gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
Młody sobie odpuścił i lekcje odrobił, tabliczkę mnożenia też , ortografia zaliczona i jeden rozdział lektury
Oczywiście więcej krzyku niż tego było potrzeba
Po takiej akcji jestem wyczerpana psychicznie i wolałabym tonę węgla przerzucić.
Nie wiem jak mam całą trójkę ogarnąć bo widzę że im brakuje przebywania tylko ze mną, Helenka ma ten czas a chłopcy niestety nie .Muszę jakiś sposób na to znaleźć bo źle się z tym czuję:-(
Helenka od godziny śpi i powiem wam że lepiej zasypia jak jest tata dzisiaj była moja kolej i trochę się buntowała.No i od dzisiaj ulubioną książeczką jest 'Pan Hilary " Murzynek Bambo poszedł w odstawkę ;-)
Zielona ty zamiast czekolady masz się ze mną jednoczyć w bólu przy wódeczce
Kamisia to rób sobie tego drineczka i dołącz do mnie i Zielonej;-)Spokojnej nocy dla Antolka.
Elvie super że Maciuś zdrowy i główką do dołu
Udanej konferencji.
Mamusia zdrówka dla Natalki.
Kittek wiedziałam że z Mai zuch dziewczyn
a to zabieranie zabawek to pewnie od Heli podpatrzyła ;-)
Chyba muszę z Tomkiem pogadać aby ci bułeczki rano serwował;-)
Ella dobrze że jesteś
Isabela gratulacje
a ktoś tu mówił że chyba nie zda , trzymam kciuki za dalsze egzaminy.
Marta kciuki mocno zaciśnięte.
Miłego wieczorku
Młody sobie odpuścił i lekcje odrobił, tabliczkę mnożenia też , ortografia zaliczona i jeden rozdział lektury
Oczywiście więcej krzyku niż tego było potrzeba
Po takiej akcji jestem wyczerpana psychicznie i wolałabym tonę węgla przerzucić.Nie wiem jak mam całą trójkę ogarnąć bo widzę że im brakuje przebywania tylko ze mną, Helenka ma ten czas a chłopcy niestety nie .Muszę jakiś sposób na to znaleźć bo źle się z tym czuję:-(
Helenka od godziny śpi i powiem wam że lepiej zasypia jak jest tata dzisiaj była moja kolej i trochę się buntowała.No i od dzisiaj ulubioną książeczką jest 'Pan Hilary " Murzynek Bambo poszedł w odstawkę ;-)
Zielona ty zamiast czekolady masz się ze mną jednoczyć w bólu przy wódeczce

Kamisia to rób sobie tego drineczka i dołącz do mnie i Zielonej;-)Spokojnej nocy dla Antolka.
Elvie super że Maciuś zdrowy i główką do dołu
Udanej konferencji.Mamusia zdrówka dla Natalki.
Kittek wiedziałam że z Mai zuch dziewczyn
a to zabieranie zabawek to pewnie od Heli podpatrzyła ;-)Chyba muszę z Tomkiem pogadać aby ci bułeczki rano serwował;-)
Ella dobrze że jesteś
Isabela gratulacje
a ktoś tu mówił że chyba nie zda , trzymam kciuki za dalsze egzaminy.Marta kciuki mocno zaciśnięte.
Miłego wieczorku

.