reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hejka

Młody sobie odpuścił i lekcje odrobił, tabliczkę mnożenia też , ortografia zaliczona i jeden rozdział lektury :tak: Oczywiście więcej krzyku niż tego było potrzeba:no: Po takiej akcji jestem wyczerpana psychicznie i wolałabym tonę węgla przerzucić.
Nie wiem jak mam całą trójkę ogarnąć bo widzę że im brakuje przebywania tylko ze mną, Helenka ma ten czas a chłopcy niestety nie .Muszę jakiś sposób na to znaleźć bo źle się z tym czuję:-(
Helenka od godziny śpi i powiem wam że lepiej zasypia jak jest tata dzisiaj była moja kolej i trochę się buntowała.No i od dzisiaj ulubioną książeczką jest 'Pan Hilary " Murzynek Bambo poszedł w odstawkę ;-)

Zielona ty zamiast czekolady masz się ze mną jednoczyć w bólu przy wódeczce:-p

Kamisia to rób sobie tego drineczka i dołącz do mnie i Zielonej;-)Spokojnej nocy dla Antolka.

Elvie super że Maciuś zdrowy i główką do dołu:tak:Udanej konferencji.

Mamusia zdrówka dla Natalki.

Kittek wiedziałam że z Mai zuch dziewczyn:tak:a to zabieranie zabawek to pewnie od Heli podpatrzyła ;-)
Chyba muszę z Tomkiem pogadać aby ci bułeczki rano serwował;-)

Ella dobrze że jesteś

Isabela gratulacje :tak:a ktoś tu mówił że chyba nie zda , trzymam kciuki za dalsze egzaminy.

Marta kciuki mocno zaciśnięte.

Miłego wieczorku

reklama
Która ze mną wypije bo mam takiego nerwa na mojego pierworodnego że :angry::angry::angry::angry::angry:
Dwa tygodnie wakacji zrobiły swoje i odstawił taką histerię bo mu się lekcji nie chce odrabiać i jaki to on nieszczęśliwy bo jego koledzy to nic nie muszą a ja to oczywiście jestem matką sadystką:wściekła/y:
Jednak istnieje bunt 10 latka :crazy:

Gocha, dawaj, ja chętnie, bo doskonale Cię rozumiem :tak:

W środy muszę ją budzić po 6tej więc do przedszkola

Kittek
, to jest przedszkole, czy żłobek ?

witamy się,

zdecydowałam jednak rozpocząć tydzień jak zawsze i zawlekłam tyłek do roboty...
w tym tygodniu szkolę się poza domem, więc cieszę się, że jesteście, bo tak mi zawsze obco na cudzej ziemi :-(

do napisania....

Zielona rzeczywiście, ja na jednym z teledysków dla Michałka zobaczyłam miejscowość blisko Oleśnicy i pomyślałam,że to ich miejscowość. Dopiero dziś w informacji o pogrzebie doczytałam o tym Żukowie.
No nic może napiszę do Doroty, która robiła wpisy na jego blogu aby napisała jeśli rodzina będzie czegoś potrzebować.

Witajcie
Dupkę wymroziło dziś że hej, co w czwartek będzie:no:

Mężuś w pracy, a ja upojny wieczór z teściową mam, wszystkie seriale zaliczyć będzie trzeba:baffled:.

Kamisia nie poddawaj się teraz, mały w końcu załapie i się uspokoi, jak ulegniesz to za drugim razem będzie jeszcze trudniej.
Ja póki co odsmoczkowania nie planuję, Oli smoka zabrałam tuż przed 2 urodzinami, tutaj też tak planuję, ale czarno to widzę, Zosia taka smoczyca, że szok

Elvie no to kicha z tym usg, ale najważniejsze, że młody zdrowiutki i we właściwej pozycji:tak:

Kitek Majeczka słodka z tym gadaniem, kurczę, żeby ta moja pchła chociaż w 1/50 tak gadała, a ta ciągle nic:-(, chociaż ostatnio powiększył się zasób monosylab, ale do gadania to jeszcze lata świetlne

Gosieńka weź tym buntem nie strasz, ja się łudzę, że pójście dzieci do szkoły oznacza więcej luzu dla rodziców

Lecę garderobę na jutro kompletować, słabo mi się robi na myśl o rajtach:baffled:

Kittek
, to jest przedszkole, czy żłobek?

Monia tak na prawdę to jest Klub Malucha i Staszaka, są tam maluszki od ok 2latek (teraz Maja jest najmłodsza) do ok 3,5 roku. Dzieci chodzą tam przeważnie 5 razy w tyg,ale jest też dwójka, która chodzi 2-3 razy w tyg.
Prywatne Przedszkole "Klub Malucha i Starszaka" w Koszalinie

Mi w tym roku najbardziej by odpowiadało tak jak Elvie ma w Pajdokracji, tzn 3-4 razy w tyg po kilka godzin zabawy z dziećmi. Niestety taka opcja nie jest możliwa. Mogę ją przyprowadzać 2-3 razy w tyg,ale płacić muszę za cały dzień. Zobaczymy czy będzie chciała chodzić, ja bym chciała aby miała więcej kontaktu z maluszkami.

Gosienko ja się z Tobą chętnie napiję :tak: To co wyciągać Carlo Rossi różowe? ;-)

OMG jaka zimnica- dobrze że w autobusie było ciepełko:)ale mimo to sople mi z nosa zwisały:-D

Nie nawidze poniedziałków, zreszta tak samo jak wtorków,śród i czwartków...byle do piątku. Na szczescie moja szanowna dyrektorowa ma urlop do jutra to moge bezkarnie na bb posiedzieć
Nata trzymaj się... u nas -16
Kittek- zdrówka i udanego powrotu do pracy

Dopada mnie depresja-zastanawiam się czy dobrze robie nie dając młodemu smoka, on chyba nie jest gotowy.Odkąd zabrałam mu smoka stał się okropny- złośliwy,płaczliwy nerwowy.Zasypianie jest koszmarem, w nocy budzi się co godzina, jak mu coś nie na reke to rzuca czym popadnie,dzisiaj krzyczał na babcie jak przyszła że ma sobie iśc...nie wiem co robić...smoka zabrałam mu 17 stycznia dziś jest 30 a jest coraz gorzej....W ciągu dnia zawsze chodził spać o 11 teraz usypia o 14 bo zanim usnie musi się troche powydzierac i pouciekać z wyra....Nie wiem czy nie popełniłam blędu, czy mu to minie...

Jak już podjęłaś tą decyzję to teraz nie powinnaś rezygnować :tak:
Mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej .

Marta trzymam kciuki za wizytę

Która ze mną wypije bo mam takiego nerwa na mojego pierworodnego że :angry::angry::angry::angry::angry:
Dwa tygodnie wakacji zrobiły swoje i odstawił taką histerię bo mu się lekcji nie chce odrabiać i jaki to on nieszczęśliwy bo jego koledzy to nic nie muszą a ja to oczywiście jestem matką sadystką:wściekła/y:
Jednak istnieje bunt 10 latka :crazy:

Ja się chętnie napiję :-D kurna to ile tych buntów jest :angry:

Wlazłam dziś do pracy a tam plus 6:angry: bo na noc tylko przeciwzamarzaniowy działa . Grzało się i grzało ale i tak było zimno . Ale jakoś przeżyłam . Oby do wiosny .
Dobrze że autko odpala jak trzeba .

Witam kochane babeczki ;-)

Musiałam się dziś zająć wysyłką all a zaraz lecę wystawiać więc postaram się szybko nadrobić ;-)
Kittek zdrówka a majeczka na pewno się przyzwyczai, ona jest taką mądra dziewczynką, że polubi ten czas z dziećmi:tak:
Kamisia przeczekaj, na pewno jest mu trudno ale przyzwyczai się, pewnie potrzebuje więcej czasu.
Marta &&&&&&&
Isabela gratuluję i kciuki trzymam za następne egzaminy
Elvie moje dziecię w 27 tyg tez już głową w dół się ułozyło, tak się martwiłaś a niepotrzebnie, bedzie dobrze :tak:
Gosieńka ja Ci też potowarzyszę ale z czymś słabiutkim. Wódeczka u nas może stać pół roku i nie ma chętnych ;-)

Jutro szykuję kolejne kalendarzyki do wysyłki, jeszcze mi sporo zostaje... Muszę sobie listę zrobić, do starej pracy zawieźć ale to chyba w sobotę po logopedzie.
Lecę na all, jeszcze zajrzę pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry