reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
I ja się witam, idę zaraz chora do pracy, kaszel mam straszny.
W nocy nie mogłam spać, Myślałam o naszym dzielnym żołnieżyku, o Zosi...

Miłego dnia dziewczyny,

ps, 3majcie kciuki aby Maja chciała zostać w przedszkolu na 3 godzinki :)

OMG jaka zimnica- dobrze że w autobusie było ciepełko:)ale mimo to sople mi z nosa zwisały:-D

Nie nawidze poniedziałków, zreszta tak samo jak wtorków,śród i czwartków...byle do piątku. Na szczescie moja szanowna dyrektorowa ma urlop do jutra to moge bezkarnie na bb posiedzieć
Nata trzymaj się... u nas -16
Kittek- zdrówka i udanego powrotu do pracy

Dopada mnie depresja-zastanawiam się czy dobrze robie nie dając młodemu smoka, on chyba nie jest gotowy.Odkąd zabrałam mu smoka stał się okropny- złośliwy,płaczliwy nerwowy.Zasypianie jest koszmarem, w nocy budzi się co godzina, jak mu coś nie na reke to rzuca czym popadnie,dzisiaj krzyczał na babcie jak przyszła że ma sobie iśc...nie wiem co robić...smoka zabrałam mu 17 stycznia dziś jest 30 a jest coraz gorzej....W ciągu dnia zawsze chodził spać o 11 teraz usypia o 14 bo zanim usnie musi się troche powydzierac i pouciekać z wyra....Nie wiem czy nie popełniłam blędu, czy mu to minie...

Dziendoberek

Chłopcy nareszcie poszli do szkoły , uwielbiam ciszę w domku.
Helenka jest boska , siedzę sobie i nagle mała przychodzi z nocnikiem za chwilę przynosi sobie książeczki , ściąga majtki i siada na nocni robi siku czytając :-D

Nata do mnie też wszystko wróciło :-(

Kittek zdrówka i trzymam kciuki za Majeczkę, będzie dobrze to towarzyska dziewczynka, lalunia oczywiście pójdzie razem z nią?

Kamisia moje zdanie jest takie że dobrze zrobiłaś z tym smoczkiem, wiem że ci ciężko ale jedne dzieci szybko żegnają się ze smoczkiem a drugie dłużej.Antonio charakterny i musi wszystkim pokazać że czuje się pokrzywdzony.Z każdym dniem powinno być lepiej.

Lenia mam okropnego, coś na obiad muszę wyczarować a pomysłu niet.
Miłego , słonecznego dnia:-)

Doberek
Jestem w szoku... po 2 tygodniach przerwy J. wstał do przedszkola bez problemu i to o 6:40 bo zażyczył sobie jechać z tatą. Ja mam go odebrać między 14 a 15... i pomyśleć że u nas teraz ferie się zaczynają a J. w przedszkolu...ufff jak dobrze ;-) bo kolejne 2 tygodnie i bym zwariowała z nimi oboma w domu :-D
Zimno jak cholera...u nas niby "tylko" -13 st z rana ale na samą myśl az mnie telepie...nie nawidze takiego zimna... nie pamiętam kiedy było az tak zimno....ja chce wiosne!!!

Kittek Maja to dzielna dziewczynka da rade!:tak:
Chorowitkom zdrówka

To na razie :-)

witam się szybciutko
Poczytałam, ale też jakoś tak dalej mi smutno z powodu Michałka, wiem, ze już nie cierpi, ale nie potrafię tego zrozumieć...

Monia też mam chwile, że z sentymentem wspominam ten czas...

Witam,
ja tylko na moment, bo mamę mam od wczoraj w gościach.
Na 15:40 jedziemy na USG 4d:happy:

Wirus nasz dopadł chyba też Lenkę, ale to strasznie dziwny wirus, bo ból brzucha i katar mam tylko po przebudzeniu się a później znika. Mała załapała katar i pokaszliwała w nocy, więc do klubu dziś nie idzie. Pójdzie od 1 lutego już na 5h dziennie.

kittek - zdrówka!

kamisia - mojej też się godzina spanie do 14.00 opóźniła, a smoka ma, więc może u Was też nie od tego..Jak już tyle wytrzymaliście to dacie radę, Trzymam &&&

Witam was dziewczyny
Podczytuje caly czas ale na nic nie mam czasu.

Egzamin do przodu 4 jest, jeszcze dwa takze do soboty jestem nieobecna.
Mama po operacji reki ma sie swietnie wszystko sie supergoi, nawet ja nie boli wiec jest super wreszcie spi normalnie.

Teraz dzien w dzien po 60 km po podpis w karcie

Ella trzymaj sie kobieto pamietaj,że masz w domu cudowny skarb, trzymaj sie
Michalku
[*]

Do powrtou do cywilizacji

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez sie tylko witam..

czekam na siostre ktora z olka posiedzi a ja lece zalatwiac dalej to wczesne wspomaganie,moze sie zlituja jak bede tak kilka razy w tygodniu do nich latala...

jutro jedziemy do ortopedy, z ta nozka dalej klopt, do tego lewa stopa i prawa lopatka mi sie nie podobaja :( tak wiec prosze jutro o kciuki, wizyta mnie totalnie z kasy wyplucze wiec oby wiesci chociaz dobre byly...
dobrze ze tata ma jutro wolne wiec pojedziemy autem, siostra aktualnie bez pracy wiec tez pojedzie zebym chociaz uslyszala lekarza...

dalej humoru nie mam, wiec uciekam

milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry