np do zoo albo coś w tym stylu.
Oni mieszkają z tego co wyszukałam w okolicy Oleśnicy. Miejcie to na uwadze :)

hej dziewczynki mam chwilę wolnego Natalka katuje swoją ulubioną bajeczkę Domisie, ja już porozkładałam kosmetyki dla klientek, zjadłam obiadek , uprałam pościel i ubranka po pawiach Natalki biedulka moja nie radzi sobie z zalegającą flegmą i co rusz wymiotuje i do tego temperatura ehhh nie chciałam jej w ten mróz ciągnąć do lekarza mam nadzieję że uda mi się jakoś załagodzić ten kaszel może wy macie jakiś ekstra sposób??
Kittek ty to jesteś super kobietka podziwiam Cię serce masz ogromne
ella dobrze że jesteś

no i bajka się skończyła i pchła znowu marudzi
będę później

Witam, my po badaniu.
USG 4d robione z groupona to średni pomysł.
Płytkę mamy w większości 3d a 4d to nam dosłownie na 3 minuty włączył
baffled5wh.gif

Jak byłam w ciąży z Lenką to robiłam takie badanie w Jeleniej Górze i tam bez porównania, badanie długie, wszystko super pokazane, lekarka pobudzała dzidziusia by się obracał, zdjęcia i płyta z filmem 20 minutowym, a dziś cała wizyta nie wiem czy 20min. trwała.
Maciek był tak ułożony, że twarzy nie zobaczyliśmy tylko kawałek policzka:-), ale najważniejsze, że zdrowy, wszystkie wymiary ok i ułożony główką w dół - yupi!!
happy.gif
Czyli jednak zmiana postawy podczas siedzenia i ćwiczenia na piłce + prośby M. podziałały
biggrin.gif

Mama wyjechała, a ja o 20:30 rozpoczynam konferencję video, więc poczytam Was i zajrzę na BB jak skończę.

Ellunia- witaj kochana:)
Kittek- wytłumaczyłam Antkowi, że smoka zabrał Mikołaj i w zamian zostawił prezenty itp.Kupiłam mu takiego malego piesia szczekajacego nazwalismy go Mika i dotworzylam do tego jakąs sensowna ideologie. Antek nie przywiazuje się do zabawek, nigdy nie zasypial z misiem, pielusia tylko ze smokiem. W ciągu dnia nie upomina się o smoka ale w porze spanie sobie nie radzi.Na mleko caly czas sie budzi -czasem nawet dwa razy.Odkąd nie ma smoka budzi się kilka razy dziś np o 3,4,5 i 6 godzinie mnie wołal. Z odstawieniem nocnego karmienia nie ma szans- wielokrotnie próbowałam ale bez skutku.
Mamusiu- zdrówka dla Natalci
Gosia- ja się z Tobą chetnie napie:)

reklama
Zimno... Dopiero 13ta, a ja siedze juz zupelnie skostniala... I jak tu do wieczora wytrzymac, kiedy Kostka pojdzie spac, a ja z goraca czekolada w rece wleze do lozka i bede ogladac jakis film? Konstancja od 3 godzin marudzi, ze spiaca jest, a zgroza oka nie zamknie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry