reklama

Kwietniówki 2010!!!

Agnieszka, Zgroza spiaca byla, ale na bieganie ja wzielo. Potknela sie i walnela w fotel. A jego podlokietniki maja drewniane elementy. W taki element przywalila policzkiem. Teraz juz trzecia godzine odsypia stres. Jak sie obudzi, bedzie jak pirat wygladac chyba ;-)
Juz 16, a ja jeszcze musze do miasteczka pobiec, coby Ewce - tortowej wrozce prezent kupic. Zapowiedziala sie na urodzinowa kawke jutro, a w sobote ona ma urodziny. No i nie wiem co jej kupic. Poza tym, ze pomyslu nie mam, to tutaj tez z pewnoscia wyboru szczegolnego w sklepach nie bedzie.

reklama
Zielona-łooj to mała będzie tak przyozdobiona jak Antol. On już ma limo drugi tydzień ale już powoli znika- został taki siwokoperkowy kolor jeszcze. Niech już całkiem zniknie bo ludzie na mnie jak na przestepce znecającą się nad dzieckiem gapią:wściekła/y:
Elvie- gratuluje wygranej:-)i jeszcze raz dzięx
Katik,Aniez,Anna,Marta- zdrówka
Natalka- Ty też się kuruj mała

Ja tak szybko i pobieżnie bo na cyce dziś padam i podobnie jak u Agi @ dostałam i nic mi się nie chce. Jutro do pracy tylko na 3 h jade dokończyć materiał na Zarząd i wracam do domu.Jak czas, Antonio i pogoda pozwolą to też zabieram się za okna.

Kamisia, no wlasnie pomyslalam sobie, ze z Antkiem by sie dogadali :-) Mloda ma troche spuchniete pod oczkiem, niefortunnie walnela. Smaruje jej to arnika i mam nadzieje, ze szybko sie wchlonie.

Hello

Czas mi ostatnio tak przez palce przecieka, że szok. Ciągle coś do zrobienia, załatwienia, nadrobienia, kiedyś jakoś lepiej ogarnięta byłam, chyba się starzeję:-p Do wieczora w tyłek nie mam się kiedy podrapać. Mam wrażenie, że ktoś mi na złość robi: ja sprzątam, ktoś od razu brudzi, ja piorę, ktoś od razu do pralki brudne podrzuca. Jakbym kilka stówek na zbyciu miesięcznie miała nie zastanawiałabym się ani chwili na kimś na stałe do sprzątania i gotowania. A tak to odwieczne wyrzuty sumienia: jak poświęcę więcej czasu dzieciakom to drażni mnie bałagan, jak wezmę się za porządki itp to mega wyrzuty, że dzieci same sobie. A odpuścić niczego nie umiem:baffled:.

Aniez kicha z tą anginą, bez cięcia chyba się nie obędzie. Zdrówka życzę

Mamusia aerobik fajna sprawa, w grupie zawsze łatwiej się zmobilizować, samemu na siłowni można przysiąść na rowerku i ściemniać, a tak to chciał nie chciał ćwiczyć trzeba

Boze co za dzien...normalnie wysiadam...
Ola dzis dala takiego czadu ze...:(
Pojawiły sie dzis u niej takie zachowania jakich dotad nie bylo... nie wiem pod co to podpiac...poplakalam sie w pewnym momencie bo mnie juz wszystko z rownowagi wyprowadza...

Zeby nie bylo nudno to znow pojawiły sie problemy z noga, dla odmiany z lewa tym razem...

Ide spac razem z mala bo czuje ze jutro moze byc podobnie...

Witam wieczorową porą..
Młoda jeszcze nie śpi. Wróciła z klubu o 15.00, najadła się truskawek, o 16.00dostała zupkę i nagle M. patrzy a ona na siedząco śpi:szok: Wyspała się 2h, więc teraz śpiąca nie jest i dom roznosi:baffled:
Pochwalić ją muszę za to, że:
1. Sama bez pomocy wlazła dziś na drugie piętro, nie pozwoliła się trzymać i dała radę.
2. Wreszcie sama pięknie je i karmić jej nie muszę. Świetnie już sobie radzi, a jaka dumna z siebie przy tym jest:-)

Mykam się myć i wskakuję do wyrka, światło zgaszę to może młodej sen szybciej przyjdzie;-)

Jutro poproszę o kciuki, bo rano odbieram wyniki i jedziemy Maćka oglądać.

Zielona dawaj udekorowaną Kostkę .

Elvie moja sama włazi odkąd rok skończyła :-D ale tak to jest jak się ma schody w domu

koleżanka z pracy w szpitalu a ja sama , no ale jakoś to ogarniam .

Brawa dla Leny.

Moja zgroza wreszcie padla... Ja tez padam. Oj jakies poruszenie slysze, oby zgroza sie nie obudzila.
Nadal jesc za bardzo nie chce, w zwiazku z czym nie wiem skad ona cala ta energie bierze.

Aniam, jesli uda sie, to jutro obfoce bandziora z podbitym okiem hahaha

Dzień dobry!
Co za pogoda u nas,pochmurno i zimno.A mały znów o 6.30 na nogach juz był, obudził mnie hałasem wysypanych klocków z pudła.A potem od razu "mamo oć da niam niam"

Dziś odbieramy chrzestnego Kacperka z pociągu , bo przylatuje do Pl. chyba na 2 tyg.Wiec znów bede miała dodatkowe zajęcia.

Chorowitkom duzo zdrowia!
Elvie- &
Marta- siły dużo!

reklama
Hejka

Całkowicie z energii jestem wypompowana bo Emila nam dzisiaj zafundował taki poranek że :szok: małżowi nerwy puściły, awantura mega a ja się aż poryczałam :no: bo argumentów brak :-( Bunt dwulatka to pikuś.

Zielona w takim razie czekamy na fotki. I jak coś sensownego kupiłaś? Miłego kawkowania.

Elvie kciuki za wizytę mocno trzymam.Brawo dla Lenki że już taka samodzielna :tak:

Aniam bo ty zorganizowane basko jesteś więc jak byś miała nie dać rady :-)

Marta przytulam.
Magda czasami fajnie by było aby doba 48 godzin ;-)Też mam takie wrażenie że w moim domu chochliki mieszkają :-)

Kamisia fajnie że tak krótko dzisiaj będziesz w pracy :tak:stwierdzenie padam na cyce to tylko mi się z tobą kojarzy :-D

Agnieszka obrabiaj obrabiaj te dokumenty , najważniejsze że na końcu prezent będzie :tak:

Aniez wracają ostatnio z nad morza też słuchaliśmy w radiu Matysiaków sama byłam w szoku że jeszcze są:-) To trzymam kciuki aby doktor Terenia pomogła.

Mamusia super z tym aerobikiem :tak:

Anna zdrówka dla całej waszej rodzinki.

Nata biedna Julka, kiedy będą wyniki?

Wczorajszy dzień mega spokojny, Helenka w aucie pospała u notariusza była bardzo grzeczna ale najbardziej wzruszyłam się na cmentarzu jak ciągle powtarzała baba, baba.

Zmykam pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry