reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczęta,
na początek Zielona życzę Ci, szybkiego uporania się z papierologią w naszym kraju i jeszcze szybszego przyjazdu męża. Sto lat!
Jak dobrze, że weekend już się rozpoczął. Do tego taka piękna pogoda nic tylko spacerować.
Wczoraj przeżyłam okropny wieczór, mianowicie odkryłam jakieś zaczerwienie na ustach. Ponieważ mąż miał niedawno opryszczkę, więc od razu skojarzyłam z tym dziadostwem. Problem polega na tym, że ja albo nie pamiętam, albo nigdy tego nie miałam. I się zaczęło. Dziś rano jednak stwierdziłam, że to chyba nie jest opryszczka, ponieważ nic mi do tej pory się nie powiększyło, ani żaden zaskórnik mi nie wyskoczył. I bądź tu mądra...
Elvie gratuluje potwierdzenia Maciusia. Z wagą to ja podchodzę sceptycznie. Mnie przed cesarką ( w 35 tygodniu) dwóch lekarzy badało i M. miał mieć koło 3 kg. Urodził się 2400.
Gosienka współczuję awantury z Emile. Wierze, ze bunt dwulatka to przy tym pikus.
Klawiatura mi siadla...

reklama
Zielona życzę Ci tego, co Ty sama sobie życzysz, bo przecież Ty najlepiej wiesz, co chcesz :-) Zdróweczko Twoje wypije mocno wirtualnie, bo antybiotyk niestety nie pozawala sobie chlapnąć...

wspanialych_urodzin_6.jpg

Ja się nie spelniam kulinarnie :-) w tygodniu nie muszę, a wieczorem mąż ugotuje pomidorową, a co :-) rosołek za to będzie w niedzielę :-D

Wronka- oj tak, przy takiej pogodzie nastrój zwyżkuje :-D Super jest!

Elvie Kuba miał 3800 a Bartek 4060 i wcale nie było tak źle ;-) dasz radę.

Dziekuje Kochane! :-)

Gosienko, nic nie kupilam, bo wczoraj dopiero do miasteczka dotarlam o 17ej, a w tej metropolii wszystko o tej porze juz pozamykane. Kawka - jak zawsze z Ewka - udana :-)
Juz sie na wodeczke umowilysmy na przyszly tydzien, to moze do tego czasu cos uda mi sie kupic.

Elvie, super, ze juz jestescie pewni. Niech maly sobie plywa przez nastepne tygodnie

zielonka wszystkiego naj! szybkiego wyklarowania sytuacji, szczęscia, spełnienia marzeń i oooooogromnego torta:-)

elvie super, ze Maciusiowi nic nie zniknęło i macie potwierdzenie na 100%:-) a wagą się nie martw, jak ja dałam radę 5240 bez naciecia, to i Ty sobie poradzisz, ważne tylko byś na rozsądną położną trafiła

katik zdrowiej szybko! za palenie Cie nie opieprzę, bo ja tak samo głupia i tyż wróciłam do starych przyzwyczajeń... jeśli dobrze kojarzę, to kiedyś pisałaś, ze masz jakieś problemy "oddechowe" moze ten kaszel w pakiecie?

marta trzymaj się! i zadbaj o siebie troszke, zostaw mamę z Olcią i choć na spacer po osiedlu idz!

gosieńko nie tylko Wam jest ciężko, ale Emilkowi też, a nic tak nie oczyszcza atmosfery jak rozmowa... to nie jest małe dziecko i powinien załapać jak mu powiesz, co Cię boli, a Helence gratuluję cierpliwości

aniez a robiłaś wymaz z gardła z antybiogramem tego dziadostwa? moze ciągle Ci zły dają? teraz nam pediatrka mówiła, ze na paciorkowca najlepsza penicylina, zobaczymy co to da, po zinnacie Jerzowi wróciło po 3 miesiacach. zdrowiej szybko!

qrczę Staś ma dalej gorączkę, a już 4 doby antybiotyk bierze, zobaczymy co to będzie dalej...

kurcze za mna od dwoch tygodni salatka grecka chodzi i nie moge sie zmobilizowac zeby zrobic...teraz elvie mi takiego smaka zrobila ze jutro chyba sobie zakupie skladniki i zrobie:0

ewka-5240 i bez naciecia? szok...:)

Ola bawi sie dzis wszystkimi zabawkami na raz wiec sobie wyobrazcie jak wyglada pokoj....co jakis czas robi sobie przerywnik, wedruje do drugiego pokoju i bierze sie za szuflady, jak juz wszystko rozrzuci to wraca dalej poglebiac swoje "porzadki"...

Z tych nerwów mam wszystkie okna pomyte, podłogi, porządki generalne przed świętami już zrobiłam, jakiś plus z tego jest;-)

Emil sprawę przemyślał bo jak wrócił ze szkoły to dostałam różyczkę i mega buziaka, przegadaliśmy chyba godzinę i mam nadzieję że to coś dało.
Generalnie to cholernie się czasy zmieniły, teraz w szkole dzieciakom się wpaja że rodzic nie może na nie krzyczeć, bić , za dużo wymagać itp., że jak by co to niebieska linia. Wszystko ok ale jak są prawa to i muszą być obowiązki.

Zielona najlepszego kochana, spełnienia marzeń, znalezienia pracy i niech wasza rodzinka w końcu będzie w komplecie.

Ewka u nas rozmowa zawsze na pierwszym miejscu, Emil w swoim życiu dostał chyba jednego klapsa.On ma taki charakter że jak się nakręci to nie ma hamulca i powie o dwa słowa za dużo:-(
Zdrówka dla Staśka .

gosia23 mam nadzieję że to jednak nie opryszczka.

Wronka super że pogoda wiosenna tak ci humor poprawiła :tak:

Elvie w takim razie oficjalnie witamy pana Macieja.Wagą się nie przejmuj, dasz radę w końcu już raz ci się udało :tak:
Smaku mi narobiłaś tymi młodymi ziemniaczkami:-)

Agnieszka no tak zachwalasz tą swoją pomidorową że aż żałuję bo tak daleko mieszkam a ja pomidorową uwielbiam :tak:

Dobra zmykam na spacerek z Helenką bo chłopcy na tenisie a wieczorem śmigamy na tańce :tak:dzisiaj walczymy z Sambą :-)

Papatki

Gosienko, Emil to fajny i madry facet (nie ma sie co dziwic, biorac pod uwage jakich ma starych). Swietnie sobie dajecie wszyscy rade. :tak: Masz racje - prawa i obowiazki musza isc w parze, inaczej zwyczajnie nie da rady.

Zielona, najlepszego. Spelnienia marzen i planow. No i bezustannego zakochania w Konstancji.

Ewcia, zgadz sie. Astma na karku, kaszel ciagle ja sibie fajki funduje. Wszystko przez Juste-odkas przylecila we wrzesniu z nowym polskim wynalazkiem - L&Mami 2 w 1 tak zesmy popalac zaczeli i sie ciagnie.
Ale jestem siebie dumna, w srode wypalilam 1 papierosa, wczoraj nic, dzis z ciekawosci twqrdo poszlam na fajle ale po 2 buchach stwiedzilam bleeeee
Dobra w rzucaniu jestem ;-)

U mnie dzis tez pomidorowka :-)
Po 9 zqczelqm pichcic, Polka jak zwietrzyla sorawe zaczela sie ammmm wydzierac, dzieki temu juz po 10 byla po obiedzie. Maly wariatuncio.
Potem jeszcze mlodej nalesniow narobilam a teraz stercze w kuchni cos dla mojego miesozecy wymyslic, bo przeciez sama zupa to nie obiad ;-)

reklama
Zielona, wlasnie zauwazylam zmiane u Ciebie w info 'skad' .
Powiem Ci , ze twarda babka jestes, albo tez nie piszesz o wszystkich odczuciach, ale mam wrazenie, ze zupelnie lightowo przyszla Ci ta zmiana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry