reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zielona - ja też bym foto chętnie zobaczyła:tak:

Mnie rozłożyło kompletnie, ale mama już jedzie, więc będę mogła w łóżku poleżeć, bo się Lenką zajmie.
Planowałam wypad do H&M a wieczorem do kina, ale nie jestem w stanie nigdzie iść.
Wieści od Elli wrzuciłam.

reklama
oj Zielona istny Meksyk!
Elvie kuruje się, kuruj! Mnie też przeziębienie zaczyna łapać. Zdrzemnęłam się o 11 i dopiero wstałam, ale dalej mi zimno! teraz, jak mam iść do pracy musi mnie rozkładać:wściekła/y:
Najgorsze, jednak co mi dolega, to mdłości, ale nie poranne, tylko całodniowe. Nie wiem jak sobie z nimi radzić. Tak mnie muli, że nie mogę funkcjonować. Idę się położyć, póki Mati śpi!

Elvie zdrówka dla ciebie!
Katik dla Twojej rodzinki również!

U nas mroźno, ale słonecznie. Rano byliśmy w kościółku, ale Maja tak zmarzła,że przed końcem mszy z nią wyszłam. W kościele u nas jest nie więcej niż 3-4 stopnie, a woda święcona przy drzwiach zamarzła
:szok:
Plan był taki aby do Darłówka do aquaparku pojechać,ale ja kaszlę i katar mam paskudny więc wybieramy się jedynie do mojej siostry na kawkę.
Bułeczki z migdałami się pieką więc do kawy będą idealne. Jutro wracam do pracy, a tak mi się nie chce....

Miłego popołudnia!

Chorowitkom zdrówka!

Mnie się polepszyło. Obiadek zrobiony, zjedzony, z ciastem dziś nie wymyślałam i padło na biszkopt z galaretką i owocami, już go prawie nie ma:-D
Mała jeszcze lula, mama "Poradnik domowy" czyta, więc ja się za książkę biorę.

Katik -współczuję! Wracajcie do zdrówka szybko!

kittek - ochoty na basen mi narobiłaś, ale u mnie przez katar też odpada, chociaż aby się Maciuś przekręcił - pływanie wskazane. Zdrowiej!

Zdrówka chorowitkom!
Katik współczuję jelitówki.
Elvie pochwal się parowarem, jakiej masz firmy itp. Ja musiałabym kupić parowar, bo ze względu na to, że mam zakaz jedzenia smażonego byłoby mi wygodnie. Jedak kompletnie nie wiem jaki wybrać.
Byliśmy na spacerku z Matim, bo pomimo, że u nas bardzo mroźno to słonecznie, spacerek udany.
Nic trzeba się zbierać do pracy!
miłej niedzieli!

gosia - ja mam parowar firmy tefal, później sprawdzę to Ci napiszę jaki to model, bo mam go już kilka lat i jestem bardzo zadowolona:tak:

Sprawdziłam. Mam dokładnie taki: http://allegro.pl/parowar-tefal-vc-1006-ultra-compact-gw-2l-wwa-i2067121199.html Tu nie pokazali, ale napisali w aukcji, że on ma jeszcze pojemnik na ryż i zintegrowaną podstawkę na jajka. Kupiłam go jak wchodził na rynek, chyba z 5 lat temu.

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie też weny brak...czas wracać do rzeczywistości po cudnym rodzinnym weekendzie, tylko ja nie chcę :-(...

często wracam myślami do czasów gdy będąc w ciąży pod koniec siedziałam już w domku i miałam czas na wszystko...tak było fajnie, ech....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry