Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie rozłożyło kompletnie, ale mama już jedzie, więc będę mogła w łóżku poleżeć, bo się Lenką zajmie.
Planowałam wypad do H&M a wieczorem do kina, ale nie jestem w stanie nigdzie iść.
Wieści od Elli wrzuciłam.
oj Zielona istny Meksyk!
Elvie kuruje się, kuruj! Mnie też przeziębienie zaczyna łapać. Zdrzemnęłam się o 11 i dopiero wstałam, ale dalej mi zimno! teraz, jak mam iść do pracy musi mnie rozkładać
Najgorsze, jednak co mi dolega, to mdłości, ale nie poranne, tylko całodniowe. Nie wiem jak sobie z nimi radzić. Tak mnie muli, że nie mogę funkcjonować. Idę się położyć, póki Mati śpi!
Elvie zdrówka dla ciebie!
Katik dla Twojej rodzinki również!
U nas mroźno, ale słonecznie. Rano byliśmy w kościółku, ale Maja tak zmarzła,że przed końcem mszy z nią wyszłam. W kościele u nas jest nie więcej niż 3-4 stopnie, a woda święcona przy drzwiach zamarzła
Plan był taki aby do Darłówka do aquaparku pojechać,ale ja kaszlę i katar mam paskudny więc wybieramy się jedynie do mojej siostry na kawkę.
Bułeczki z migdałami się pieką więc do kawy będą idealne. Jutro wracam do pracy, a tak mi się nie chce....
Mnie się polepszyło. Obiadek zrobiony, zjedzony, z ciastem dziś nie wymyślałam i padło na biszkopt z galaretką i owocami, już go prawie nie ma
Mała jeszcze lula, mama "Poradnik domowy" czyta, więc ja się za książkę biorę.
Katik -współczuję! Wracajcie do zdrówka szybko!
kittek - ochoty na basen mi narobiłaś, ale u mnie przez katar też odpada, chociaż aby się Maciuś przekręcił - pływanie wskazane. Zdrowiej!
Zdrówka chorowitkom!
Katik współczuję jelitówki.
Elvie pochwal się parowarem, jakiej masz firmy itp. Ja musiałabym kupić parowar, bo ze względu na to, że mam zakaz jedzenia smażonego byłoby mi wygodnie. Jedak kompletnie nie wiem jaki wybrać.
Byliśmy na spacerku z Matim, bo pomimo, że u nas bardzo mroźno to słonecznie, spacerek udany.
Nic trzeba się zbierać do pracy!
miłej niedzieli!